...
Slide 1

Verhuislift Drechtsteden

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift Drechtsteden

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow

Verhuislift huren Drechtsteden

Een nieuw appartement op de 6de verdieping met een prachtig uitzicht? Gefeliciteerd! Hoe krijgt u alleen uw inboedel zonder in het appartement zonder dagenlang rugklachten te hebben? Het huren van een verhuislift in Drechtsteden bespaart tijd, kosten en uw rug! Met ons hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht kunnen wij vaak al binnen het half uur op locatie zijn. 

Zo kunnen wij uw helpen mocht die ene bank toch niet door de deur passen, maar zijn wij ook instaat om uw gehele inboedel te verhuizen. Met onze gediplomeerde verhuizers, ervaren verhuisliftoperator en al het juiste verhuismateriaal hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw kostbare inboedel.

Dagelijks voeren wij verhuizingen uit in Oud-Beijerland, Alblasserdam, Numansdorp, Papendrecht, Barendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Zo bent u verzekerd bij het huren van verhuislift Drechtsteden op de aanwezigheid van een verhuisbedrijf met de juiste ervaring in Drechtsteden. 

N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

Ervaren lift operator

N

Geen borg

N

24/7 beschikbaar

Kosten huren verhuislift in de Drechtsteden?

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel of app direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Verhuislift in Rotterdam

Huren van een verhuislift en verhuizer(s) in Drechtsteden

oor iedere verhuizing in Drechtsteden en omgeving is het mogelijk om de verhuislift te huren. Wilt u de hele verhuizing uitbesteden? Wij bieden een volledige verhuisservice aan waarbij u zelf alleen hoeft aan te wijzen waar uw spullen moeten komen. Inpakken, de(monteren), uitpakken en organizen op de nieuwe locatie, wij kunnen u volledig ontlasten. Ook op het moment dat u tussen twee woningen inzit en u tijdelijke opslag nodig heeft, dan kunt u op Let’s Move Verhuizingen rekenen. 

Met een ervaren en vakkundig verhuisbedrijf in Dordrecht kunt u tijd besparen en uw tijd aan belangrijkere dingen besteden. Rondom een verhuizing moet natuurlijk enorm veel geregeld worden. Waar wij kunnen, zullen wij u helpen om de verhuizing in goede banen te leiden. Of u nou vanuit Rotterdam, Alkmaar, Almere of Utrecht verhuist naar de Drechtsteden, wij nemen de zorg van uw verhuizing graag op ons. 

Verhuislift in Rotterdam
Verhuizing uit opslag
Verhuisbedrijf met verhuislift
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader