...
Verhuisbedrijf Almere

Verhuisbedrijf Almere

Een verhuizing uitbesteden in Almere? Op zoek naar een professioneel en vakkundig verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw gehele inboedel of slechts voor een aantal objecten? Voor die verhuizing, zowel groot als klein is verhuisbedrijf Almere de juiste keuze! Voor iedere verhuizing hebben wij een oplossing op maat of je nou in Almere, uit Almere of binnen Almere gaat verhuizen. Wij bespreken met u de mogelijkheden en maken een verhuisplan op maat.

Ervaren verhuizer in Almere

Een verhuisbedrijf dat u op allerlei manieren kan helpen met uw verhuizing. Met de beschikking tot een eigen verhuislift, het aanbieden van een inpakservice en groot wagenpark wordt iedere verhuizing met de juiste middelen en op een efficiënte wijze uitgevoerd. Zelf na de verhuizing bieden wij de diensten aan van een professionele organizer zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden. 

Snel verhuizen in Almere

Ook voor spoedverhuizingen in Almere zijn onze diensten ideaal. Met onze flexibele instelling en denken in oplossingen kunnen wij voor iedere uitdaging in en rondom de verhuizing een passende verhuizing oplossing verzinnen. Hierbij houden wij uw verhuiswensen in ons achterhoofd en wordt altijd geprobeerd om te kosten de drukken door als verhuisbedrijf in Almere efficiënt en vlot te werk te gaan.  

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Almere is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Een professionele verhuisservice in Almere

Met onze gediplomeerde verhuizers, hoogwaardig verhuismateriaal en ervaring met het verhuizen in Almere wordt iedere verhuizing een gegarandeerd succes. Het begint allemaal met de juiste taxatie en een offerteaanvraag voor uw verhuizing. Binnen 8 uur wordt u gecontacteerd door een verhuisadviseur. Zo krijgt u al snel duidelijk over onze tarieven en wij een duidelijk beeld bij de verhuizing. 

Als u verhuismateriaal nodig heeft omdat u zelf wilt inpakken, dan komen wij de verhuisdozen, bubbelfolie e.d. kosteloos bij u leveren en ruim van te voren. Zo heeft u voldoende tijd om de verhuizing voor te bereiden en wij komen vervolgens de verhuizing klaren. Voor u het weet zit u in uw nieuwe woning zonder de stress en zorgen die normaal bij een verhuizing kunnen optreden. 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader