...
Tarieven

  1. Home
  2. /
  3. Tarieven

Tarieven verhuisservice

Onderstaand een viertal scenario’s die u enig inzicht geven in het tarief van uw eigen verhuizing.

Wij verzoeken u vriendelijk het scenario dat het meest overeenkomt te selecteren.

Studio 

€ 250 – 600

Aantal m³

Niet veel: De meeste dingen zullen wij zelf doen en wij willen eigenlijk alleen hulp voor de grotere spullen en het transport.

Toegankelijkheid

Prima. Bij beide woningen kan er voor de deur worden geparkeerd.

Inpakken

Nee, dit doe ik zelf.

Monteren & demonteren

Nee, dit doe ik ook zelf.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 15 minuten.

Appartement

€ 600 – 900

Aantal m³

Wij zijn een huishouden van twee volwassenen woonachtig in een appartement op 4 hoog. Alles moet mee, zowel de kleine als grotere spullen. Daarnaast hebben we nog een stuk of 50 verhuisdozen.

Toegankelijkheid

Beide woningen zijn redelijk goed toegankelijk. Op de eerste locatie staat een interne lift – het is 5 meter lopen van de lift naar de woning. Wij verhuizen naar een rijtjeshuis waar voor de deur kan worden geparkeerd.

Inpakken

Nee, dit doe ik zelf.

Monteren & demonteren

Nee, dit doe ik ook zelf.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 30 minuten.

Rijtjeshuis

€ 800 – 1.300

Aantal m³

Wij zijn een huishouden van vier (twee volwassenen en twee kinderen) woonachtig in een rijtjeshuis van 2 verdiepingen. Alles moet mee, zowel de kleine als grotere spullen. Daarnaast hebben we nog een stuk of 75 verhuisdozen.

Toegankelijkheid

Beide woningen zijn goed toegankelijk en er kan voor de deur worden geparkeerd. Wij verhuizen naar een hoekwoning.

Inpakken

Nee, dit doe ik zelf.

Monteren & demonteren

Ja, er zijn twee grote slaapkamerkasten die gedemonteerd moeten worden op de beginlocatie en vervolgens weer gemonteerd moeten worden op de eindlocatie.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 1 uur.

Vrijstaand huis

€ 1300+

Aantal m³

Wij zijn een huishouden van 6 (twee volwassenen en 4 kinderen) woonachtig in een vrijstaande woning van 3 verdiepingen. Alles moet mee, zowel de kleine als grotere spullen. Daarnaast hebben we een stuk of 100 verhuisdozen nodig.

Toegankelijkheid

Bij beide woningen kan direct voor de deur worden geparkeerd. Wij verhuizen naar een vrijstaande woning.

Inpakken

Ja, graag. Van het servies tot aan de kleding moet worden ingepakt. Wij willen volledig ontzorgd worden tijdens de verhuizing.

Monteren & demonteren

Ja, er dienen meerdere kasten gedemonteerd te worden op de beginlocatie en weer gemonteerd te worden op de eindlocatie. Verder willen we graag dat jullie de plafondlampen en tv ophangen in de nieuwe woning.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 2 uur.

Tarieven verhuisbedrijf

Het is natuurlijk lastig om in te schatten wat een redelijke prijs is voor uw verhuizing. Wij helpen u hierbij en bieden u graag een aantrekkelijk tarief aan. Om u een beter beeld te schetsen, hebben wij een viertal scenario’s uitgewerkt. Enkele vragen zijn hierin beantwoord om zo verschillende verhuizingen te schetsen. Wenst u een offerte op maat voor uw verhuizing? Vraag dan direct een offerte aan via de site óf neem contact met ons op te nemen via  085 06 000 18.

N

Uw eigen verhuisadviseur

N

Meer dan 5 jaar ervaring

N

Vakkundige werkwijze

N

Verzekerd tot €25.000

N

Gratis levering en ophaal verhuismateriaal

Wat speelt een rol in de prijs van uw verhuizing?

Hoeveel m³ moet er worden verhuisd?

q

Hoe toegankelijk zijn de woningen?

Wilt u dat wij voor u gaan inpakken?

Moeten wij iets monteren of demonteren?

Wat is de reistijd tussen de locaties?

Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen met behulp van ons als verhuisbedrijf is altijd mogelijk met onze werkwijze. Met onze flexibiliteit en ervaring denken wij graag met u mee. Als professioneel verhuisbedrijf zorgen wij dat wij altijd binnen uw budget blijven.

Het gemiddelde aan verhuisdozen die gebruikt worden tijdens een verhuizing is zo’n 20 tot 30 verhuisdozen per persoon. U kunt deze verhuisdozen bij ons huren waardoor het goedkoper uitkomt dan ze te kopen. Ook word het verhuismateriaal kosteloos bij u geleverd en halen wij het verhuismateriaal weer kosteloos bij u op.

Als verhuistip stellen we voor dat u vrienden en familie inschakelt die zouden kunnen helpen tijdens de verhuizing. Zij kunnen bijvoorbeeld verhuisdozen en klein spul te sjouwen naar de verhuiswagen. Dit scheelt dan in tijd voor de verhuizers tijdens de verhuizing. Samen met onze gunstige tarieven komt u altijd uit op een goedkope verhuizing. U betaald verder op basis van een uurtarief. Dus het is niet zo zeer wat u verhuisd, maar hoelang u verhuizing zal duren.

Verhuizing afgerond met alle verhuizers
Verhuizing afgerond met de verhuizers

Ervaren verhuisbedrijf 

Als ervaren verhuisbedrijf hebben wij natuurlijk ook velen grote verhuisprojecten mogen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het inpakken van heel de inboedel. Van servies tot kleding. Het demonteren en vervolgens weer monteren van grote kledingkasten Al deze services tegen gunstige tarieven! 

Niets is onmogelijk en zeker niet voor ons als professioneel verhuisbedrijf. Heeft u dus de behoefte om zelf niets te doen? Wilt u dat wij alles voor u doen en dat u rustig achterover zit? Geen punt! Wij zorgen voor het verhuismateriaal, zorgen dat alles wordt ingepakt en uitgepakt. Gedemonteerd en vervolgens weer gemonteerd. 

Ook bij een uitgebreide verhuizing met inpakwerk en montage kunt u rekenen op gunstige tarieven. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, ontvangt u binnen maximaal 8 uur een vrijblijvende offerte op maat. Vervolgens is het aan u om aan te geven op welke wijze u de verhuizing wilt uitvoeren. Waar u ook voor kiest, bij het inschakelen van ons als professioneel verhuisbedrijf bent u zeker van een zorgeloze verhuizing!  

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen