...
Tarieven

  1. Home
  2. /
  3. Tarieven

Tarieven verhuisservice

Onderstaand een viertal scenario’s die u enig inzicht geven in het tarief van uw eigen verhuizing.

Wij verzoeken u vriendelijk het scenario dat het meest overeenkomt te selecteren.

1 tot 5 objecten

€ 250 – 500

Aantal m³

Niet veel: De meeste dingen zullen wij zelf doen en wij willen eigenlijk alleen hulp voor de grotere spullen en het transport.

Toegankelijkheid

Prima. Bij beide woningen kan er voor de deur worden geparkeerd.

Inpakken

Nee, dit doe ik zelf.

Monteren & demonteren

Nee, dit doe ik ook zelf.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 15 minuten.

Appartement

€ 450 – 900

Aantal m³

Wij zijn een huishouden van twee volwassenen woonachtig in een appartement. Alles moet mee, zowel de kleine als grotere spullen. Daarnaast hebben we nog een stuk of 50 verhuisdozen.

Toegankelijkheid

Beide woningen zijn redelijk goed toegankelijk. Op de eerste locatie staat een interne lift – het is 5 meter lopen van de lift naar de woning. Wij verhuizen naar een rijtjeshuis waar voor de deur kan worden geparkeerd.

Inpakken

Nee, dit doe ik zelf.

Monteren & demonteren

Nee, dit doe ik ook zelf.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 30 minuten.

Rijtjeshuis

€ 800 – 1.500

Aantal m³

Wij zijn een huishouden van vier (twee volwassenen en twee kinderen) woonachtig in een rijtjeshuis van 2 verdiepingen. Alles moet mee, zowel de kleine als grotere spullen. Daarnaast hebben we nog een stuk of 75 verhuisdozen.

Toegankelijkheid

Beide woningen zijn goed toegankelijk en er kan voor de deur worden geparkeerd. Wij verhuizen naar een hoekwoning.

Inpakken

Nee, dit doe ik zelf.

Monteren & demonteren

Ja, er zijn twee grote slaapkamerkasten die gedemonteerd moeten worden op de beginlocatie en vervolgens weer gemonteerd moeten worden op de eindlocatie.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 1 uur.

Vrijstaand huis

€ 1400+

Aantal m³

Wij zijn een huishouden van 6 (twee volwassenen en 4 kinderen) woonachtig in een vrijstaande woning van 3 verdiepingen. Alles moet mee, zowel de kleine als grotere spullen. Daarnaast hebben we een stuk of 100 verhuisdozen nodig.

Toegankelijkheid

Bij beide woningen kan direct voor de deur worden geparkeerd. Wij verhuizen naar een vrijstaande woning.

Inpakken

Ja, graag. Van het servies tot aan de kleding moet worden ingepakt. Wij willen volledig ontzorgd worden tijdens de verhuizing.

Monteren & demonteren

Ja, er dienen meerdere kasten gedemonteerd te worden op de beginlocatie en weer gemonteerd te worden op de eindlocatie. Verder willen we graag dat jullie de plafondlampen en tv ophangen in de nieuwe woning.

Reistijd

De reistijd tussen de locaties bedraagt 2 uur.

Tarieven verhuisbedrijf

Het is natuurlijk lastig om in te schatten wat een redelijke prijs is voor uw verhuizing. Wij helpen u hierbij en bieden u graag een aantrekkelijk tarief aan. Om u een beter beeld te schetsen, hebben wij een viertal scenario’s uitgewerkt. Enkele vragen zijn hierin beantwoord om zo verschillende verhuizingen te schetsen. Wenst u een offerte op maat voor uw verhuizing? Vraag dan direct een offerte aan via de site óf neem contact met ons op te nemen via  085 06 000 18.

N

Uw eigen verhuisadviseur

N

Meer dan 5 jaar ervaring

N

Vakkundige werkwijze

N

Verzekerd tot €25.000

N

Gratis levering en ophaal verhuismateriaal

Wat speelt een rol in de prijs van uw verhuizing?

Hoeveel m³ moet er worden verhuisd?

q

Hoe toegankelijk zijn de woningen?

Wilt u dat wij voor u gaan inpakken?

Moeten wij iets monteren of demonteren?

Wat is de reistijd tussen de locaties?

Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen met behulp van ons als verhuisbedrijf is altijd mogelijk met onze werkwijze. Met onze flexibiliteit en ervaring denken wij graag met u mee. Als professioneel verhuisbedrijf zorgen wij dat wij altijd binnen uw budget blijven.

Het gemiddelde aan verhuisdozen die gebruikt worden tijdens een verhuizing is zo’n 20 tot 30 verhuisdozen per persoon. U kunt deze verhuisdozen bij ons huren waardoor het goedkoper uitkomt dan ze te kopen. Ook word het verhuismateriaal kosteloos bij u geleverd en halen wij het verhuismateriaal weer kosteloos bij u op.

Als verhuistip stellen we voor dat u vrienden en familie inschakelt die zouden kunnen helpen tijdens de verhuizing. Zij kunnen bijvoorbeeld verhuisdozen en klein spul te sjouwen naar de verhuiswagen. Dit scheelt dan in tijd voor de verhuizers tijdens de verhuizing. Samen met onze gunstige tarieven komt u altijd uit op een goedkope verhuizing. U betaald verder op basis van een uurtarief. Dus het is niet zo zeer wat u verhuisd, maar hoelang u verhuizing zal duren.

Verhuizing afgerond met alle verhuizers
Verhuizing afgerond met de verhuizers

Ervaren verhuisbedrijf 

Als ervaren verhuisbedrijf hebben wij natuurlijk ook velen grote verhuisprojecten mogen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het inpakken van heel de inboedel. Van servies tot kleding. Het demonteren en vervolgens weer monteren van grote kledingkasten Al deze services tegen gunstige tarieven! 

Niets is onmogelijk en zeker niet voor ons als professioneel verhuisbedrijf. Heeft u dus de behoefte om zelf niets te doen? Wilt u dat wij alles voor u doen en dat u rustig achterover zit? Geen punt! Wij zorgen voor het verhuismateriaal, zorgen dat alles wordt ingepakt en uitgepakt. Gedemonteerd en vervolgens weer gemonteerd. 

Ook bij een uitgebreide verhuizing met inpakwerk en montage kunt u rekenen op gunstige tarieven. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, ontvangt u binnen maximaal 8 uur een vrijblijvende offerte op maat. Vervolgens is het aan u om aan te geven op welke wijze u de verhuizing wilt uitvoeren. Waar u ook voor kiest, bij het inschakelen van ons als professioneel verhuisbedrijf bent u zeker van een zorgeloze verhuizing!  

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader