...
Reviews

  1. Home
  2. /
  3. Reviews

Als verhuisbedrijf is het ons doel ervoor te zorgen dat u een zorgeloze verhuizing heeft. Geen schade, een fijne sfeer en een efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat wij hier altijd in slagen. Met trots delen wij dan ook deel van onze meest recente reviews met u.

Benieuw naar onze 620+ reviews? Bekijk dan het grootste gedeelte op Trustpilot, Google en Sirelo.

4.8 uit 5 op Trustpilot

4.9 uit 5 op Google

9.6 uit 10 op Sirelo

Verzamelen Reviews

Zoals u misschien heeft gemerkt, zijn wij erg trots op onze reviews als verhuisbedrijf. Wij nodigen ál onze klanten middels een automatisch proces uit na een verhuizing. Dit ziet u terug aan het vinkje “geverifieerd” die onder onze TrustPilot-reviews staan. Daarnaast vragen onze verhuizers altijd na afloop van een verhuizing hoe u de verhuizing heeft ervaren.

Waarom wij u mening zo belangrijk vinden? Omdat uw mening, en dan met name de kritische reviews ons de gelegenheid geven om beter te worden. Uw mening biedt ons de mogelijkheid om onze service naar een nog hoger niveau te tillen. Uw comfort en gevoel tijdens de verhuizing staat bij ons op 1 en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw verhuisdag perfect verloopt.

 

 

5 sterren verhuisservice 

Verhuizen is meer dan een inboedel van A naar B verhuizen voor ons. Onze verhuizers zijn mannen die al jaren dag in, dag uit verhuizen. Het zijn vakmannen die trots zijn op hun vak. Zij weten wat er voor een soepele verhuizing noodzakelijk is. Of het nou gaat om inpakken, montage of een andere extra dienst betreft, alles wordt uitgevoerd met passie. 

Op kantoor is het niet anders. Alle medewerkers, van uw offerteadviseur tot aan de magazijnchef, kennen de in en outs van de verhuiswereld. Of het zijn oud-verhuizers die zijn doorgegroeid of simpelweg mannen en dames die weten wanneer de mouwen moeten worden opgestroopt. En dit kunnen doen met plezier, met een aanstekelijke enthousiasme. Deze combinatie van mensen zorgt voor de 5 sterren verhuisservice die al vele klanten hebben mogen ervaren! 

Klantervaringen