1. Home
  2. /
  3. Reviews

Hoogstaande service

Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u een zorgeloze verhuizing heeft. Geen schade, een fijne sfeer en een efficiënte werkwijze zorgen ervoor dat wij hier altijd in slagen. Trots delen wij dan ook graag een deel van onze meest recente reviews met u.

Benieuw naar onze 1000+ reviews? Bekijk dan het grootste gedeelte op Trustpilot, Google en Sirelo.

4.8 uit 5 op Trustpilot

4.9 uit 5 op Google

9.7 uit 10 op Sirelo

Predrag Radic
Predrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel Mix
tunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam Korf
Myriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard Zwart
Gerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald Team
Ronald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Verzamelen Reviews

Zoals u misschien heeft gemerkt, zijn wij erg trots op onze reviews als verhuisbedrijf. Wij nodigen ál onze klanten middels een automatisch proces uit na een verhuizing. Dit ziet u terug aan het vinkje “geverifieerd” die onder onze TrustPilot-reviews staan. Daarnaast vragen onze verhuizers altijd na afloop van een verhuizing hoe u de verhuizing heeft ervaren.

Waarom wij u mening zo belangrijk vinden? Omdat uw mening, en dan met name de kritische reviews ons de gelegenheid geven om beter te worden. Uw mening biedt ons de mogelijkheid om onze service naar een nog hoger niveau te tillen. Uw comfort en gevoel tijdens de verhuizing staat bij ons op 1 en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw verhuisdag perfect verloopt.

 

 

5 sterren verhuisservice 

Verhuizen is meer dan een inboedel van A naar B verhuizen voor ons. Onze verhuizers zijn mannen die al jaren dag in, dag uit verhuizen. Het zijn vakmannen die trots zijn op hun vak. Zij weten wat er voor een soepele verhuizing noodzakelijk is. Of het nou gaat om inpakken, montage of een andere extra dienst betreft, alles wordt uitgevoerd met passie. 

Op kantoor is het niet anders. Alle medewerkers, van uw offerteadviseur tot aan de magazijnchef, kennen de in en outs van de verhuiswereld. Of het zijn oud-verhuizers die zijn doorgegroeid of simpelweg mannen en dames die weten wanneer de mouwen moeten worden opgestroopt. En dit kunnen doen met plezier, met een aanstekelijke enthousiasme. Deze combinatie van mensen zorgt voor de 5 sterren verhuisservice die al vele klanten hebben mogen ervaren!