Internationale verhuizing
  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Internationale verhuizing
Verhuizen naar Frankrijk

Internationaal verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland zonder zorgen? Internationaal verhuizen kan soepel verlopen zonder stress. Vanuit Nederland hebben wij vele klanten al internationaal mogen verhuizen zelfs tot naar de uithoeken van Europa. Wij regelen indien gewenst de gehele internationale verhuizing op en zorgen ervoor dat u zowel in tijd als kosten bespaart.

Een goede voorbereiding staat veelal gelijk aan een succesvolle verhuizing. Bij een internationale verhuizing is een goede voorbereiding een must daar dit zorgt voor de nodige rust in een vaak toch spannende periode. Wij helpen u graag met een internationale verhuizing en stellen ons hierbij flexibel op. Wenst u dat wij het gehele plan opstellen van A tot Z of heeft u liever zelf de touwtjes in handen; wij vervullen de rol die u voor ogen heeft en die leidt tot een zorgeloze internationale verhuizing.

Verhuizing naar het buitenland

De wereld groeit steeds dichter naar elkaar toe. Waar vroeger weinig mensen openstonden voor een internationale verhuizing is de groep mensen die hier wel voor openstaat steeds groter aan het worden. Veelal verhuisd men internationaal voor een mooie kans op werk gerelateerd gebied. Soms is het altijd al een droom geweest om naar het warme Spanje te verhuizen en gaat die droom nu in vervulling. Wat de aanleiding ook is, Let’s Move Verhuizingen helpt u graag bij uw internationale verhuizing en zorgt ervoor dat verhuizing soepel verloopt.

Door de vele internationale verhuizingen die Let’s Move Verhuizingen al heeft mogen uitvoeren zijn wij bekend met alle ogen en haken die hierbij komen kijken. Als verhuisbedrijf voeren wij met regelmaat internationale verhuizingen uit in BelgiëFrankrijk & Duitsland. Heeft u een andere bestemming in gedachten, neem dan contact op en wij bekijken graag met u de mogelijkheden. 

Internationaal zorgeloos verhuizen

Internationaal verhuizen is een vak apart. Door onze jarenlange ervaring is De Haan een verhuisbedrijf dat u voor elke bestemming van dienst kan zijn. Gaat u zakelijk verhuizen? Of heeft u als particulier besloten om te gaan emigreren? Dan bent u bij Let’s Move n Verhuizingen aan het juiste adres. Wij regelen op uw internationale verhuizing op een veilige en vakkundige manier. Binnen Europa over de weg, maar ook van en naar bestemmingen overzee.

Internationaal verhuizen tot in de puntjes geregeld

Bij het verhuizen naar het buitenland moet u in veel gevallen uw bezittingen sorteren om te bepalen welke items met u mee verhuizen en welke items worden opgeslagen of achterblijven in Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig aankomen op de plaats van bestemming.

Wilt u het zichzelf gemakkelijk maken, dan kunt u bij Let’s Move Verhuizingen een fullservice verhuizing afnemen. Onze verhuizers zullen de gehele verhuizing naar het buitenland, tot in detail voor u regelen.

Als u bij Let’s Move Verhuizingen een internationale verhuizing aanvraagt, zal een persoonlijke accountmanager bij u langs komen om met u kennis te maken. Samen met de accountmanager zal er een inschatting worden gemaakt over de omvang van uw verhuizing.

Verhuiswagen verhuizing
Verhuizen naar het buitenland

Meest gestelde vragen

Komen jullie langs voor een bezichtiging?

Yes! Voor alle internationale verhuizingen komen wij aan huis om de inboedel nauwkeurig in te schatten.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn internationale verhuizing reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u bij een internationale verhuizing minstens drie weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Uiteraard, ook binnen deze drie weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zit het met de betaling van tolwegen, tunnels e.d.?

Alle bijkomende kosten voor uw verhuizing worden van te voren met u doorgesproken en uiteengezet zodat u een goed beeld heeft van de uiteindelijke verhuiskosten. 

Is mijn inboedel verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen binnenshuis als tijdens het transport volledig verzekerd. U bent verzekerd per schadegeval tot een bedrag van €100.000,- door geheel Europa.

Een andere vraag? Bel nu!

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging