...
Internationale verhuizing

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Internationale verhuizing

Internationaal verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland zonder zorgen? Internationaal verhuizen kan soepel verlopen zonder stress. Vanuit Nederland hebben wij vele klanten al internationaal mogen verhuizen zelfs tot naar de uithoeken van Europa. Wij regelen indien gewenst de gehele internationale verhuizing op en zorgen ervoor dat u zowel in tijd als kosten bespaart.

Een goede voorbereiding staat veelal gelijk aan een succesvolle verhuizing. Bij een internationale verhuizing is een goede voorbereiding een must daar dit zorgt voor de nodige rust in een vaak toch spannende periode. Wij helpen u graag met een internationale verhuizing en stellen ons hierbij flexibel op. Wenst u dat wij het gehele plan opstellen van A tot Z of heeft u liever zelf de touwtjes in handen; wij vervullen de rol die u voor ogen heeft en die leidt tot een zorgeloze internationale verhuizing.

Verhuizing naar het buitenland

De wereld groeit steeds dichter naar elkaar toe. Waar vroeger weinig mensen openstonden voor een internationale verhuizing is de groep mensen die hier wel voor openstaat steeds groter aan het worden. Veelal verhuisd men internationaal voor een mooie kans op werk gerelateerd gebied. Soms is het altijd al een droom geweest om naar het warme Spanje te verhuizen en gaat die droom nu in vervulling. Wat de aanleiding ook is, Let’s Move Verhuizingen helpt u graag bij uw internationale verhuizing en zorgt ervoor dat verhuizing soepel verloopt.

Door de vele internationale verhuizingen die Let’s Move Verhuizingen al heeft mogen uitvoeren zijn wij bekend met alle ogen en haken die hierbij komen kijken. Op kantoor worden alle relevante wet- en regelgeving doorgenomen zodat de verhuizing zo efficiënt en goedkoop mogelijk wordt gepland. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat alles in de praktijk soepel en zonder zorgen verloopt.

Als verhuisbedrijf voeren wij met regelmaat internationale verhuizingen uit in België, Frankrijk & Duitsland. Heeft u een andere bestemming in gedachten, neem dan contact op en wij bekijken graag met u de mogelijkheden. 

 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

Normaal heeft u de keuze tussen het huren of kopen van verhuismateriaal. Gezien wij niet naar het buitenland zullen rijden om 20 verhuisdozen op te halen, kunnen wij u niet de huurmogelijkheid aanbieden.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Internationale verhuizing afgerond
Internationale verhuizing afgerond
Internationale verhuizing afgerond
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader