Verhuislift Rotterdam

Verhuislift huren

Een verhuislift huren die door een ervaren operator wordt bestuurd in Rotterdam? Voor iedere klus, 7 dagen in de week en in de avonduren is onze verhuislift beschikbaar.

Gaat u zelf verhuizen en heeft u professionele hulp nodig met enkele objecten of heeft u de verhuislift voor uw gehele inboedel nodig? Bij Let’s Move Verhuizingen bent u aan het juiste adres om uw goederen veilig en op een vakkundige manier te plaatsen op de juiste plek. De ervaren operator begeleid u waar nodig en heeft altijd het juiste verhuismateriaal bij zich om er zeker van te zijn dat uw kostbare spullen verantwoord worden verhuisd.

Met onze jarenlange ervaring in het verhuizen en in Rotterdam zelf kunt u met een gerust hart uw verhuizing aan ons uit besteden. Zodra u onze verhuislift inschakelt, bent u verzekerd van een ervaren verhuizer met het juiste materiaal. Door onze professionele werkwijze zal uw verhuizing snel en zonder zorgen verlopen! 

 

N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

Ervaren lift operator

N

Geen borg

N

24/7 beschikbaar

Wat kost het huren van een verhuislift?

Het huren van een verhuislift kan voor verschillende situaties. Voor verschillende situaties hanteren wij dan ook verschillende oplossingen. Heeft u de verhuislift nodig voor slechts enkele objecten, dan is uiteraard de prijs daar op gebaseerd en betaald u niet voor de gehele dag. U kunt denken aan een bank die niet past door de trap en dus met verhuislift naar boven moet.  Wenst u echter tijd te besparen door verhuislift te gebruiken voor uw gehele inboedel in plaats van met de trap of interne lift, dan is huren voor de gehele dag natuurlijk ook mogelijk.

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Verhuislift in Rotterdam
Verhuizing in Rotterdam
Verhuislift in Rotterdam tijdens een verhuizing

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren dagelijks voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 4 uur reactie.