Handyman bezig met demontage

Handyman

Bent u net verhuisd óf gaat u binnenkort verhuizen en moeten uw meubels ge(de)monteerd worden? Laat een handyman dit voor u op een zorgvuldige en vakkundige wijze uitvoeren.

Onze professionele klussers nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe kast, bed of tuinset correct en snel in elkaar gezet worden. Uiteraard hebben onze vakmannen altijd kwalitatief hoogstaand gereedschap bij zich die ervoor zorgt dat de klussen op een vakkundige wijze worden afgerond.

Heeft u twijfels of uw klus door ons kan worden uitgevoerd, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om u vervolgens een prijsindicatie op maat te geven.

 

Ervaren handymannen

Onze ervaren handyman ’s nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw spullen op een zorgvuldige manier correct en snel in elkaar worden gezet!  Onze handymans zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen ervaart tijdens de verhuizing.

In uw nieuwe woning is er natuurlijk 1 ding zeker, en dat is dat alle bekabeling en elektra aangesloten en of vervangen moet worden. Onze handyman ‘s staan ook dan voor u klaar en zorgen ervoor dat de bekabeling netjes wordt aangelegd en dat de elektra en verlichting voor u vervangen wordt!

Montage & Demontage

Kantoormeubilair, kledingkasten, dressoirs, tuinmeubilair, alles hebben wij inmiddels voorbij zien komen. Voor iedere klus brengen wij het juiste gereedschap mee.

Reparaties & Vervangingen

Moet een muurtje licht hersteld worden of dienen enkele kabels vervangen te worden? Geeft dit aan bij uw offerteaanvraag en wij bekijken samen direct de mogelijkheden.

Ophangservice

Schilderijen, lampen gordijnenrails of de tv. Geen enkel punt voor onze ervaren klussers. Bij de inventarisatie van de verhuizing kunt u dit aangeven.

Handyman bezig met demontage
Verhuizing uit opslag

Meest gestelde vragen

Komt er iemand de oude woning bezichtigen voorafgaand de offerte?

Vaak zal een bezichtiging niet noodzakelijk zijn en volstaat de offerteaanvraag of een telefonische intake. Echter, mocht u dit fijner vinden óf onze verhuisadviseur wilt toch graag zelf een kijkje nemen, dan komen wij alsnog langs op een dag en tijdstip dat u schikt.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens drie weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Uiteraard, ook binnen deze drie weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen binnenshuis als tijdens het transport volledig verzekerd. U bent verzekerd per schadegeval tot een bedrag van €25.000,-

Zijn er toeslagen voor verhuizen in het weekend of in de avond?

Op zaterdag betaalt u geen extra toeslag. Mocht het een spoedverhuizingen betreffen en wij geen andere mogelijkheid hebben dan deze op zondag in te plannen, dan geldt er wel een toeslag.

Heeft u een andere vraag voor ons? 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging