...
Handyman

Handyman

Bent u net verhuisd óf gaat u binnenkort verhuizen en moeten uw meubels ge(de)monteerd worden? Laat een handyman dit voor u op een zorgvuldige en vakkundige wijze uitvoeren.

Onze professionele klussers nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe kast, bed of tuinset correct en snel in elkaar gezet worden. Uiteraard hebben onze vakmannen altijd kwalitatief hoogstaand gereedschap bij zich die ervoor zorgt dat de klussen op een vakkundige wijze worden afgerond.

Heeft u twijfels of uw klus door ons kan worden uitgevoerd, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om u vervolgens een prijsindicatie op maat te geven.

Montage & Demontage

Kantoormeubilair, kledingkasten, dressoirs, tuinmeubilair, alles hebben wij inmiddels voorbij zien komen. Voor iedere klus brengen wij het juiste gereedschap mee.

Ophangservice

Schilderijen, lampen gordijnenrails of de tv. Geen enkel punt voor onze ervaren klussers. Bij de inventarisatie van de verhuizing kunt u dit aangeven.

Reparaties & Vervangingen

Moet een muurtje licht hersteld worden of dienen enkele kabels vervangen te worden? Geeft dit aan bij uw offerteaanvraag en wij bekijken samen direct de mogelijkheden.

Kleine schildersklussen

Voor vele zakelijke klanten dienen wij bij een ontruiming de woning netjes achter te laten. Hier hoort uiteraard nette muren bij en dat kunnen wij als de beste. 

Ervaren klussers

Onze ervaren handyman ’s nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw spullen op een zorgvuldige manier correct en snel in elkaar worden gezet!  

Onze handyman‘s zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen ervaart tijdens de verhuizing. In uw nieuwe woning is er natuurlijk 1 ding zeker, en dat is dat alle bekabeling en elektra aangesloten en of vervangen moet worden. Onze handyman ‘s staan ook dan voor u klaar en zorgen ervoor dat de bekabeling netjes wordt aangelegd en dat de elektra en verlichting voor u vervangen wordt!

Inboedel ingepakt voor het verhuizen
Handyman bezig met demontage
Verhuizing en montage afgerond door handyman
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen