...
Handyman

Handyman

Bent u net verhuisd óf gaat u binnenkort verhuizen en moeten uw meubels ge(de)monteerd worden? Laat een handyman dit voor u op een zorgvuldige en vakkundige wijze uitvoeren.

Onze professionele klussers nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe kast, bed of tuinset correct en snel in elkaar gezet worden. Uiteraard hebben onze vakmannen altijd kwalitatief hoogstaand gereedschap bij zich die ervoor zorgt dat de klussen op een vakkundige wijze worden afgerond.

Heeft u twijfels of uw klus door ons kan worden uitgevoerd, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om u vervolgens een prijsindicatie op maat te geven.

Montage & Demontage

Kantoormeubilair, kledingkasten, dressoirs, tuinmeubilair, alles hebben wij inmiddels voorbij zien komen. Voor iedere klus brengen wij het juiste gereedschap mee.

Ophangservice

Schilderijen, lampen gordijnenrails of de tv. Geen enkel punt voor onze ervaren klussers. Bij de inventarisatie van de verhuizing kunt u dit aangeven.

Reparaties & Vervangingen

Moet een muurtje licht hersteld worden of dienen enkele kabels vervangen te worden? Geeft dit aan bij uw offerteaanvraag en wij bekijken samen direct de mogelijkheden.

Kleine schildersklussen

Voor vele zakelijke klanten dienen wij bij een ontruiming de woning netjes achter te laten. Hier hoort uiteraard nette muren bij en dat kunnen wij als de beste. 

Ervaren klussers

Onze ervaren handyman ’s nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw spullen op een zorgvuldige manier correct en snel in elkaar worden gezet!  

Onze handyman‘s zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen ervaart tijdens de verhuizing. In uw nieuwe woning is er natuurlijk 1 ding zeker, en dat is dat alle bekabeling en elektra aangesloten en of vervangen moet worden. Onze handyman ‘s staan ook dan voor u klaar en zorgen ervoor dat de bekabeling netjes wordt aangelegd en dat de elektra en verlichting voor u vervangen wordt!

Inboedel ingepakt voor het verhuizen
Handyman bezig met demontage
Verhuizing en montage afgerond door handyman
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader