...
Slide 1

Verhuislift

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow

Verhuislift huren

We begrijpen dat u erg blij bent met een (nieuwe) bovenwoning met prachtig uitzicht. Tot het moment daar is dat u moet verhuizen of u graag wat nieuwe inboedel in uw huis wilt plaatsen. Of het meubelstuk past niet door de deuropening of de lift is niet groot genoeg om uw spullen te vervoeren. Dit kan als vervelend worden ervaren, maar is gelukkig eenvoudig op te lossen door gebruik te maken van een verhuislift. Met een ervaren lift operator zorgen we er samen voor dat uw de juiste begeleiding krijgt. Zo worden uw kostbare spullen verantwoord vervoerd en bent u ervan verzekerd dat uw spullen veilig op z’n plek komen. 

N

24/7 beschikbaar

N

Binnen 5 minuten opgebouwd

N

Ervaren operator

N

Makkelijk, voordelig en snel

De voordelen van een verhuislift 

Het kan in sommige gevallen stress opleveren wanneer u beseft dat uw nieuwe meubilair niet eenvoudig in uw woning geplaatst kan worden. Met een traplift bespaart u de nodige tijd en kunt u eenvoudig een zwaar object boven of beneden krijgen. Ook heeft u een kleinere kans op schade, doordat uw prachtige antieke kast niet door het trappenhuis vervoerd hoeft te worden. Zo weet u zeker dat uw meubilair veilig op de juiste plek terechtkomt. Wanneer u besluit om te verhuizen, dan is het huren van een verhuislift zeker het overwegen waard.

Wat kost het huren van een verhuislift?

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Vraag een offerte aan voor uw verhuislift

Woont u in een portiek, flat of heeft u geen lift tot uw beschikking? Dan kan het best lastig zijn om grote objecten te vervoeren. Met een traplift kunt u eenvoudig uw spullen verhuizen en verkleint u de kans op beschadigingen. We nemen graag de tijd om uw wensen door te nemen en zo een passend aanbod voor u te creëren. Ontzorg uzelf en uw meubilair en schakel een verhuislift in en krijg hulp van een ervaren lift operator. Vraag een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden.

Waar kan ik een verhuislift huren?  

We delen graag onze expertises en zoeken samen met u naar de meest efficiënte, veilige en milieuvriendelijke oplossing voor uw verhuisklus. Op basis van het aantal objecten, maken we voor u een vaste prijs en zullen we er samen voor zorgen dat uw verhuizing zo snel mogelijk verloopt. Bij Let’s Move verhuizingen zorgen we ervoor dat uw verhuislift op de gewenste locatie komt en is beschikbaar in de omgeving Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken. 

Verhuislift tijdens een verhuizing
Verhuislift tijdens een verhuizing
Verhuislift tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader