Verhuislift tijdens een verhuizing

Verhuislift huren

Bij een verhuizing op bijvoorbeeld de derde verdieping is het niet heel fijn om alle meubels via de trap te vervoeren naar beneden of naar boven. In bepaalde gevallen is het in verband met een klein trapgat niet haalbaar om de meubels te verhuizen via de trap. Bij deze verhuizingen wordt vaak een verhuislift ingezet. Omdat een verhuislift een bereik heeft van ongeveer 18 meter, kan er een hoop tijd gewonnen worden. En tijd is geld!

Een verhuislift huren gebeurt bij ons altijd voor een realistische prijs en inclusief professionele begeleiding. Deze begeleiding is belangrijk voor de veiligheid. Het bedienen van een verhuislift gaat gepaard met grote hoogtes, ervaring van een verhuishulp komt de veiligheid ten goede.

Verhuislift huren inclusief bediening

Bij het huren van een verhuislift verzorgen we altijd een vakkundige verhuizer. Deze verhuizer werkt dagelijks met een verhuislift en kan de verhuislift dan ook veilig bedienen. De kans op schade aan huis, omgeving en inboedel blijft dan zo klein mogelijk. Bovendien zijn de verhuizers ook in staat om de verhuizing snel uit te voeren, waardoor een verhuizing van Amsterdam naar Utrecht vaak al binnen een dagdeel volledig kan worden afgerond! Het erbij leveren van een verhuizer bij de verhuislift is om de veiligheid te kunnen waarborgen. Zo is er altijd een verhuizer in de buurt van de verhuislift. Hij zorgt dat de verhuislift onder controle is en goed wordt bediend.

Waarom een verhuislift huren?

Met een verhuislift gaan grote en zware meubels binnen enkele seconden naar de juiste etage. Het is ook mogelijk om veel verhuisdozen tegelijkertijd naar boven of benden te liften. Nooit meer moeilijke sjouwsituaties met meubels, tientallen keren de trap op en af, en urenlang zweten. En schade veroorzaken in een trapgat of lift? Dat is ook passé.  Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! 

Vraag een offerte aan voor de verhuislift 

Wat de situatie ook is, we zorgen met ons ervaren team voor een goede afhandeling van uw verhuizing. Ons team maakt voor u een verhuisplan en bespreken op basis hiervan de tarieven. Wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven zo zorgeloos en efficiënt mogelijk doorkomen? Vraag dan een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden. 

Verhuiswagen verhuizing
Particuliere verhuizing en de verhuislift

Meest gestelde vragen

Tot welke verdieping gaat de verhuislift?

Onze verhuislift gaat tot de 8ste verdieping!

Hoe lang, breed en hoog is de verhuislift?

Onze verhuislift is 5,5 meter lang, 2 meter breed en 3,20 hoog.

Is mijn inboedel verzekerd bij schade tijdens het gebruiken van de lift?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is ook tijdens het gebruik van de verhuislift volledig verzekerd. U bent verzekerd per schadegeval tot een bedrag van €25.000,- en kunt dit ophogen €100.000,-

Kan de verhuislift ook voor één object worden ingehuurd?

Dit is zeker mogelijk! De kosten hiervan verschillen en zijn o.a. afhankelijk van de locatie en onze beschikbaarheid in uw regio.  Bel met ons voor uw prijs. 

Andere vraag? Bel ons!  

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging