...
Slide 1

Verhuislift

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow

Verhuislift huren

We begrijpen dat u erg blij bent met een (nieuwe) bovenwoning met prachtig uitzicht. Tot het moment daar is dat u moet verhuizen of u graag wat nieuwe inboedel in uw huis wilt plaatsen. Of het meubelstuk past niet door de deuropening of de lift is niet groot genoeg om uw spullen te vervoeren. Dit kan als vervelend worden ervaren, maar is gelukkig eenvoudig op te lossen door gebruik te maken van een verhuislift. Met een ervaren lift operator zorgen we er samen voor dat uw de juiste begeleiding krijgt. Zo worden uw kostbare spullen verantwoord vervoerd en bent u ervan verzekerd dat uw spullen veilig op z’n plek komen. 

N

24/7 beschikbaar

N

Binnen 5 minuten opgebouwd

N

Ervaren operator

N

Makkelijk, voordelig en snel

De voordelen van een verhuislift 

Het kan in sommige gevallen stress opleveren wanneer u beseft dat uw nieuwe meubilair niet eenvoudig in uw woning geplaatst kan worden. Met een traplift bespaart u de nodige tijd en kunt u eenvoudig een zwaar object boven of beneden krijgen. Ook heeft u een kleinere kans op schade, doordat uw prachtige antieke kast niet door het trappenhuis vervoerd hoeft te worden. Zo weet u zeker dat uw meubilair veilig op de juiste plek terechtkomt. Wanneer u besluit om te verhuizen, dan is het huren van een verhuislift zeker het overwegen waard.

Wat kost het huren van een verhuislift?

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Vraag een offerte aan voor uw verhuislift

Woont u in een portiek, flat of heeft u geen lift tot uw beschikking? Dan kan het best lastig zijn om grote objecten te vervoeren. Met een traplift kunt u eenvoudig uw spullen verhuizen en verkleint u de kans op beschadigingen. We nemen graag de tijd om uw wensen door te nemen en zo een passend aanbod voor u te creëren. Ontzorg uzelf en uw meubilair en schakel een verhuislift in en krijg hulp van een ervaren lift operator. Vraag een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden.

Waar kan ik een verhuislift huren?  

We delen graag onze expertises en zoeken samen met u naar de meest efficiënte, veilige en milieuvriendelijke oplossing voor uw verhuisklus. Op basis van het aantal objecten, maken we voor u een vaste prijs en zullen we er samen voor zorgen dat uw verhuizing zo snel mogelijk verloopt. Bij Let’s Move verhuizingen zorgen we ervoor dat uw verhuislift op de gewenste locatie komt en is beschikbaar in de omgeving Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken. 

Verhuislift tijdens een verhuizing
Verhuislift tijdens een verhuizing
Verhuislift tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen