1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Barendrecht

Verhuisbedrijf Barendrecht

Barendrecht is een gemeente waar er naast woningen ook grote opslag en distributiecentra gevestigd zijn. Zo waren wij als verhuisbedrijf ook enige tijd gevestigd in Barendrecht. Door uitbreiding van onze opslag en wagenpark zijn wij zelf verhuisd naar Dordrecht. Echter, met veel genoegen voeren wij als verhuisbedrijf Barendrecht nog steeds regelmatig particuliere en bedrijfsverhuizingen uit in het mooie Barendrecht.

Als u graag wilt verhuizen naar Barendrecht dan bent u niet de enige! Sinds 1995 is het aantal bewoners van Barendrecht ruim verdubbeld! Dit zorgt er vaak voor dat u snel moet verhuizen, of juist een lange wachttijd hebt en misschien een tussenwoning moet zoeken waar u geen plek heeft voor uw spullen. Naast dat wij uw verhuizing van top tot teen kunnen regelen, en al uw zorgen tijdens de verhuizing kunnen ontnemen bieden wij ook een opslag aan voor lange of korte tijd. 

Bent u benieuwd naar de tarieven en verdere services die wij kunnen bieden zoals een gehele ontruiming? Neem dan contact met ons op, en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan!

N

Verhuisbedrijf Ridderkerk zorgt voor een soepele en efficiënte verhuizing

Onze verhuizers hebben al een beeld van de verhuizing na de eerste ronde. Zij zullen ervoor zorgen dat de kosten en algehele stress worden gedrukt. 

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

Gaat het om uw gehele inboedel of slechts om de grote meubelen. Hoe dan ook, wij stellen ons flexibel op en zorgen dat uw wensen kundig in praktijk worden uitgevoerd. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging