1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Zwijndrecht

Verhuisbedrijf Zwijndrecht

In het mooie Zwijndrecht, dichtgelegen ons hoofdkantoor te Dordrecht, voeren wij ook op regelmatige basis verhuizingen uit. Verhuizen is een spannende onderneming. Vaak is er meer te verhuizen dan u denkt en bovendien loopt een verhuizing meestal anders dan gepland. Verhuisbedrijf Zwijndrecht heeft heeft echter de kennis en kunde om uw verhuizing onbezorgd en volgens plan te laten verlopen.

Bent u opzoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Zwijndrecht? Bij ons kunt u profiteren van een volledige verhuisservice zoals inpakwerkzaamheden, verhuislift, handymans, en nog veel meer!

Let’s Move Verhuizingen beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van particuliere verhuizingen én bedrijfsverhuizingen. Als u van of naar Zwijndrecht verhuist, kunt u er zeker van zijn dat wij u de juiste service kunnen bieden.

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Zwijndrecht is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel en begrijpen wij goed dat het tevens een emotionele kwestie is.

Wat de situatie ook is, wij denken met u mee met als doel u volledig te ontzorgen wat de verhuizing betreft. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zowel uw persoonlijke verhuisadviseur als de verhuizers zetten zich met 100% in om van de verhuizing een aangename ervaring te maken.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging