1. Home
  2. /
  3. Particulier
Verhuizen naar Frankrijk

Internationale verhuizing

België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal

Meer informatie

Particuliere Verhuizing

Verpakken, Transport

Meer informatie

Verhuislift tijdens een verhuizing

Verhuislift huren

Per object, gehele verhuizing

Meer informatie

Inpakservice bij een particuliere verhuizing

Inpakservice

Voor uw complete inboedel

Meer informatie

Ontruiming

Bezemschoon opgeleverd

Meer informatie

Verhuizen en opslag

Opslag

Containeropslag, Kort- en langdurig

Meer informatie

Verhuiswagen tijdens een verhuizing

Particuliere diensten

Om iedere klus naar tevredenheid af te ronden, passen wij onze werkwijze aan op uw wensen en de omstandigheden. Onze flexibiliteit en expertise stelt ons in staat om iedere klus soepel en vlekkeloos te laten verlopen. Wij helpen u dan ook graag met hetgeen u voor ogen heeft!

Particuliere verhuizing

Binnen Nederland zonder stress verhuizen? Wij zorgen voor uw spullen alsof het onze eigen spullen zijn. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing is natuurlijk een grote stap. Dit brengt voldoende zorgen met zich mee, laat daarom ons de zorg van uw verhuizing op ons nemen.

Verhuislift huren

Een verhuislift kunt u om verschillende redenen willen huren. Wij stellen ons dan ook altijd flexibel op en passen de huur van de lift op uw wensen aan.

 

Inpakservice

Wilt u zelf niets van uw verhuizing merken? Laat ons uw spullen zorgvuldig en professioneel inpakken. Uiteraard gaan wij niet weg tot alles weer op de juiste plek staat op de nieuwe locatie.

Ontruimingen

In veel gevallen gaat het bij een ontruiming om een situatie met tijdsdruk. Binnen x aantal dagen moet het pand leeg staan bijvoorbeeld. Wij denken met u mee en zorgen dat uw wensen worden gerealiseerd door flexibel en zorgvuldig te werk te gaan.

Opslag

Heeft u goederen die u niet direct ergens kunt herbergen na een verhuizing of ontruiming? Wij helpen u graag hiermee door de goederen veilig op te slaan in onze eigen loods.

Inpakservice bij een particuliere verhuizing
Verhuizing uit opslag

Meest gestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd. Per schadegeval bent u verzekerd tot een bedrag van €100.000,- 

Zitten montage en demontage in de totaalprijs verwerkt of is hier een ander tarief voor?

Ja, de totaalprijs is inclusief montage en demontagewerkzaamheden. U betaalt bij ons een uurtarief voor de verhuizers. Daarin zitten alle werkzaamheden inbegrepen. Voor de definitieve prijs is het dus vooral belangrijk hoe lang de mannen bezig zijn en niet per se wat ze doen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn.

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Een andere vraag? Bel direct! 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging