1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Dordrecht
Verhuiswagen tijdens een verhuizing

Verhuisbedrijf in Dordrecht

In het mooie Dordrecht, waar ook ons hoofdkantoor is gevestigd, voeren wij ook uiteraard dagelijks verhuizingen uit! In een van de oudste steden van Nederland zitten wij inmiddels al enige tijd met veel plezier. Wij delen onze energieke werkwijze graag met een ieder die in Dordrecht, naar Dordrecht of binnen Dordrecht gaat verhuizen! 

Wij kunnen uw complete verhuizing in Dordrecht verzorgen, maar uiteraard staan wij ook voor u klaar indien u slechts hulp nodig heeft bij enkele spullen. Onze ervaring in het verhuizen en onze locatie maakt verhuisbedrijf Dordrecht dé ideale partner voor uw verhuizing.

Kosten verhuisbedrijf Dordrecht

Een voordeel van een ervaren verhuizer zijn, is dat wij verhuizingen uitvoeren op een efficiënte wijze en op een snel tempo. En uiteindelijk, tijd is geld. Door een efficiënte werkwijze en gediplomeerde verhuizers wordt er geen tijd verspild en worden de kosten gedrukt. De kosten van een verhuizing in Dordrecht heeft u deels zelf ook in de hand. Zeker als u in de omgeving van Dordrecht blijft wonen en geen lange reis moet worden gemaakt om bij het nieuwe adres aan te komen. 

Des te beter u bent voorbereid, des te lager de kosten zullen uitvallen. Als u zelf uw kleding, servies, speelgoed van de kinderen inpakt en (de)monteert zullen de kosten lager uitvallen. Onze verhuizers in Dordrecht pakken zelf altijd uw kostbare meubels en kasten in om ervoor te zorgen dat deze niet beschadigen tijdens de verhuizers. Heeft u geen tijd om alle kleinere spullen in te pakken, geen probleem! Dagelijks pakken wij gehele inboedels in met onze eigen kwalitatief sterke verhuisdozen, inpakpapier en bubbelfolie. 

Ervaren verhuizer in Dordrecht

Wij willen u helpen aan de perfecte verhuiservaring. Dit doen wij door gediplomeerde verhuizers met jaren ervaring, hoogstaand verhuismateriaal en een uitgebreid wagenpark. Onze verhuizers begrijpen dat verhuizen meer is dan alleen sjouwen en zullen vanaf moment 1 ervoor zorgen dat u een gerust gevoel heeft.

Met de juiste hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw verhuizing. Zonder schade, stress en hoge kosten zorgen wij ervoor dat u verhuisd naar uw nieuwe woning. Dat u bij het herinneren van uw verhuizing in Dordrecht ons herinnerd als de ideale verhuispartner. 

Met de beschikking tot een eigen verhuislift, het aanbieden van een inpakservice en groot wagenpark wordt iedere verhuizing met de juiste middelen en op een efficiënte wijze uitgevoerd. Zelf na de verhuizing bieden wij de diensten aan van een professionele organizer zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden. 

 
Vraag een offerte aan voor uw particuliere verhuizing 

Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Daarom helpen we u graag met uw particuliere verhuizing. Wat de situatie ook is, we zorgen met ons ervaren team voor een goede afhandeling van uw verhuizing. Ons team maakt voor uw een verhuisplan en bespreken op basis hiervan de tarieven. Wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven zo zorgeloos en efficiënt mogelijk doorkomen? Vraag dan een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden.

Verhuiswagen verhuizing
Verhuizing uit opslag

Meest gestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Zitten montage en demontage in de totaalprijs verwerkt of is hier een ander tarief voor?

Ja, de totaalprijs is inclusief montage en demontagewerkzaamheden. U betaalt bij ons een uurtarief voor de verhuizers. Daarin zitten alle werkzaamheden inbegrepen. Voor de definitieve prijs is het dus vooral belangrijk hoe lang de mannen bezig zijn en niet per se wat ze doen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn.

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Heeft u een andere vraag voor ons? 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging