...
Verhuisbedrijf Dordrecht

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuisbedrijf Dordrecht

In het mooie Dordrecht, waar ook ons hoofdkantoor is gevestigd, voeren wij ook uiteraard dagelijks verhuizingen uit! In een van de oudste steden van Nederland zitten wij inmiddels al enige tijd met veel plezier. Wij delen onze energieke werkwijze graag met een ieder die in Dordrecht, naar Dordrecht of binnen Dordrecht gaat verhuizen! 

Ondanks dat wij door het hele land verhuizen, is het natuurlijk het makkelijkst zo dichtbij het hoofdkantoor. Geen verhuizing is te moeilijk en bij onvoorziene omstandigheden kan direct worden geschakeld. Zijn er toch extra spullen die mee moeten? Geen enkel punt! Voor u het weet staat er een extra bakwagen voor de deur. Hiermee worden tijd en kosten bespaard en wordt u zorgeloos verhuisd.  

Wij kunnen uw complete verhuizing in Dordrecht verzorgen, maar uiteraard staan wij ook voor u klaar indien u slechts hulp nodig heeft bij enkele spullen. Onze ervaring in het verhuizen en onze locatie maakt verhuisbedrijf Dordrecht dé ideale partner voor uw verhuizing.

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Dordecht is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuiswagen

Ervaren verhuizer in Dordrecht

Wij willen u helpen aan de perfecte verhuiservaring. Dit doen wij door gediplomeerde verhuizers met jaren ervaring, hoogstaand verhuismateriaal en een uitgebreid wagenpark. Onze verhuizers begrijpen dat verhuizen meer is dan alleen sjouwen en zullen vanaf moment 1 ervoor zorgen dat u een gerust gevoel heeft.

Met de juiste hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw verhuizing. Zonder schade, stress en hoge kosten zorgen wij ervoor dat u verhuisd naar uw nieuwe woning. Dat u bij het herinneren van uw verhuizing in Dordrecht ons herinnerd als de ideale verhuispartner.  

Met de beschikking tot een eigen verhuislift, het aanbieden van een inpakservice en groot wagenpark wordt iedere verhuizing met de juiste middelen en op een efficiënte wijze uitgevoerd. Zelf na de verhuizing bieden wij de diensten aan van een professionele organizer zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden. 

 

Kosten verhuisbedrijf in Dordrecht

Een voordeel van een ervaren verhuizer zijn, is dat wij verhuizingen uitvoeren op een efficiënte wijze en op een snel tempo. En uiteindelijk, tijd is geld. Door een efficiënte werkwijze en gediplomeerde verhuizers wordt er geen tijd verspild en worden de kosten gedrukt. De kosten van een verhuizing in Dordrecht heeft u deels zelf ook in de hand. Zeker als u in de omgeving van Dordrecht blijft wonen en geen lange reis moet worden gemaakt om bij het nieuwe adres aan te komen. 

Des te beter u bent voorbereid, des te lager de kosten zullen uitvallen. Als u zelf uw kleding, servies, speelgoed van de kinderen inpakt en (de)monteert zullen de kosten lager uitvallen. Onze verhuizers in Dordrecht pakken zelf altijd uw kostbare meubels en kasten in om ervoor te zorgen dat deze niet beschadigen tijdens de verhuizers. Heeft u geen tijd om alle kleinere spullen in te pakken, geen probleem! Dagelijks pakken wij gehele inboedels in met onze eigen kwalitatief sterke verhuisdozen, inpakpapier en bubbelfolie. 

Verhuiswagen en verhuislift

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel en begrijpen wij goed dat het tevens een emotionele kwestie is.

Wat de situatie ook is, wij denken met u mee met als doel u volledig te ontzorgen wat de verhuizing betreft. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zowel uw persoonlijke verhuisadviseur als de verhuizers zetten zich met 100% in om van de verhuizing een aangename ervaring te maken.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader