...
Verhuisbedrijf Dordrecht

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuisbedrijf Dordrecht

In het mooie Dordrecht, waar ook ons hoofdkantoor is gevestigd, voeren wij ook uiteraard dagelijks verhuizingen uit! In een van de oudste steden van Nederland zitten wij inmiddels al enige tijd met veel plezier. Wij delen onze energieke werkwijze graag met een ieder die in Dordrecht, naar Dordrecht of binnen Dordrecht gaat verhuizen! 

Ondanks dat wij door het hele land verhuizen, is het natuurlijk het makkelijkst zo dichtbij het hoofdkantoor. Geen verhuizing is te moeilijk en bij onvoorziene omstandigheden kan direct worden geschakeld. Zijn er toch extra spullen die mee moeten? Geen enkel punt! Voor u het weet staat er een extra bakwagen voor de deur. Hiermee worden tijd en kosten bespaard en wordt u zorgeloos verhuisd.  

Wij kunnen uw complete verhuizing in Dordrecht verzorgen, maar uiteraard staan wij ook voor u klaar indien u slechts hulp nodig heeft bij enkele spullen. Onze ervaring in het verhuizen en onze locatie maakt verhuisbedrijf Dordrecht dé ideale partner voor uw verhuizing.

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Dordecht is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel en begrijpen wij goed dat het tevens een emotionele kwestie is.

Wat de situatie ook is, wij denken met u mee met als doel u volledig te ontzorgen wat de verhuizing betreft. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zowel uw persoonlijke verhuisadviseur als de verhuizers zetten zich met 100% in om van de verhuizing een aangename ervaring te maken.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen