Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Verhuizen naar het buitenland zonder zorgen? Internationaal verhuizen kan soepel verlopen zonder stress. Vanuit Nederland hebben wij vele klanten al internationaal mogen verhuizen zelfs tot naar de uithoeken van Europa. Wij regelen indien gewenst de gehele internationale verhuizing op en zorgen ervoor dat u zowel in tijd als kosten bespaart.

Een goede voorbereiding staat veelal gelijk aan een succesvolle verhuizing. Bij een internationale verhuizing is een goede voorbereiding een must daar dit zorgt voor de nodige rust in een vaak toch spannende periode. Wij helpen u graag met een internationale verhuizing en stellen ons hierbij flexibel op. Wenst u dat wij het gehele plan opstellen van A tot Z of heeft u liever zelf de touwtjes in handen; wij vervullen de rol die u voor ogen heeft en die leidt tot een zorgeloze internationale verhuizing.

Jarenlange ervaring

De wereld groeit steeds dichter naar elkaar toe. Waar vroeger weinig mensen openstonden voor een internationale verhuizing is de groep mensen die hier wel voor openstaat steeds groter aan het worden. Veelal verhuisd men internationaal voor een mooie kans op werk gerelateerd gebied. Soms is het altijd al een droom geweest om naar het warme Spanje te verhuizen en gaat die droom nu in vervulling. Wat de aanleiding ook is, Let’s Move Verhuizingen helpt u graag bij uw internationale verhuizing en zorgt ervoor dat verhuizing soepel verloopt.

Door de vele internationale verhuizingen die Let’s Move Verhuizingen al heeft mogen uitvoeren zijn wij bekend met alle ogen en haken die hierbij komen kijken. Op kantoor worden alle relevante wet- en regelgeving doorgenomen zodat de verhuizing zo efficiënt en goedkoop mogelijk wordt gepland. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat alles in de praktijk soepel en zonder zorgen verloopt.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Internationale verhuizing afgerond
Internationale verhuizing afgerond
Internationale verhuizing afgerond

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren op dagelijkse basis voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Heeft u vragen, vul dan het onderstaande formulier in en krijg op werkdagen binnen 8 uur reactie van ons.