1. Home
  2. /
  3. Over Ons

Let’s Move Verhuizingen

Let’s Move Verhuizingen biedt u een zorgeloze verhuizing en daarmee een mooi begin aan een nieuw hoofdstuk in uw leven. Dat is hoe wij willen dat u ons herinnert als u eenmaal bent gesetteld in uw nieuwe woning. U zult ons niet vaak nodig hebben in uw leven, maar wanneer dat wel zo is, dan willen wij ons steentje bijdragen in uw levenscomfort.

Door een soepele verhuisdag te creëren waarin keihard wordt gewerkt, maar ook wordt gelachen, geloven wij u de beste ervaring met een verhuisbedrijf te geven. Wij willen met een enthousiaste houding eraan bijdragen dat u een vliegende start heeft in het nieuwe huis.

Sfeerimpressie

Dat wij kundig zijn in verhuizen en alleen het beste materiaal gebruiken, dat hoeven wij u niet te vertellen. Wij laten u op deze pagina graag zien wie wij zijn en hoe wij met elkaar omgaan. Wij geloven dat een ieder plezier moet hebben in zijn werk en moet kunnen rekenen op zijn collega’s. Zeker in ons vak waar onderling vertrouwen tussen de verhuizers van cruciaal belang is. 

En wij hebben dan ook plezier in alles wat wij doen. Normaliter komt het zelden voor dat wij allen samen zijn op kantoor. Als dit dan wel het geval is, zoals bij het maken van een groepsfoto, is een glimlach meer regel dan uitzondering. Wij delen dan ook graag een stukje met u in aanloop naar de groepsfoto. Zeven seconde is voldoende om u het juiste beeld te geven.

Een ideale combinatie tussen een fijne sfeer en een efficiënte en zorgvuldige werkwijze zorgt ervoor dat u bij uw eigen verhuizing zich geen zorgen hoeft te maken. U kunt uw focus leggen op andere dingen en wij maken van de verhuizing een gezellige en zorgeloze bijzaak.   

 

Verhuiswagens van Let's Move Verhuizingen
N

Maatwerk bij iedere verhuizing

Uw verhuisadviseur neemt alles met u door. Van het aantal dozen tot de toegankelijkheid van de woning en alle mogelijke bijzonderheden. Op de verhuisdag zijn wij voorbereid en u ook.   

N

Persoonlijk contact

U heeft gedurende het gehele traject contact met uw persoonlijke verhuisadviseur. Wij houden van korte lijnen en duidelijkheid. Wij pakken onze verantwoordelijkheid en doen wat wij beloven.  

N

Professionals met passie

Wij selecteren niet op grote spierballen, maar op instelling. Onze verhuizers doen hun werk vakkundig, maar even zo belangrijk, met een glimlach. Zij snappen wat ons doel is en dat is niet alleen sjouwen.

N

Pas tevreden wanneer u blij bent

Wij willen geen klanten voor even, maar voor het leven. Onze ervaring en werkwijze moet leiden tot een zorgeloze verhuizing. Niet gelukt? Wij gaan het gesprek aan en komen er alsnog met u uit. 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging