...
Over Ons

  1. Home
  2. /
  3. Over Ons

Let’s Move Verhuizingen

Let’s Move Verhuizingen biedt u een zorgeloze verhuizing en daarmee een mooi begin aan een nieuw hoofdstuk in uw leven. Dat is hoe wij willen dat u ons herinnert als u eenmaal bent gesetteld in uw nieuwe woning. U zult ons niet vaak nodig hebben in uw leven, maar wanneer dat wel zo is, dan willen wij ons steentje bijdragen in uw levenscomfort.

Door een soepele verhuisdag te creëren waarin keihard wordt gewerkt, maar ook wordt gelachen, geloven wij u de beste ervaring met een verhuisbedrijf te geven. Wij willen met een enthousiaste houding eraan bijdragen dat u een vliegende start heeft in het nieuwe huis.

Sfeerimpressie

Dat wij kundig zijn in verhuizen en alleen het beste materiaal gebruiken, dat hoeven wij u niet te vertellen. Wij laten u op deze pagina graag zien wie wij zijn en hoe wij met elkaar omgaan. Wij geloven dat een ieder plezier moet hebben in zijn werk en moet kunnen rekenen op zijn collega’s. Zeker in ons vak waar onderling vertrouwen tussen de verhuizers van cruciaal belang is. 

En wij hebben dan ook plezier in alles wat wij doen. Normaliter komt het zelden voor dat wij allen samen zijn op kantoor. Als dit dan wel het geval is, zoals bij het maken van een groepsfoto, is een glimlach meer regel dan uitzondering. Wij delen dan ook graag een stukje met u in aanloop naar de groepsfoto. Zeven seconde is voldoende om u het juiste beeld te geven.

Een ideale combinatie tussen een fijne sfeer en een efficiënte en zorgvuldige werkwijze zorgt ervoor dat u bij uw eigen verhuizing zich geen zorgen hoeft te maken. U kunt uw focus leggen op andere dingen en wij maken van de verhuizing een gezellige en zorgeloze bijzaak.   

 

Verhuiswagens van Let's Move Verhuizingen
N

Maatwerk bij iedere verhuizing

Uw verhuisadviseur neemt alles met u door. Van het aantal dozen tot de toegankelijkheid van de woning en alle mogelijke bijzonderheden. Op de verhuisdag zijn wij voorbereid en u ook.   

N

Persoonlijk contact

U heeft gedurende het gehele traject contact met uw persoonlijke verhuisadviseur. Wij houden van korte lijnen en duidelijkheid. Wij pakken onze verantwoordelijkheid en doen wat wij beloven.  

N

Professionals met passie

Wij selecteren niet op grote spierballen, maar op instelling. Onze verhuizers doen hun werk vakkundig, maar even zo belangrijk, met een glimlach. Zij snappen wat ons doel is en dat is niet alleen sjouwen.

N

Pas tevreden wanneer u blij bent

Wij willen geen klanten voor even, maar voor het leven. Onze ervaring en werkwijze moet leiden tot een zorgeloze verhuizing. Niet gelukt? Wij gaan het gesprek aan en komen er alsnog met u uit. 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader