Over Ons

Wie zijn wij?

Let’s Move Verhuizingen is een familiebedrijf gespecialiseerd in verhuizen, meubelliften en transport. Door de toename van opdrachtgevers hebben wij sinds februari 2017 verhuizen, liften en transport een onafhankelijke focus gegeven. Wij hebben nu een eigen afdeling voor verhuizen, meubelliften en transport. Deze afdelingen hebben wij gesplitst zodat elke klant de volledige begeleiding, zorg en aandacht krijgt die hij of zij verdient.

De verhuizers van Let's Move Verhuizingen
Verhuiswagens van Let's Move Verhuizingen
N

Maatwerk bij iedere verhuizing

De ene verhuizing is de andere niet, dus passen wij ons aan naar uw wensen en de omstandigheden om ervoor te zorgen dat elke verhuizing vlekkeloos verloopt.

N

Persoonlijk contact

U heeft gedurende het gehele traject contact met uw persoonlijke verhuisadviseur die zorgt dat vanaf het eerste moment alles tot in de puntjes duidelijk is en wordt geregeld.

N

Professionals met passie

Onze verhuizers doen hun werk vakkundig, maar even zo belangrijk, met een glimlach om u op alle vlakken een zorgeloze en fijne verhuizing te bezorgen.

N

Pas tevreden wanneer u blij bent!

Na iedere afgeronde verhuizing wordt er contact met u opgenomen om na te gaan hoe uw ervaring met ons was. Zo zijn wij instaat ons bedrijf telkens te verbeteren en kunnen wij met trots 100% klanttevredenheid garanderen.

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren op dagelijkse basis voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Heeft u vragen, vul dan het onderstaande formulier in en krijg op werkdagen binnen 8 uur reactie van ons.