...

  1. Home
  2. /
  3. Zakelijke diensten
  4. /
  5. Bedrijfsverhuizing

Kantoorverhuizing 

Tijd voor een nieuw pand vanwege een uitbreiding? Moeten kantoorgoederen van de ene vestiging worden verhuisd naar de andere vestiging? Wat de aanleiding ook is, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsverhuizing geruisloos wordt uitgevoerd. Zo kunt u uw focus op andere zaken houden.

Hoewel een particuliere verhuizing en een bedrijfsverhuizing op het oog niet veel verschillen, zitten er in de praktijk toch grote verschillen in. Bij een particuliere verhuizing gaat het voornamelijk om een combinatie van verschillende soorten goederen. Bij een bedrijfsverhuizing gaat het veelal om grotere/zware goederen zijn die lastig te verplaatsen.

Vandaar ook ons advies om dit uit te besteden aan Let’s Move Verhuizingen. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat de goederen in kwestie vakkundig worden verplaatst. Alles in een vlot tempo, zonder beschadigingen. Zo is de bedrijfsverhuizing binnen een mum van tijd succesvol uitgevoerd. Zo kunnen u en uw collega’s doorwerken zonder last te ervaren en dit allemaal tegen een gunstig tarief.

Kantoorverhuizing
demonteren bij verhuizing

Kosten kantoorverhuizing 

Ondernemen heeft natuurlijk als doel geld verdienen. Dan is het niet de bedoeling dat voor een bedrijfsverhuizing teveel betaald worden. Door onze jarenlange verhuiservaring, zorgen wij dat u altijd binnen uw budget blijft. Wij bekijken altijd met u de mogelijkheden en kunnen u helpen bij andere situatie en ieder budget. 

Heeft u een groot budget en wilt u graag de gehele bedrijfsverhuizing uit handen geven? Wij staan voor u klaar! Een gehele bedrijfsverhuizing wordt op gang gezet. U kunt denken aan het inpakken, de bedrijfsverhuizing zelf en het uitpakken van de gehele kantoorinboedel. Op deze wijze kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse gang van zaken en kunt u snel weer op de nieuwe locatie aan de slag! 

Is er sprake van een kleiner budget of hoeft er simpelweg niet veel gedaan te worden? Ook dan zijn wij de ideale partner voor uw bedrijfsverhuizing. U zorgt ervoor dat de meeste kantoorspullen worden ingepakt en uitgepakt. Wij zorgen ervoor dat de zware en grote objecten vakkundig worden verhuisd. Voor iedere bedrijfsverhuizing staan wij voor u klaar en kunt u rekenen op een hoogwaardige verhuisservice.  

Een zakelijke verhuizing door Let's Move Verhuizingen
Verhuizers in de opslag na ontruiming
Verhuisinboedel ingepakt voor verhuizen
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader