...
Opslagruimte

Zakelijke opslagruimte

Ook voor onze zakelijke partners hebben wij de juiste opslagruimte voor iedere bedrijfsverhuizing. Bij bedrijfsverhuizing komt het veelal voor dat een gedeelte van de inboedel moet worden opgeslagen. Dit kan voorafgaand de bedrijfsverhuizing zijn. Op deze wijze wordt al een gedeelte van het huidige pand vrijgemaakt om bepaalde werkzaamheden af te ronden.

Wij kunnen in zo’n geval efficiënt uw spullen opslaan in een opslagbox. Uw meubels of een gedeelte van de inboedel wordt in een opslagruimte op maat opgeslagen. Zodra u de meubels of inboedel wenst te ontvangen, plannen wij uit het uitladen en verhuizen van de opslag met u in.  

Grote opslagruimte

Bedrijfsverhuizing en opslag

Een bedrijfsverhuizing kan een uitdaging zijn, zeker als u niet weet wat u precies met alle oudere meubels wilt. Dan is het handig om een tijdelijke opslag te huren voor uw spullen. Het huren van een opslagruimte kan soms ingewikkeld zijn. Niet bij ons! Als verhuisbedrijf begrijpen wij dat snel schakelen belangrijk is.

Jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen denken. Wij kennen geen problemen, alleen oplossingen. Het huren van een opslagruimte kan in veel gevallen voor rust zorgen. De meubels of gedeeltelijke inboedel wordt in de opslagruimte geplaatst en u heeft een last minder.  Zodra u de spullen weer kunt plaatsen, heeft u ook gelijk een professioneel verhuisbedrijf die uw spullen uit de opslag haalt! 

Kosten opslagruimte

Het huren van een opslagruimte en de kosten daarvan zijn verbonden aan de periode dat u huurt. Als het gaat om opslag voor de langere termijn, dan zorgen wij altijd voor een gunstige prijs. Wanneer een bedrijfsverhuizing wordt gecombineerd met het huren van een opslagruimte dan wordt hier ook rekening mee gehouden.

Heeft u regelmatig een tijdelijke opslagruimte nodig? Ook hier hebben wij ervaring mee en hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Zo hebben wij een aantal partners die regelmatig een opslagbox huren voor één dag of paar dagen. In de meeste gevallen verzorgen wij voor deze partners het transport. Mocht een levering niet plaats kunnen vinden door afwezigheid van de klant, is het tijdelijk huren van een opslagbox ideaal. Zeker bij zwaardere objecten voorkomt u hiermee onnodig gesjouw en dus mogelijke schade van het product. 

Als verhuisbedrijf is flexibiliteit belangrijk en zo gaan wij ook met de tarieven van de opslag te werk. Geen opslag is hetzelfde, van meubelopslag en mini opslag tot inboedelopslag. Door onze ervaring kunnen wij voor iedere opslag een gepaste oplossing  bieden en zijn uw zorgen over spullen opslaan verleden tijd! 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

~

Inladen opslag

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar ons beveiligde opslag. Uw inboedel worden zorgvuldig in uw opslagbox geladen en deze wordt afgesloten.

N

Verhuismateriaal bij huren opslag

Al het benodigde verhuismateriaal zoals verhuisdozen, seal en dekens kunnen wij uiteraard leveren. Zo komt er zelfs geen tikkeltje stof op uw kostbare spullen tijdens de opslag.

N

Opslagruimte beveiligd

Uw spullen staan in onze eigen loods die met camera’s is beveiligd. Daarnaast staan al uw spullen in uw eigen box en wordt deze vergrendeld en niet meer geopend na het inladen tot u hierom vraagt.

N

Inboedelopslag altijd verzekerd

Uw spullen staan beveiligd opgeslagen en zijn ten alle tijden verzekerd. Wanneer u uw inboedelopslag weer wilt hebben, verzorgen wij het transport vanuit de opslag op een efficiënte en snelle wijze!

Inboedel ingepakt voor opslag

Groottes van de opslagruimten

Verschillende opslagruimtes zorgen ervoor dat wij flexibel kunnen zijn in de prijs van de opslag. Om u spullen voordelig op te kunnen slaan kijken wij samen met u naar de boedel. Voor meubelopslag gebruiken wij de opslagruimte van 8 m3. Deze opslagbox is ideaal voor het opslaan van enkele grotere spullen. 

Op het moment dat u iets meer spullen wilt opslaan, hebben wij ook een opslagbox van 12m3. Ideaal als u bij uw meubelopslag nog verhuisdozen wilt toevoegen bij de huur van de opslagruimte. 

Gaat het om een inboedelopslag van een klein huishouden dan is de opslagruimte van 20m3 ideaal voor u. In deze opslagbox kunt u uw spullen opslaan zonder zorgen. Ook als het gaat om een tijdelijke opslag over een korte periode is deze opslagruimte voor u beschikbaar. 

Ook voor een groter huishouden met een inboedelopslag hebben wij een geschikte opslagruimte. Het opslaan van uw spullen zal dan gebeuren in een opslagbox van 40m3. Stel dat u meerdere grote meubels wilt opslaan, kunt u uiteraard ook deze opslagruimte huren.  

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader