1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Alblasserdam

Verhuisbedrijf Alblasserdam

U gaat binnen, naar of van Albasserdam verhuizen en bent op zoek naar een kundig verhuisbedrijf? Dan heeft u met verhuisbedrijf Alblasserdam de juiste verhuispartner gevonden! 

Dicht gelegen ons hoofdkantoor te Dordrecht mogen wij regelmatige de last van het verhuizen voor klanten in Alblasserdam verminderen. En dit doen wij dan ook graag  voor u. Voor verschillende soorten verhuizingen kunt u gebruik maken van onze diensten daar wij ons altijd flexibel opstellen. Wij voeren in de praktijk uit wat u voor ogen heeft. 

Gaat u bijvoorbeeld de kleinere spullen zelf verhuizen en heeft u alleen hulp nodig bij het groter meubilair of wilt u dat uw gehele inboedel door ons wordt ingepakt. Heeft u wellicht een tijdelijke opslag nodig? Wat u ook voor ogen heeft, verhuisbedrijf Alblasserdam zorgt ervoor dat het realiteit wordt. 

Neem een kijkje naar onze tarieven of neem gelijk contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! 

N

Verhuisbedrijf Alblasserdam voor iedere verhuizing in uw omgeving.

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen de verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging