...
Zakelijke diensten

  1. Home
  2. /
  3. Zakelijke diensten

Zakelijke dienstverlening 

Als verhuisbedrijf hebben wij een hoop ervaring opgedaan in het verhuizen en zakelijke diensten. Maar uiteraard is het niet alleen daarbij gebleven. Op en top professionals worden als handymans op pad gestuurd voor onze zakelijke partners. Voor onze partners voeren wij op regelmatige basis transport uit op een vakkundige en efficiënte wijze. Daarnaast staan wij klaar om volledige ontruimingen uit te voeren en spullen op te slaan in onze eigen beveiligde opslag. 

Dit heeft er allemaal toe geleid dat wij een breed gezelschap van zakelijke partners hebben. Ons netwerk bestaat uit zorginstellingen, makelaars, sanitaire verkopers, musea, en allerlei andere ondernemingen. Heeft u een eenmalige opdracht of werkzaamheden die op regelmatige basis moeten worden uitgevoerd? Neem contact met ons op en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. 

Zakelijke diensten

Om iedere klus naar tevredenheid af te ronden, passen wij onze werkwijze aan op uw wensen en de omstandigheden. Onze flexibiliteit en expertise stelt ons in staat om iedere klus soepel en vlekkeloos te laten verlopen. 

Bedrijfsverhuizing

Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u er van op aan dat ook uw grote en soms ogenschijnlijk onmogelijk verplaatsbare goederen, ongeschonden op de nieuwe locatie aankomen.

Handyman(s)

Heeft u mankracht nodig voor kleinere werkzaamheden ter ondersteuning van uw eigen personeel? Wij hebben vele handige mannen in dienst die bepaalde klussen voor u kunnen uitvoeren zodat uw eigen personeel zich focust op belangrijkere werkzaamheden.

Transport

Al jarenlang verzorgen wij voor verschillende zakelijke klanten het transport van A tot Z. U kunt denken aan een uitgebreid klantenbestand met verkopers van sanitair, bouwmaterialen, maar ook kleinere pakketjes.

Ontruimingen

Wij gaan bij uw ontruiming zeer zorgvuldig te werk. Afval wordt uiteraard afgevoerd naar de stortplaats en keurig gescheiden aangeboden. Het pand in kwestie wordt netjes bezemschoon opgeleverd.

Opslag

Moet een pand worden ontruimd en wilt u enkele spullen bewaren of kunt u de kantoorgoederen nog niet wegzetten op de nieuwe locatie? Dan is het uiteraard mogelijk dat wij de spullen verhuizen naar onze eigen opslag.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

De verhuizing

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Een zakelijke verhuizing door Let's Move Verhuizingen
Een zakelijke verhuizing met verhuiswagens
Ontruiming bij een zakelijke verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen