...
Transport

Zakelijk transport

Specialist in verhuizen én transport van uw goederen. Het is belangrijk voor u dat uw goederen zonder schade en op tijd aankomen bij uw klant. Dat uw goederen zorgvuldig worden vervoerd en de klant constant op de hoogte is. Simpelweg dat het transport gaat zoals is afgesproken. En dit is juist wat ons zo goed maakt in wat wij doen; wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.  

Transport van kwetsbare artikelen

Voor iedere transportopdracht bieden wij een oplossing op maat. Door verschillende opdrachtgevers zijn wij bekend met meerdere branches. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij vanuit verschillende perspectieven naar de opdracht kunnen kijken en altijd de beste oplossing aandragen. Of het nou gaat om sanitair, kantoorartikelen, babyspullen of verhuismateriaal. Wij zorgen dat uw lading zonder schade aankomt op de plek van bestemming. 

Kosten transport

Zoals iedere opdracht een oplossing op maat heeft, heeft ook iedere opdracht een prijs op maat. De kosten voor transport zijn uiteraard cruciaal voor u als ondernemer en dat begrijpen wij al te goed. Wij denken graag met u en kijken o.a. voor de prijs naar de frequentie van het transport, het soort goed, de noodzakelijke wagens etc. Heeft u een transportopdracht in gedachte? Neem contact met ons op via +31 (0)85 0600 18 of vraag online een offerte aan en wij komen eruit!

N

Klanten kunnen ons bereiken middels

– Telefoon
– Whatsapp
– E-mail

N

E-mails

Ons Transport Management Systeem zorgt ervoor dat automatisch mails naar klanten worden uitgezet. Dit is volledig aan te passen naar uw wensen. Wanneer, hoe, op welke manier uw klant wordt geïnformeerd wordt samen met u volledig opgezet.

N

Klachten

Wij zorgen ervoor dat onze klachten snel en kundig worden opgepakt. Onze reputatie is ons een hoop waard en diezelfde inzet krijgt u voor uw reputatie!

N

Representatief

Onze chauffeurs hebben vaste werkkleding passend bij onze firma. Indien gewenst kunnen wij de kledingvoorschriften naar uw onderneming aanpassen. Verder zijn het louter getrainde en gemotiveerde medewerkers die zich altijd flexibel en klantvriendelijk opstellen.

N

Track & Trace

Onze bestelwagens beschikken over een geïntegreerd GPS Live Tracking Systeem. Ook beschikken wij over geavanceerde Track & Trace. De klant kan zijn bestelling live meevolgen door middel van een link. Er wordt elke dag vóór 19.00 uur een e-mail of een sms naar de klant verstuurd met een tijdvakindicatie.

De volgende dag ontvangt de geadresseerde minimaal een half uur van tevoren bericht dat de bestelling onderweg is. Dit gebeurt automatisch, gezien het SMS-/emailsysteem gekoppeld is aan het GPS Live Tracking Systeem.

N

Klantenservice

Wij hebben ervaren call-agents die de klanten te woord staan. Onze call-agents zijn klantgericht en enthousiast. De klantenservice is bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur.

N

Planning

Wij hebben onze eigen afdeling planning. Voor onze huidige opdrachtgevers stellen wij elke dag de planning op. Wij hebben de benodigde planningssoftware en -programma’s waar u profijt uit kunt halen.

Verhuislift bezig tijdens transport
Verhuiswagens van Let's Move Verhuizingen
De verhuizers van Let's Move Verhuizingen
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader