Verhuiswagen

Zakelijk transport

Specialist in verhuizen én transport van uw goederen. Het is belangrijk voor u dat uw goederen zonder schade en op tijd aankomen bij uw klant. Dat uw goederen zorgvuldig worden vervoerd en de klant constant op de hoogte is. Simpelweg dat het transport gaat zoals is afgesproken. En dit is juist wat ons zo goed maakt in wat wij doen; wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.  

 

Transport van kwetsbare artikelen

Voor iedere transportopdracht bieden wij een oplossing op maat. Door verschillende opdrachtgevers zijn wij bekend met meerdere branches. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij vanuit verschillende perspectieven naar de opdracht kunnen kijken en altijd de beste oplossing aandragen. Of het nou gaat om sanitair, kantoorartikelen, babyspullen of verhuismateriaal. Wij zorgen dat uw lading zonder schade aankomt op de plek van bestemming. 

 

Kosten transport

Zoals iedere opdracht een oplossing op maat heeft, heeft ook iedere opdracht een prijs op maat. De kosten voor transport zijn uiteraard cruciaal voor u als ondernemer en dat begrijpen wij al te goed. Wij denken graag met u en kijken o.a. voor de prijs naar de frequentie van het transport, het soort goed, de noodzakelijke wagens etc. 

N

Klanten kunnen ons van 08:00 tot 20.00 bereiken op werkdagen.

N

Transport Management Systeem met volop automatisering mogelijkheden

N

Live Track & Trace voor uw klanten

N

Gemotiveerde en getrainde chauffeurs met een representatieve uitstraling.

N

Servicegerichte cultuur die altijd zorgt voor tevreden opdrachtgevers en klanten.

Verhuiswagen verhuizing
Verhuizing uit opslag

Meest gestelde vragen

Hebben jullie prijstabellen voor transport?

Ja, voor iedere branche waar wij in werkzaam zijn, hebben wij op basis van het product en gewicht prijsklasses die u kunt ontvangen op aanvraag.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens drie weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Uiteraard, ook binnen deze drie weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Zijn mijn producten verzekerd tijdens het transport?

Uiteraard! Gedurende het inladen, transpor en het uitladen bent u volledig verzekerd. U bent verzekerd per schadegeval tot een bedrag van €25.000,- en kunt dit ophogen naar €100.000,-

Leveren jullie alleen tijdens kantoortijden?

Nee, wij rijden ook buiten kantoortijden en op zaterdagen voor onze opdrachtgevers. 

Heeft u een andere vraag voor ons? 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging