...
Ontruiming

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Ontruiming

Ontruiming

Een ontruiming wordt vaak door een harde deadline en/of een emotionele situatie gekenmerkt. Het kan gaan om een huis leeghalen na overlijden of woningontruiming in verband met sloopwerkzaamheden. Wat de situatie ook is, onze ervaring in het woningontruiming zorgt ervoor dat wij altijd ontruimen op maat. Afhankelijk van de ontruiming kan een ontruimingsplan worden opgesteld en wordt deze door onze ervaren verhuizers kundig uitgevoerd. 

N

Altijd een ontruiming op maat

Of het nou om gaat om een verhuizing, emigratie of overlijden gaat, het huis leeghalen wordt efficiënt en discreet uitgevoerd. De woning wordt altijd bezemschoon opgeleverd.

Discrete huisontruiming

Als verhuisbedrijf hebben wij niet alleen ervaring met verhuizen maar ook met woningontruimingen. Door onze ervaring als verhuisbedrijf weten wij als geen ander hoe wij uw huis snel kunnen leeghalen. Het leegruimen van het huis wordt altijd uitgevoerd door ervaren verhuizers. Zo heeft u de garantie van een vlotte woningontruiming en dit tegen lage kosten. 

Kosten ontruiming

Voorafgaand aan de ontruiming wordt uiteraard de gehele ontruiming met u doorgenomen en het ontruimingsplan opgesteld. Op basis hiervan ontvangt u van ons een offerte op maat voor uw ontruiming. Indien er spullen zijn die u tijdelijk wilt bewaren dan is dat uiteraard mogelijk in onze eigen opslag. Uw spullen worden dan in een beveiligde loods onder ons toezicht geplaatst. Op het moment dat u de spullen weer ergens kunt herbergen volstaat een enkel contactmoment om de spullen op de gewenste locatie te krijgen.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw ontruiming een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Ontruiming

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het ontruimingsplan toe.

Woningontruiming

Huis ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een dierbare moet er vaak een hoop geregeld worden. Zo moet o.a. de uitvaart worden georganiseerd en moeten familieleden op de hoogte worden gebracht. Hier komt vaak ook nog de woningontruiming bij. 

In zo’n emotionele fase komt er van alles op u af. Het huis leeghalen kan dan soms nog iets te vroeg komen. Helaas kan daar niet altijd rekening mee worden gehouden door instanties en moet de woning op korte termijn worden ontruimd. 

Bij dit soort woningontruimingen gaan wij uiteraard extra discreet en zorgvuldig te werk. Het huis leegruimen mag geen extra last zijn op dat moment. De volledige huisontruiming kunt u aan ons overlaten. Onze ervaren verhuizers hebben ervaring met deze situaties en zij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk ontlast wordt bij de ontruiming.

Geen wens is teveel en onze verhuizers denken op voorhand met u mee. Zo bestaan demontagewerkzaamheden ook tot de mogelijkheden en kunnen zij tips geven uit ervaring die de woningontruiming toch een beetje gemakkelijker laat verlopen. 

 

Een zakelijke ontruiming
Verhuizers in de opslag na een ontruiming
Een ontruiming voor een zakelijke klant
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen