...
Opslag

Opslagruimte

Zoals voor iedere verhuizing hebben wij ook voor iedere opslag een oplossing op maat. Zo hebben wij verschillende opslagruimtes altijd beschikbaar. Of het nou om een gehele inboedelopslag, meubelopslag of een mini opslag. Wij hebben de juiste opslagruimte voor uw tijdelijke opslag! 

Wij bieden verschillende opslagruimtes aan, variërend in hoogte en breedte. Zo hoeft u niet een grote opslagbox te huren als het gaat om slechts een aantal meubels en kunt u voordelig uw kostbare spullen opslaan. Het huren van een opslagruimte is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest! 

Inpakken inboedel opslag

Verhuizen en opslag

Wel zo gemakkelijk, verhuizen en gelijk uw kostbare spullen opslaan. Uiteraard is dit bij ons als verhuisbedrijf mogelijk. Dit heeft zelfs onze voorkeur gezien wij dan uw inboedel netjes kunnen inpakken voordat deze in de opslagbox wordt geplaatst. Zo weten wij zeker dat uw spullen niet beschadigen voor de tijdelijke opslag. 

Ook als u ervoor kiest om ons als verhuisbedrijf in te schakelen, wordt voor het opslaan van uw spullen ook een opslagruimte op maat gebruikt. Zo kunnen wij met gemak voor u enkele meubels opslaan. Handig als u daar nog geen plek voor heeft op de nieuwe locatie. Een gehele inboedel opslaan is uiteraard ook geen punt. 

Zodra u de spullen weer kunt plaatsen, heeft u ook gelijk een professioneel verhuisbedrijf die uw spullen uit de opslag haalt! 

Kosten opslagruimte

Hoe langer u een opslagruimte huurt, hoe lager de kosten voor de opslag zijn. Als u voor langer dan 2 maanden een opslag huurt, ontvangt u 20% korting bij ons op de huurprijs! Daarnaast bieden wij voor iedere opslag een oplossing op maat. Gaat het om slechts een paar spullen en heeft u maar een kleinere box nodig? Dan is de prijs van de opslagbox daar ook naar.

Gaat het slechts om tijdelijke opslag voor de korte termijn, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Of het nou gaat om een dag opslag of een week, wij zijn altijd flexibel met de huurperiode en prijs. 

N

Inboedelopslag altijd verzekerd

Uw spullen staan beveiligd opgeslagen en zijn ten alle tijden verzekerd. Wanneer u uw inboedelopslag weer wilt hebben, verzorgen wij het transport vanuit de opslag op een efficiënte en snelle wijze!

N

Opslagruimte beveiligd

Uw spullen staan in onze eigen loods die met camera’s is beveiligd. Daarnaast staan al uw spullen in uw eigen box en wordt deze vergrendeld en niet meer geopend na het inladen tot u hierom vraagt.

N

Verhuismateriaal bij huren opslag

Al het benodigde verhuismateriaal zoals verhuisdozen, seal en dekens kunnen wij uiteraard leveren. Zo komt er zelfs geen tikkeltje stof op uw kostbare spullen tijdens de opslag.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

~

Inladen opslag

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar ons beveiligde opslag. Uw inboedel worden zorgvuldig in uw opslagbox geladen en deze wordt afgesloten.

Aantal m³ van de opslagruimten

Verschillende opslagruimtes zorgen ervoor dat wij flexibel kunnen zijn in de prijs van de opslag. Om u spullen voordelig op te slaan kijken wij samen met u naar de inboedel. Voor meubelopslag gebruiken wij de opslagruimte van   
8 m3. Deze opslagbox is ideaal voor het opslaan van enkele grotere spullen. 

Op het moment dat u iets meer spullen wilt opslaan, hebben wij ook een opslagbox van 12m3. Ideaal als u bij uw meubelopslag nog verhuisdozen wilt toevoegen bij de huur van de opslagruimte. 

Gaat het om een inboedelopslag van een klein huishouden dan is de opslagruimte van 20m3 ideaal voor u. In deze opslagbox kunt u uw spullen opslaan zonder zorgen. Ook als het gaat om een tijdelijke opslag over een korte periode is deze opslagruimte voor u beschikbaar. 

Ook voor een groter huishouden met een inboedelopslag hebben wij een geschikte opslagruimte. Het opslaan van uw spullen zal dan gebeuren in een opslagbox van 40m3. Stel dat u meerdere grote meubels wilt opslaan, kunt u uiteraard ook deze opslagruimte huren.  

 

 

Tijdelijke opslag een goede keuze

Als verhuisbedrijf weten wij hoe stressvol een verhuizing kan zijn.  Daarom kan in bepaalde situaties het huren van een opslagruimte ideaal zijn. Het huren van een opslagruimte kan handig zijn in de volgende gevallen:

  1. Tussen twee huizen en in u moet ergens uw spullen opslaan.
  2. Bij een tijdelijke verhuizing naar het buitenland 
  3. Tijd hebben om uw nieuwe huis grondig schoon te maken. 
  4. Uw nieuwe woning moet verbouwd worden
  5. Bij problemen bij de sleuteloverdracht

Wilt u dat wij eerst het pand volledig ontruimen en vervolgens de spullen opslaan in een opslagruimte? Ook dit kunnen wij voor u in orde maken. Lees hier meer over ontruimingen.

Wat ook uw omstandigheid is en reden voor het huren van een opslagruimte, wij vinden een oplossing. Het huren van een opslagbox is altijd voor een voordelig tarief. Neem direct contact op of vraag een offerte aan! 

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen