Verhuiswagen tijdens een verhuizing

Verhuizen en opslag

Wel zo gemakkelijk, verhuizen en gelijk uw kostbare spullen opslaan. Uiteraard is dit bij ons als verhuisbedrijf mogelijk. Dit heeft zelfs onze voorkeur gezien wij dan uw inboedel netjes kunnen inpakken voordat deze in de opslagbox wordt geplaatst. Zo weten wij zeker dat uw spullen niet beschadigen voor de tijdelijke opslag. 

Ook als u ervoor kiest om ons als verhuisbedrijf in te schakelen, wordt voor het opslaan van uw spullen ook een opslagruimte op maat gebruikt. Zo kunnen wij met gemak voor u enkele meubels opslaan. Handig als u daar nog geen plek voor heeft op de nieuwe locatie. Een gehele inboedel opslaan is uiteraard ook geen punt. Zodra u de spullen weer kunt plaatsen, heeft u ook gelijk een professioneel verhuisbedrijf die uw spullen uit de opslag haalt! 

Opslagruimte

Heeft u vaak een groot verantwoordelijkheisgevoel, het gevoel van perfectionisme en kunt u moeilijk ‘nee’ zeggen? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk meer vatbaar voor verhuisstress dan de ander. Ook moet u rekening houden met werk en andere sociale verplichtingen die tijdens uw verhuizing gewoon doorlopen. Dat is helemaal niet erg, maar wel een extra reden om uw verhuizing zorgeloos en stress-vrij te laten verlopen. Door uw verhuizing uit te besteden, kunt u meer ruimte in uw hoofd creëren voor andere zaken en kunt u straks met veel plezier uw nieuwe (droom)huis inrichten.

Kosten opslagruimte

Hoe langer u een opslagruimte huurt, hoe lager de kosten voor de opslag zijn. Als u voor langer dan 2 maanden een opslag huurt, ontvangt u 20% korting bij ons op de huurprijs! Daarnaast bieden wij voor iedere opslag een oplossing op maat. Gaat het om slechts een paar spullen en heeft u maar een kleinere box nodig? Dan is de prijs van de opslagbox daar ook naar.

Gaat het slechts om tijdelijke opslag voor de korte termijn, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Of het nou gaat om een dag opslag of een week, wij zijn altijd flexibel met de huurperiode en prijs. 

Verschillende opslagboxen

Verschillende opslagruimtes zorgen ervoor dat wij flexibel kunnen zijn in de prijs van de opslag. Om u spullen voordelig op te slaan kijken wij samen met u naar de inboedel. Voor meubelopslag gebruiken wij de opslagruimte van   
8 m3. Deze opslagbox is ideaal voor het opslaan van enkele grotere spullen. 

Op het moment dat u iets meer spullen wilt opslaan, hebben wij ook een opslagbox van 12m3. Ideaal als u bij uw meubelopslag nog verhuisdozen wilt toevoegen bij de huur van de opslagruimte. 

Gaat het om een inboedelopslag van een klein huishouden dan is de opslagruimte van 20m3 ideaal voor u. In deze opslagbox kunt u uw spullen opslaan zonder zorgen. Ook als het gaat om een tijdelijke opslag over een korte periode is deze opslagruimte voor u beschikbaar. 

Ook voor een groter huishouden met een inboedelopslag hebben wij een geschikte opslagruimte. Het opslaan van uw spullen zal dan gebeuren in een opslagbox van 40m3. Stel dat u meerdere grote meubels wilt opslaan, kunt u uiteraard ook deze opslagruimte huren.  

Verhuiswagen verhuizing
Verhuisbedrijf

Meest gestelde vragen

Voor hoe lang kan ik mijn inboedel opslaan en kan dit tussentijds worden verlengd?

 Een tussentijdse opslag van enkele dagen of jarenlange containeropslag zijn beide mogelijk. Indien u langer uw inboedel wilt opslaan dan gepland, is het wel van belang dit tijdig door te geven, maar wij vinden altijd een oplossing.  

Hoe veilig is de opslagfaciliteit en wat zijn de beveiligingsmaatregelen?

Uw inboedel wordt opgeslagen op een 24/7 beveiligd bedrijftereincomplex en het pand zelf is beveiligd met de nieuwste technologie. 

Kan ik mijn inboedel op elk moment ophalen en zijn er beperkingen aan de toegangstijden?

U kunt altijd bij uw inboedel tijdens kantoortijden. Indien het gaat om een containeropslag, dient er wel een afspraak gemaakt te worden. 

Hoe wordt de opslag gefactureerd?

U kunt ervoor kiezen om de opslag per maand, per kwartaal of halfjaarlijks te betalen. 

Een andere vraag? Bel nu! 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging