1. Home
  2. /
  3. Over Ons
  4. /
  5. Onze Verhuizers

Met onze verhuizers is iedere verhuizing simpel

Jamaul, Tariq & Ali

Jamaul, Tariq & Ali

Verhuizers

Jamaul is sterk als een beer en lenig als een kat.  Zijn uithoudingsvermogen is ongekend. Dit alles gekoppeld aan een passie voor het werk uitvoeren op de ‘juiste’ manier. Hoog tempo, maar nooit gehaast. Altijd onder controle.

Tariq, de man die dag en nacht klaar staat voor het bedrijf. Deze man heeft twee maanden lang verhuisd met een dubbele liesbreuk.  Ongelofelijk knap en bewonderingswaardig.

Ali op uw verhuizing betekent een rustdag voor u. Met weinig woorden, een hoop humor en nog meer ervaring kunt u op hem en zijn verhuislift rekenen. 24/7. 

 

Dylan & Jimmy

Dylan & Jimmy

Verhuizers

Als deze twee verhuizers bij uw verhuizing aanwezig bent u van drie zaken verzekerd: een soepele verhuizing, humor en tempo!

Jimmy staat bekend als de aanjager en waker van het tempo. Zodra hij ervaart dat er een klein inkakmoment is, zorgt hij weer voor het aanwakkeren van het verhuisvuur. Hoe? Dat hoort u vanzelf gedurende de verhuizing.

Dylan is een verhuizer die weet van aanpakken en service. Met een glimlach en oog voor detail zorgt hij voor uw spullen. Een lolletje tussendoor en het liefst een biertje aan het einde.

Karim & Samir

Karim & Samir

Verhuizers

Als (internationale) verhuiservaring een selfie zou maken, zou het er zo uit zien.

Samir rijdt voor ons de grote vrachtwagen van 45m³ en staat bekend als Mr. Fix. Niet verbazingwekkend: hij heeft deze bijnaam gekregen omdat hij gewoon alles fixt. Alles, overal en altijd.

Karim zal bij het eerste meubel dat hij inpakt voor uw verhuizing ervoor zorgen dat u zich geen zorgen meer maakt over de rest van de verhuizing. Als verhuizen kunst was, dan was Karim Picasso.

Roy

Roy

Verhuizer

Verhuizen gaat niet alleen om spierballen, hersenen moeten ook worden gebruikt en dit begrijpt hij.

Roy is het schoolvoorbeeld van: “werk slimmer, niet harder”. Er zijn vele manieren om te verhuizen, slechts een paar hiervan besparen echt kosten en tijd. Hij kent ze allemaal en zal altijd een efficiënte manier vinden om uw spullen goed beschermd over te brengen.

Tyrone

Tyrone

Verhuizer

Deze goedlachse jongeman is een verhuizer van de topcategorie. Loopt al jaren mee en dat merkt u gelijk.

Tyrone is een verhuizer waar u op kunt bouwen. En als u dat wilt, bouwt hij ook voor u. Geen kast die hij niet binnen een mum van tijd heeft opgebouwd. Of uit elkaar heeft gehaald. Of beide.

 

Din

Din

Verhuizer

Een van de jongste verhuizers, maar ook gelijk een van de grootste.

Din, onze jonge verhuizer van 19 heeft inmiddels alweer meer dan een jaar ervaring en geldt niet meer als rookie. Zijn werkethiek, doorzettingsvermogen maken van hem een goede verhuizer. Ook 1.90cm lang en 95 kilo zwaar zijn helpt hierbij.

Arie, Ben & Innocent

Arie, Ben & Innocent

Verhuizers

Een eervolle vermelding naar de maker van foto: Rick! Wellicht een cursus “selfie nemen” volgen bij Karim?

Arie en Ben brengen Haagse humor en no-nonsense. Beide vrachtwagenchauffeurs met een containerlading vol aan ervaring. U herkent hen aan hun accent en de rust die u voelt tijdens uw verhuizing.

Innocent is een man van weinig woorden, maar een hoop krachtige daden. Staat bekend om zijn precisiewerk en focus tijdens het verhuizen. Is mede hierdoor een fantastische verhuizer en een enorm gewaardeerde collega.

 

Matteo & Karim

Matteo & Karim

Verhuizers

En daar hebben we Karim weer. Het is wel gewoon een mooie glimlach die hij heeft. Maar die heeft Mateo ook.

Mateo zorgt voor alles. Hij heeft geen instructies nodig of tips. Wat de situatie ook is, wat de omstandigheden ook zijn, de verhuizing zal worden uitgevoerd op een manier die u zal bevallen qua tempo, zorgvuldigheid en noem het maar.

 

Edin, Ramie, Samir & Tariq

Edin, Ramie, Samir & Tariq

Verhuizers

Een mooie groepsfoto op een mooie werkdag.

Edin zien we steeds vakerin deze trui. Dezelfde trui…Misschien een beetje te vaak, maar hij voelt zich er comfortabel in en hij regelt toch ook best een hoop dingen. Wij accepteren iedereen zoals ze zijn en waarderen zijn inzet enorm.

Ramie is ondanks zijn jonge leeftijd al jaren een steunpilaar van ons en al onze klanten houden van hem. Heeft ooit een koffiebeker toegestuurd gekregen van een klant met de tekst “Ramie, the greatest human ever”. Dat zegt toch wel een hoop.

Jody, David & Juan

Jody, David & Juan

Verhuizers

Wellicht is het niet direct duidelijk, maar deze drie verhuizers samen op pad klaren iedere verhuizing. Echt, het maakt niet uit wat of hoeveel het is. Het komt goed.

David en Juan kan men het best omschrijven als rasverhuizers. Ze snappen het werk, weten wat voor een goede verhuizing nodig is en voeren dit keer op keer uit. Met een hoop voldoening.

Jody is ook een van de jongere verhuizers en is simpelweg een gentleman. Een ideale schoonzoon met kracht, uithoudingsvermogen en een gezond stel hersens. Verkozen tot verhuizer van de maand in oktober 2022.

Dennis

Dennis

Verhuizer

Misschien vraagt u zich  af waarom Dennis de enige is die achter een bureau zit en iedereen toch net zoals alle andere als functie verhuizer heeft.

Dat komt omdat iedereen binnen Let’s Move een verhuizer is. Dat is onze basis en hier moet iedereen aan voldoen.

Dennis is degene die zorgt voor structuur, orde en discipline binnen de organisatie. Heldere afspraken en opvolging van deze afspraken staan op nummer 1. Hij verwacht het niet alleen van anderen, maar leeft er zelf ook naar en mede hierom wordt hij ontzettend gewaardeerd.

Ook graag een verhuizing met gemak en comfort?  

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging