Offerte aanvraag
Wanneer wilt u verhuizen?

Uw offerteaanvraag

Na ontvangst van uw offerteaanvraag gaan onze verhuisadviseurs direct aan de slag! Onze verhuisadviseurs nemen de informatie door en waar nodig bekijken zij de woonsituatie online. Mocht de verhuizing nog niet helemaal duidelijk zijn, dan nemen zij direct even contact met u op. Uiteraard kunt u ook op andere manier in contact met ons komen als u dit fijner vindt. 

Zodra de gehele verhuizing duidelijk is ontvangt u een offerte op maat voor uw verhuizing. Op werkdagen ontvangt u vaak al binnen 2 uur een reactie op uw offerteaanvraag. Het zal nooit langer dan 8 uur duren voordat een offerte op maat in uw mailbox staat! 

N

Uw eigen verhuisadviseur

N

Meer dan 5 jaar ervaring

N

Verzekerd tot €25.000

N

Gratis levering en ophaal verhuismateriaal

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 4 uur reactie.