1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

Verhuisbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

Zoekt u een verhuisbedrijf voor een verhuizing in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan bent u bij Let’s Move Verhuizingen aan het goede adres! Ons hoofdkantoor zit in Dordrecht, wij zijn dus dagelijks aan het verhuizen in deze omgeving, en weten als de beste hoe we om moeten gaan met de kleine straatjes van het oude ambacht en de nieuwbouwwijken van de Volgelanden!

Als verhuisbedrijf is het ons doel om u zo efficiënt en zorgeloos mogelijk te verhuizen. Onze manier van werken en onze ervaring zorgt ervoor dat we u alle mogelijke verhuisdiensten kunnen aanbieden en u zo min mogelijk zorgen ervaart tijdens uw verhuizing.

Bent u benieuwd naar de kosten die een verhuizing met zich meebrengt met verhuisbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze site, of neem direct telefonisch contact met ons op!

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging