1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Numansdorp

Verhuisbedrijf Numansdorp

De verhuizing staat voor de deur en het is de hoogste tijd om professionele verhuizers in te schakelen? Met verhuisbedrijf Numansdorp zult u geen moment spijt hebben van uw keuze. Met alleen gediplomeerde verhuizers, hoogstaande verhuismateriaal en service hoog in het vaandel is verhuisbedrijf Numansdorp de perfecte verhuispartner! 

De keuze voor het woord ‘verhuispartner’ is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Uiteraard schakelt u ons in om de verhuizing in goede banen te leiden, maar wij doen dit samen met u. Uw wensen zijn namelijk onze leidraad en wij zorgen ervoor dat wat u in gedachte heeft rondom de verhuizing, in de praktijk wordt uitgevoerd. 

Gaat u bijvoorbeeld de kleinere spullen zelf verhuizen en heeft u alleen hulp nodig bij het groter meubilair of wilt u dat uw gehele inboedel door ons wordt ingepakt? Heeft u wellicht een tijdelijke opslag nodig? Wat u ook voor ogen heeft, verhuisbedrijf Numansdorp zorgt ervoor dat het realiteit wordt. 

Neem een kijkje naar onze tarieven of neem gelijk contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! 

N

Verhuisbedrijf Numansdorp voor iedere verhuizing

Zoals gezegd passen wij ons aan naar uw wensen. Ook op het moment dat u zegt dat u helemaal niets zelf wilt doen, dan doen wij alles. Gaat het alleen om de grotere meubels, ook dan staan wij er! 

N

Grote items of pianotransport?

Met verhuisbedrijf Numansdorp schakelt u experts in, ook voor bijvoorbeeld pianotransport of andere niet alledaagse klussen. Daarnaast is er geen plek waar wij niet bij kunnen met onze verhuislift

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Offerte aanvragen verhuizing Numansdorp

Een offerte aanvragen is binnen enkele minuten voldaan. U kunt ervoor kiezen om uitgebreide info op te geven, maar u kunt het ook erg kort houden. Op basis van deze info zullen onze verhuisadviseurs telefonisch contact met u opnemen. Vervolgens zal gekeken worden of de offerte voor de verhuizing direct kan worden opgesteld of dat een bezichtiging noodzakelijk is. 

Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan het aanvragen van de offerte, maar daarnaast worden er ook geen kosten in rekening gebracht voor de bezichtiging. 

Vraag nu hier een offerte aan voor uw verhuizing om neem direct contact op met 1 van onze verhuisadviseurs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging