...
Verhuisbedrijf Numansdorp

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Numansdorp

Verhuisbedrijf Numansdorp

De verhuizing staat voor de deur en het is de hoogste tijd om professionele verhuizers in te schakelen? Met verhuisbedrijf Numansdorp zult u geen moment spijt hebben van uw keuze. Met alleen gediplomeerde verhuizers, hoogstaande verhuismateriaal en service hoog in het vaandel is verhuisbedrijf Numansdorp de perfecte verhuispartner! 

De keuze voor het woord ‘verhuispartner’ is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Uiteraard schakelt u ons in om de verhuizing in goede banen te leiden, maar wij doen dit samen met u. Uw wensen zijn namelijk onze leidraad en wij zorgen ervoor dat wat u in gedachte heeft rondom de verhuizing, in de praktijk wordt uitgevoerd. 

Gaat u bijvoorbeeld de kleinere spullen zelf verhuizen en heeft u alleen hulp nodig bij het groter meubilair of wilt u dat uw gehele inboedel door ons wordt ingepakt? Heeft u wellicht een tijdelijke opslag nodig? Wat u ook voor ogen heeft, verhuisbedrijf Numansdorp zorgt ervoor dat het realiteit wordt. 

Neem een kijkje naar onze tarieven of neem gelijk contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! 

N

Verhuisbedrijf Numansdorp voor iedere verhuizing

Zoals gezegd passen wij ons aan naar uw wensen. Ook op het moment dat u zegt dat u helemaal niets zelf wilt doen, dan doen wij alles. Gaat het alleen om de grotere meubels, ook dan staan wij er! 

N

Grote items of pianotransport?

Met verhuisbedrijf Numansdorp schakelt u experts in, ook voor bijvoorbeeld pianotransport of andere niet alledaagse klussen. Daarnaast is er geen plek waar wij niet bij kunnen met onze verhuislift

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Offerte aanvragen verhuizing Numansdorp

Een offerte aanvragen is binnen enkele minuten voldaan. U kunt ervoor kiezen om uitgebreide info op te geven, maar u kunt het ook erg kort houden. Op basis van deze info zullen onze verhuisadviseurs telefonisch contact met u opnemen. Vervolgens zal gekeken worden of de offerte voor de verhuizing direct kan worden opgesteld of dat een bezichtiging noodzakelijk is. 

Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan het aanvragen van de offerte, maar daarnaast worden er ook geen kosten in rekening gebracht voor de bezichtiging. 

Vraag nu hier een offerte aan voor uw verhuizing om neem direct contact op met 1 van onze verhuisadviseurs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader