1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Rotterdam
Verhuiswagen tijdens een verhuizing

Verhuisbedrijf Rotterdam

Gaat u in of naar Rotterdam verhuizen of gaat u de mooie havenstad verlaten? Let’s Move Verhuizingen regelt graag uw verhuizing van of naar Rotterdam. De stad die bekend staat om de haven, de Erasmusbrug past mooi bij de instelling van onze professionele verhuizers.Onze verhuizers houden van gezelligheid maar zijn op de eerste plek doorzetters en harde werkers. Zoals in Rotterdam vaak wordt gezegd: “Niet praten, maar poetsen!” Met deze instelling zorgt verhuisbedrijf Rotterdam ervoor dat uw verhuizing soepel en zorgeloos verloopt.

Al jarenlang mogen wij in het mooie Rotterdam op dagelijkse basis verhuizingen uitvoeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als verhuisbedrijf Rotterdam door en door kennen. Iedere klus wordt naar tevredenheid uitgevoerd. Verhuisbedrijf Rotterdam is dan ook hét ideale verhuisbedrijf van een verhuizing van, naar of binnen Rotterdam en omgeving.

Zonder zorgen verhuizen

Heeft u vaak een groot verantwoordelijkheisgevoel, het gevoel van perfectionisme en kunt u moeilijk ‘nee’ zeggen? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk meer vatbaar voor verhuisstress dan de ander. Ook moet u rekening houden met werk en andere sociale verplichtingen die tijdens uw verhuizing gewoon doorlopen. Dat is helemaal niet erg, maar wel een extra reden om uw verhuizing zorgeloos en stress-vrij te laten verlopen. Door uw verhuizing uit te besteden, kunt u meer ruimte in uw hoofd creëren voor andere zaken en kunt u straks met veel plezier uw nieuwe (droom)huis inrichten.

Ervaren verhuizer in Rotterdam

Of het nou gaat om een grote verhuizing naar Rotterdam, een pianovervoer binnen Rotterdam of een kleinere verhuizing buiten Rotterdam, geen klus is onmogelijk voor ons als ervaren verhuisbedrijf.  Iedere verhuizing is anders en heeft een eigen aanpak nodig. Hiermee onderscheiden wij ons door voor iedere verhuizing in Rotterdam een plan op maat te hebben.

Vraag een offerte aan voor uw particuliere verhuizing 

Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Daarom helpen we u graag met uw particuliere verhuizing. Wat de situatie ook is, we zorgen met ons ervaren team voor een goede afhandeling van uw verhuizing. Ons team maakt voor uw een verhuisplan en bespreken op basis hiervan de tarieven. Wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven zo zorgeloos en efficiënt mogelijk doorkomen? Vraag dan een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden.

Verhuiswagen verhuizing
Verhuizing uit opslag

Meest gestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Zitten montage en demontage in de totaalprijs verwerkt of is hier een ander tarief voor?

Ja, de totaalprijs is inclusief montage en demontagewerkzaamheden. U betaalt bij ons een uurtarief voor de verhuizers. Daarin zitten alle werkzaamheden inbegrepen. Voor de definitieve prijs is het dus vooral belangrijk hoe lang de mannen bezig zijn en niet per se wat ze doen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn.

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Heeft u een andere vraag voor ons? 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging