...
Verhuisbedrijf Rotterdam

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf Rotterdam

Gaat u in of naar Rotterdam verhuizen of gaat u de mooie havenstad verlaten? Let’s Move Verhuizingen regelt graag uw verhuizing van of naar Rotterdam. De stad die bekend staat om de haven, de Erasmusbrug past mooi bij de instelling van onze professionele verhuizers.

Onze verhuizers houden van gezelligheid maar zijn op de eerste plek doorzetters en harde werkers. Zoals in Rotterdam vaak wordt gezegd: “Niet praten, maar poetsen!” Met deze instelling zorgt verhuisbedrijf Rotterdam ervoor dat uw verhuizing soepel en zorgeloos verloopt.

Al jarenlang mogen wij in het mooie Rotterdam op dagelijkse basis verhuizingen uitvoeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als verhuisbedrijf Rotterdam door en door kennen. Iedere klus wordt naar tevredenheid uitgevoerd. Verhuisbedrijf Rotterdam is dan ook hét ideale verhuisbedrijf van een verhuizing van, naar of binnen Rotterdam en omgeving.

Of het nou gaat om een grote verhuizing naar Rotterdam, een pianovervoer binnen Rotterdam of een kleinere verhuizing buiten Rotterdam, geen klus is onmogelijk voor ons als ervaren verhuisbedrijf.  Iedere verhuizing is anders en heeft een eigen aanpak nodig. Hiermee onderscheiden wij ons door voor iedere verhuizing in Rotterdam een plan op maat te hebben.

 

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Rotterdam is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel en begrijpen wij goed dat het tevens een emotionele kwestie is.

Wat de situatie ook is, wij denken met u mee met als doel u volledig te ontzorgen wat de verhuizing betreft. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zowel uw persoonlijke verhuisadviseur als de verhuizers zetten zich met 100% in om van de verhuizing een aangename ervaring te maken.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen