...

  1. Home
  2. /
  3. Zakelijke diensten
  4. /
  5. Bedrijfspand ontruimen

Bedrijfsontruiming met een verhuisbedrijf

Als verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verhuizen, maar ook in een bedrijfsontruiming. Door deze combinatie van expertises verloopt uw bedrijfspand ontruiming soepel en tegen een voordelige prijs. Voor verschillende partners ontruimen wij op regelmatige basis bedrijfsruimtes. Zo is een bedrijfspand ontruimen voor ons dagelijkse kost – ook met de nodige tijdsdruk. In alle gevallen wordt de bedrijfsruimte bezemschoon opgeleverd. 

Ontruiming en opslag 

Voor verschillende opdrachtgevers slaan wij na een bedrijfsontruiming meubels of gehele inboedels op in onze eigen opslag. Op basis van uw wensen wordt het ontruimingsplan opgesteld. Zodra duidelijk is welke spullen naar de opslag moeten, worden duidelijk afspraken gemaakt over de ontruiming zelf. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de ontruiming worden gedrukt door efficiënt te werk te gaan. Zodra u de spullen weer kunt gebruiken, plannen wij het transport in en worden uw spullen op locatie gebracht.

Ontruimen op maat

Voor iedere ontruiming zorgen wij dat wij een ontruiming op maat afleveren. Met de wereld van het leegstandbeheer zijn wij al bekend door enkele zakelijke samenwerkingen. Zo zijn wij niet alleen instaat om uw eigen bedrijfspand te ontruimen, maar kunnen wij ook voldoende vakkundige verhuizers afleveren om u te ondersteunen. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw ontruiming een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Ontruiming

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het ontruimingsplan toe.

Bedrijfsverhuizing

Kosten ontruiming bedrijfspand 

Een groot deel van ondernemen is natuurlijk kosten drukken. Dat is niet anders wanneer het gaat om een ontruiming van uw bedrijfspand. Onze expertise zorgt ervoor dat de kosten van de ontruiming laat blijven door efficiënt te werk te gaan. 

Uiteraard hangen de kosten samen met de grootte van de woning of bedrijfsruimte die moet worden ontruimd. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om (de)montagewerk aan ons over te laten. Onze vakkundige verhuizers zorgen dat iedere ontruiming naar wens wordt uitgevoerd en iedere bedrijfsruimte bezemschoon wordt opgeleverd. 

Bij vragen, neem contact op, en wij vinden samen een oplossing voor uw ontruiming. 

Een zakelijke ontruiming
Verhuizers in de opslag na een ontruiming
Een ontruiming voor een zakelijke klant
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader