...
Slide 1

Verhuislift Rotterdam

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift Rotterdam

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow

Verhuislift huren

Een verhuislift huren die door een ervaren operator wordt bestuurd in Rotterdam? Voor iedere klus, 7 dagen in de week en in de avonduren is onze verhuislift beschikbaar.

Gaat u zelf verhuizen en heeft u professionele hulp nodig met enkele objecten of heeft u de verhuislift voor uw gehele inboedel nodig? Bij Let’s Move Verhuizingen bent u aan het juiste adres om uw goederen veilig en op een vakkundige manier te plaatsen op de juiste plek. De ervaren operator begeleid u waar nodig en heeft altijd het juiste verhuismateriaal bij zich om er zeker van te zijn dat uw kostbare spullen verantwoord worden verhuisd.

Met onze jarenlange ervaring in het verhuizen en in Rotterdam zelf kunt u met een gerust hart uw verhuizing aan ons uit besteden. Zodra u onze verhuislift inschakelt, bent u verzekerd van een ervaren verhuizer met het juiste materiaal. Door onze professionele werkwijze zal uw verhuizing snel en zonder zorgen verlopen! 

N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

Ervaren lift operator

N

Geen borg

N

24/7 beschikbaar

Wat kost het huren van een verhuislift?

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel of app direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Verhuislift in Rotterdam
Verhuizing in Rotterdam
Verhuislift in Rotterdam tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen