...
Verhuisbedrijf Oud-Beijerland

Verhuisbedrijf Oud-Beijerland

Zorgeloos verhuizen is uiteraard niet alleen mogelijk met een ervaren verhuisbedrijf. Iedere verhuizing staat op zich en voor iedere verhuizing zijn andere kwaliteiten en materiaal benodigd. Heeft u toch liever dat ervaren verhuizers uw verhuizing op zich nemen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Oud-Beijerland aan het juiste adres. 

Zoals gezegd staat iedere verhuizing op zich. Bij de ene verhuizing gaat het alleen om het verhuizen van de grotere spullen en bij de andere verhuizing pakken wij de gehele inboedel in en weer uit. Wat de verhuizing ook inhoudt, verhuisbedrijf Oud-Beijerland heeft het al een keer meegemaakt en zal zorgen dat het ook bij u goed zal verlopen. 

Met alleen gediplomeerde verhuizers, uitstekend materiaal en jarenlange ervaring is verhuisbedrijf Oud-Beijerland uw ideale verhuispartner! 

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Oud-Beijerland is een keuze voor een zorgeloze verhuizing

Gediplomeerde verhuizers, hoogstaand verhuismateraal en jarenlange ervaring. Een recept voor een soepele verhuizing.  

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

Vanaf het eerste contactmoment bekijken onze verhuisadviseurs de mogelijkheden en zorgen wij dat u weet waar u aan toe bent en gaat u met een vertrouwd gevoel de verhuizing aan. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen naar Oud-Beijerland

Als verhuisbedrijf zijn wij door heel het land werkzaam, maar ons werkgebied ligt met name in Oud-Beijerland en omgeving. Zo voeren wij verhuizingen uit in de gehele Hoeksche Waard, in Papendrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht

De voordelen van het inschakelen van een lokaal verhuisbedrijf zijn ontelbaar. Bij onvoorziene omstandigheden van uw kant zijn wij instaat om snel en efficiënt te schakelen. Of het nou gaat om een levering van extra verhuismateriaal of op de dag zelf dat er toch een verhuislift of verhuizer nodig is. Wij regelen het en u hoeft zich geen enkel moment zorgen te maken over uw verhuizing in Oud-Beijerland! 

Spoedverhuizing

Offerte verhuizen Oud-Beijerland

Om een offerte op maat voor uw verhuizing te ontvangen moeten enkele vragen beantwoord worden. Zo is het uiteraard van belang hoeveel spullen meegaan naar de nieuwe locatie gaan. Maar, ook de bereikbaarheid van de woningen, de afstand ertussen en of er montagewerkzaamheden noodzakelijk zijn o.a. van belang. 

Op het moment dat u een offerte voor uw verhuizing aanvraagt, heeft u op werkdagen vaak al binnen 2 uur een offerte op maat in uw mailbox. Wilt u toch liever nog wat sneller duidelijk? Aarzel dan niet en neem dan direct contact met ons op!

 

Inboedel ingepakt bij verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader