1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
Verhuiswagen tijdens een verhuizing

Particuliere verhuizingen

Verhuizen, we begrijpen dat het niet uw favoriete bezigheid is. Het kan behoorlijk stressvol zijn en daarnaast wilt u uw verhuizing vaak tot in de puntjes geregeld hebben. Zo moet u niet alleen uw hele inboedel inpakken, maar ook uw spullen sorteren en zorgen dat uw meubilair goed en wel is ingepakt voor vervoer.

Kortom: een hoop werk voor een particuliere verhuizing. Met onze getrainde en gemotiveerde medewerkers zorgen we met veel plezier dat uw inboedel veilig en zonder stress naar uw nieuwe woning komt. Zet u voor ons een kopje koffie? Dan regelen we met veel plezier uw verhuizing! 

Vertrouw op een zorgeloze verhuizing

Heeft u vaak een groot verantwoordelijkheisgevoel, het gevoel van perfectionisme en kunt u moeilijk ‘nee’ zeggen? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk meer vatbaar voor verhuisstress dan de ander. Ook moet u rekening houden met werk en andere sociale verplichtingen die tijdens uw verhuizing gewoon doorlopen. Dat is helemaal niet erg, maar wel een extra reden om uw verhuizing zorgeloos en stress-vrij te laten verlopen. Door uw verhuizing uit te besteden, kunt u meer ruimte in uw hoofd creëren voor andere zaken en kunt u straks met veel plezier uw nieuwe (droom)huis inrichten.

Verhuis uw inboedel van A naar B

Wilt u op een efficiënte en veilige manier uw verhuisspullen laten vervoeren? Van het inpakken van spullen in de oude woning, het vervoer van locatie A naar locatie B, tot het plaatsen van uw meubels in het nieuwe huis: het is allemaal mogelijk. Zo hoeft u zelf geen vervoer te regelen en staat er een ervaren team klaar voor het in- en uitladen. Voorkom verhuisstress door te veel hooi op uw vork te nemen. We maken graag met u een persoonlijk verhuisplan en zorgen ervoor dat particuliere verhuizingen zo soepel en flexibel mogelijk verlopen.

Vraag een offerte aan voor uw particuliere verhuizing 

Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Daarom helpen we u graag met uw particuliere verhuizing. Wat de situatie ook is, we zorgen met ons ervaren team voor een goede afhandeling van uw verhuizing. Ons team maakt voor u een verhuisplan en bespreken op basis hiervan de tarieven. Wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven zo zorgeloos en efficiënt mogelijk doorkomen? Vraag dan een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden.
Verhuiswagen verhuizing
Verhuisbedrijf

Meest gestelde vragen

Komen jullie langs voor een bezichtiging?

Vaak zal een bezichtiging niet noodzakelijk zijn en volstaat de offerteaanvraag of een telefonische intake. Echter, mocht u dit toch fijner vinden óf onze verhuisadviseur wilt toch graag zelf een kijkje nemen, dan plannen wij graag alsnog een bezichtiging in.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens drie weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Uiteraard, ook binnen deze drie weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Is mijn inboedel verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen binnenshuis als tijdens het transport volledig verzekerd. U bent verzekerd per schadegeval tot een bedrag van €100.000,-

Rekenen jullie een toeslag voor verhuizen in het weekend of avond?

Alleen op zondag betaalt u een toeslag en werken op zondag doen wij uitsluitend bij hoge uitzondering.

Een andere vraag? Bel nu! 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging