...
Particuliere Verhuizing

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing

Particuliere verhuizingen

Verhuizen, we begrijpen dat het niet uw favoriete bezigheid is. Het kan behoorlijk stressvol zijn en daarnaast wilt u uw verhuizing vaak tot in de puntjes geregeld hebben. Zo moet u niet alleen uw hele inboedel inpakken, maar ook uw spullen sorteren en zorgen dat uw meubilair goed en wel is ingepakt voor vervoer.

Kortom: een hoop werk voor een particuliere verhuizing. Met onze getrainde en gemotiveerde medewerkers zorgen we met veel plezier dat uw inboedel veilig en zonder stress naar uw nieuwe woning komt. Zet u voor ons een kopje koffie? Dan regelen we met veel plezier uw verhuizing! 

Vertrouw op een zorgeloze verhuizing 

Heeft u vaak een groot verantwoordelijkheidsgevoel, het gevoel van perfectionisme en kunt u moeilijk ‘nee’ zeggen? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk meer vatbaar voor verhuisstress dan de ander. Ook moet u rekening houden met werk en andere sociale verplichtingen die tijdens uw verhuizing gewoon doorlopen. Dat is helemaal niet erg, maar wel een extra reden om uw verhuizing zorgeloos en stress-vrij te laten verlopen. Door uw verhuizing uit te besteden, kunt u meer ruimte in uw hoofd creëren voor andere zaken en kunt u straks met veel plezier uw nieuwe (droom)huis inrichten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuis uw inboedel van A naar B

Wilt u op een efficiënte en veilige manier uw verhuisspullen laten vervoeren? Van het inpakken van spullen in de oude woning, het vervoer van locatie A naar locatie B, tot het plaatsen van uw meubels in het nieuwe huis: het is allemaal mogelijk. Zo hoeft u zelf geen vervoer te regelen en staat er een ervaren team klaar voor het in- en uitladen. Voorkom verhuisstress door te veel hooi op uw vork te nemen. We maken graag met u een persoonlijk verhuisplan en zorgen ervoor dat particuliere verhuizingen zo soepel en flexibel mogelijk verlopen.

Verhuizen met spoed

Een spoedverhuizing gaat u niet in de koude kleren zitten. Het is van groot belang dat uw inboedel zo snel mogelijk naar een andere locatie verhuisd. Zo kunt u te maken krijgen met een relatiebreuk, waterschade of een andere emotionele kwestie. Graag luisteren we naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren en zorgen met veel discretie dat uw verhuizing goed maar vooral spoedig zal verlopen. We willen u dan ook graag 100% ontzorgen.

Vraag een offerte aan voor uw particuliere verhuizing 

Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Daarom helpen we u graag met uw particuliere verhuizing. Wat de situatie ook is, we zorgen met ons ervaren team voor een goede afhandeling van uw verhuizing. Ons team maakt voor uw een verhuisplan en bespreken op basis hiervan de tarieven. Wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven zo zorgeloos en efficiënt mogelijk doorkomen? Vraag dan een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden.

Verhuisinboedel ingepakt voor verhuizen
Inboedel ingepakt voor verhuizen
Inpakken voor particuliere verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen