...
Verhuisbedrijf Lelystad

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Lelystad

Verhuizen in Lelystad

Een verhuizing soepel laten verlopen wordt al snel onderschat. Vaak is het toch lastiger dan verwacht met de zware spullen de trap op en af. Een ongelukje zit in een klein hoekje, zit niemand op te wachten en voorkomen is beter dan genezen. Het kan alleen al hierom om verhuisbedrijf Lelystad in te schakelen voor uw verhuizing in Lelystad.

Met ervaren en gediplomeerde verhuizers, hoogstaand verhuismateriaal en alle benodigde verhuismiddelen bent u gegarandeerd van een soepel verhuizing. Verhuizen binnen Lelystad verandert met verhuisbedrijf Lelystad van een stressvolle onderneming naar een dag zonder zorgen. Een verhuisdag die u een vliegende start zal geven in uw nieuwe woning!

Wij kunnen voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken of een tijdelijke opslag aanbieden. Wat ook uw wensen zijn, wij zorgen dat ze realiteit worden. 

Kosten verhuisbedrijf in Lelystad 

De kosten per verhuizing verschillen enorm en veel hangt af van uw wensen en voorbereiding. Bij verhuisbedrijf Lelystad betaalt u per uur voor de verhuisservice. Er komen geen extra kosten bij op het moment dat onze verhuizers (de)montagewerkzaamheden moeten uitvoeren. Wel betekent het uiteraard dat wij langer bezig zullen zijn met de verhuizing en dus de eindafrekening hoger zal uitvallen. Hetzelfde geldt voor het inpakken van de verhuisdozen. Wij kunnen dit voor u uitvoeren, maar doet u dit zelf, dan zullen de kosten van de verhuizing lager uitvallen.

Allround verhuisservice in Lelystad

Verhuizen is meer dan alleen de spullen van A naar B transporteren. Een verhuizing begint ver voor de verhuisdag. Alles moet netjes worden ingepakt om schade te voorkomen en ruimte in de verhuiswagen te besparen. Het inladen van een verhuiswagen is ook een vak apart en enorm belangrijk voor het veilige transport van uw inboedel. Voor alle zaken die niet door de deur- of trapgat passen is het huren van een verhuislift ideaal. Zo zorgt verhuisbedrijf Lelystad altijd dat al uw spullen netjes, veilig en vlot worden verhuisd naar uw nieuwe woning.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Lelystad en omstreken

Met een schier landelijke dekking verhuizen wij met onze witte verhuiswagens regelmatig in Lelystad en omgeving. Zo zijn wij ook veelvuldig te vinden in Amersfoort, Almere, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Breda. Van het noorden tot aan het zuiden van Nederland en het noordelijke gedeelte van België hebben wij standplaatsen waar onze verhuizers vandaan komen. Zo hebben wij altijd verhuizers en verhuiswagens in Lelystad en omgeving waar u op kunt rekenen.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader