Inpakservice
Inpakservice bij een particuliere verhuizing

Inpakservice

Als verhuisbedrijf weten wij als geen ander dat verhuizen veel tijd in beslag kan nemen. Nog los van de mogelijke stress van alle zaken die geregeld moeten worden tijdens het verhuizen van uw inboedel. Vaak is het inpakken van de spullen thuis de klus die het meeste tijd in beslag neemt. En dan met name de kleinere spullen zoals het servies, de beeldjes en kleding.

Onze inpakservice zorgt ervoor dat alle kleine inboedel op een correcte en veilige manier in verhuisdozen wordt geplaats. Daarnaast worden de verhuisdozen gelabeld aan de hand van de kamer in de woning. Zo vindt u na de verhuizing de juiste verhuisdoos in de juiste kamer. Gebruik maken van onze inpakservice als verhuisbedrijf geeft u rust in een vaak toch hectische periode. 

Inpakservice en opslag

Gebruik maken van onze inpakservice kan uiteraard ook ideaal zijn als uw enkele spullen voor korte of lange termijn wilt opslaan. Uiteraard ook als u een opslagruimte nodig heeft voor een gehele inboedel. Onze inpakservice zorgt dat alles efficiënt wordt ingeladen.

De kleinere spullen volledig beschermd in hoogstaande verhuisdozen en uw groter meubilair wordt in verhuisdekens en seal gewikkeld door ons als ervaren verhuisbedrijf. Door het efficiënt inpakken wordt ruimte bespaard in de opslagbox. Dit zorgt ervoor dat de kosten van de opslag worden gedrukt en dat het inschakelen van onze inpakservice het in veel gevallen waard is. 

Verhuismateriaal

Als ervaren verhuisbedrijf maken wij uitsluitend gebruik van hoogstaand verhuismateriaal. Goedkoop is vaak uiteindelijk duurkoop. Niets zo vervelend als verhuisdozen die openscheuren of dunne verhuisdekens die amper beschermen. Voor al onze verhuizingen zoals particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen gebruiken wij alleen het beste verhuismateriaal.

Zo maken wij bijvoorbeeld alleen gebruik van autolock verhuisdozen. Dit zijn stevige kartonnen verhuisdozen met een automatische bodem en binnen een mum van tijd in elkaar gezet. Er is ook geen tape nodig om de verhuisdozen te sluiten. Zo wordt alle moeite met tapen en openscheuren vermeden. Alles voor een soepele en zorgeloze verhuizing!  

Aantal verhuisdozen

 Ervaring leert ons dat wij als verhuisbedrijf gemiddeld 70 verhuisdozen nodig hebben voor een compleet huishouden. Uiteraard hangt dit van vele factoren af, maar het is gebleken dat per persoon al gauw 20 verhuisdozen nodig zijn. Voor mensen met een verzameling kan het aantal verhuisdozen al snel oplopen. 

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken en geen gebruik te maken van onze inpakservice. In dat geval kunt u alsnog hoogstaande materiaal zoals verhuisdozen, inpakpapier en noppenfolie bij ons huren of kopen. De levering hiervan blijft kosteloos, ook als u geen gebruik maakt van de inpakservice.

Inpakservice bij een particuliere verhuizing
Verhuizing uit opslag

Meest gestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Zitten montage en demontage in de totaalprijs verwerkt of is hier een ander tarief voor?

Ja, de totaalprijs is inclusief montage en demontagewerkzaamheden. U betaalt bij ons een uurtarief voor de verhuizers. Daarin zitten alle werkzaamheden inbegrepen. Voor de definitieve prijs is het dus vooral belangrijk hoe lang de mannen bezig zijn en niet per se wat ze doen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn.

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Heeft u een andere vraag voor ons? 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging