...
Inpakservice

Inpakservice

Als verhuisbedrijf weten wij als geen ander dat verhuizen veel tijd in beslag kan nemen. Nog los van de mogelijke stress van alle zaken die geregeld moeten worden tijdens het verhuizen van uw inboedel. Vaak is het inpakken van de spullen thuis de klus die het meeste tijd in beslag neemt. En dan met name de kleinere spullen zoals het servies, de beeldjes en kleding.

Onze inpakservice zorgt ervoor dat alle kleine inboedel op een correcte en veilige manier in verhuisdozen wordt geplaats. Daarnaast worden de verhuisdozen gelabeld aan de hand van de kamer in de woning. Zo vindt u na de verhuizing de juiste verhuisdoos in de juiste kamer. Gebruik maken van onze inpakservice als verhuisbedrijf geeft u rust in een vaak toch hectische periode. 

N

Inpakservice op maat

Wij passen ons volledig aan op uw wensen. Zo kunt u er voor kiezen om de inpakservice een dag voor de verhuisdag in te schakelen of op de verhuisdag zelf.

N

Gratis levering verhuismateriaal

Wilt u zelf een gedeelte inpakken en voor de rest gebruik maken van onze inpakservice? Geen probleem. Wij leveren gratis het verhuismateriaal zodat u alvast een start kunt maken!

Verhuismateriaal

Als ervaren verhuisbedrijf maken wij uitsluitend gebruik van hoogstaand verhuismateriaal. Goedkoop is vaak uiteindelijk duurkoop. Niets zo vervelend als verhuisdozen die openscheuren of dunne verhuisdekens die amper beschermen. Voor al onze verhuizingen zoals particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen gebruiken wij alleen het beste verhuismateriaal.

Zo maken wij bijvoorbeeld alleen gebruik van autolock verhuisdozen. Dit zijn stevige kartonnen verhuisdozen met een automatische bodem en binnen een mum van tijd in elkaar gezet. Er is ook geen tape nodig om de verhuisdozen te sluiten. Zo wordt alle moeite met tapen en openscheuren vermeden. Alles voor een soepele en zorgeloze verhuizing!  

Inpakservice en opslag

Gebruik maken van onze inpakservice kan uiteraard ook ideaal zijn als uw enkele spullen voor korte of lange termijn wilt opslaan. Uiteraard ook als u een opslagruimte nodig heeft voor een gehele inboedel. Onze inpakservice zorgt dat alles efficiënt wordt ingeladen. De kleinere spullen volledig beschermd in hoogstaande verhuisdozen en uw groter meubilair wordt in verhuisdekens en seal gewikkeld door ons als ervaren verhuisbedrijf. Door het efficiënt inpakken wordt ruimte bespaard in de opslagbox. Dit zorgt ervoor dat de kosten van de opslag worden gedrukt en dat het inschakelen van onze inpakservice het in veel gevallen waard is. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw ontruiming een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Inpakken

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door de woning om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan voor de verhuizing toe.

Inpakservice bij een particuliere verhuizing

Aantal verhuisdozen

Ervaring leert ons dat wij als verhuisbedrijf gemiddeld 70 verhuisdozen nodig hebben voor een compleet huishouden. Uiteraard hangt dit van vele factoren af, maar het is vaak gebleken dat per persoon al gauw 20 verhuisdozen nodig zijn. Voor mensen met een bepaalde verzameling kan het aantal verhuisdozen al snel oplopen. 

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken en geen gebruik te maken van onze inpakservice. In dat geval kunt u alsnog hoogstaande materiaal zoals verhuisdozen, inpakpapier en noppenfolie bij ons huren of kopen. De levering hiervan blijft kosteloos, ook als u geen gebruik maakt van de inpakservice.  

 

Inboedel ingepakt bij verhuizing
Inpakservice tijdens particuliere verhuizing
Verhuisdozen van de inpakservice
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen