...
Verhuisbedrijf Amersfoort

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuisbedrijf Amersfoort

Gaat u verhuizen in, uit of binnen Amersfoort en ziet u het niet zitten om zelf de verhuizing uit te voeren? Schakel dan professioneel verhuisbedrijf Amersfoort in voor een zorgeloze verhuizing! Op het moment dat een vakkundig verhuisbedrijf uw verhuizing uitvoert, kunt u uw kostbare tijd besteden aan andere zaken. Want zaken om te regelen, daar zijn een genoeg van rondom een verhuizing. 

Bepaal zelf hoeveel u betaald voor uw verhuizing door aan te geven van welke diensten u gebruik wilt maken. Wij kunnen voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken of een tijdelijke opslag aanbieden, geen enkel punt! Gaat het u slechts om het verhuizen van de grotere meubels? Ook voor uw verhuizing in Amersfoort bieden wij een passende verhuisservice aan tegen een voordelig tarief. 

Vakkundige verhuisservice in Amersfoort

Wij willen u helpen aan de perfecte verhuiservaring. Dit doen wij door gediplomeerde verhuizers met jaren ervaring, hoogstaand verhuismateriaal en een uitgebreid wagenpark. Onze verhuizers begrijpen dat verhuizen meer is dan alleen sjouwen en zullen vanaf moment 1 ervoor zorgen dat u een gerust gevoel heeft. Met de juiste hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw verhuizing. Zonder schade, zonder stress en zonder hoge kosten zorgen wij ervoor dat u verhuisd naar uw nieuwe woning. Dat u bij het herinneren van uw verhuizing in Amersfoort ons herinnerd als de ideale verhuispartner.  

Kosten verhuisbedrijf in Amersfoort

Wij zijn er trots op dat wij bij iedere verhuizing de kosten weten te drukken voor onze klanten. Door een efficiënte werkwijze en gediplomeerde verhuizers wordt er geen tijd verspild. Al direct na binnenkomst zal de verhuizing met u worden doorgesproken met de voorman. De kosten van een verhuizing in Amersfoort heeft u verder zelf ook in de hand. Des te beter u bent voorbereid, des te lager de kosten zullen uitvallen. Ook als u zelf inpakt en (de)monteert zullen de kosten lager uitvallen. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Amersfoort en omgeving

Bekend met Amersfoort en omgeving zorgt ervoor dat wij altijd in controle zijn over de verhuizing. Ook bij onvoorziene omstandigheden weten wij de verhuizing te klaren op de meest efficiënte wijze. Buiten Amersfoort zijn wij ook actief in steden als Utrecht, Rotterdam, Almere en Dordrecht. Met onze haast landelijke dekking kunnen wij ook vaak onze verhuisservice aanbieden voor een spoedverhuizing. Met verhuizingen ingepland over het hele land, kunnen wij vaak ook voor uw spoedverhuizing een gaatje vinden in de agenda.  

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader