...
Verhuisbedrijf Amsterdam

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

Amsterdam, onze mooie hoofdstad! Een wereldstad vol historie en bezienswaardigheden. Gaat u verhuizen naar Amsterdam of bent u toe aan iets anders en gaat u verhuizen uit Amsterdam? Wat de situatie ook is, verhuisbedrijf Amsterdam helpt u hier graag bij!

Smalle straatjes, onverharde wegen en drukte, typerend voor Amsterdam. Gelukkig hebben wij inmiddels al zoveel verhuizingen in Amsterdam mogen uitvoeren dat wij erg bekend zijn met alle praktische bijzonderheden van de stad rondom een verhuizing.

Door onze jarenlange ervaring in Amsterdam weten wij wat nodig is om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Indien nodig zorgen wij voor de benodigde vergunningen en heeft u op de dag van de verhuizing geen zorgen en kunt genieten van al het moois Amsterdam te bieden heeft.

Verder zijn wij bekend met de krappe straten en drukte die verhuizen in Amsterdam met zich meebrengt. Zonder zorgen kunt u voor Let’s Move Verhuizingen kiezen om uw verhuizing uit te voeren, al is deze in het centrum van Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Amsterdam, binnen Amsterdam of vanuit Amsterdam vlekkeloos verloopt!

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Amsterdam is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel en begrijpen wij goed dat het tevens een emotionele kwestie is.

Wat de situatie ook is, wij denken met u mee met als doel u volledig te ontzorgen wat de verhuizing betreft. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zowel uw persoonlijke verhuisadviseur als de verhuizers zetten zich met 100% in om van de verhuizing een aangename ervaring te maken.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen