1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuiswagen tijdens een verhuizing

Verhuisbedrijf Amsterdam

Amsterdam, onze mooie hoofdstad! Een wereldstad vol historie en bezienswaardigheden. Gaat u verhuizen naar Amsterdam of bent u toe aan iets anders en gaat u verhuizen uit Amsterdam? Wat de situatie ook is, verhuisbedrijf Amsterdam helpt u hier graag bij!

Smalle straatjes, onverharde wegen en drukte, typerend voor Amsterdam. Gelukkig hebben wij inmiddels al zoveel verhuizingen in Amsterdam mogen uitvoeren dat wij erg bekend zijn met alle praktische bijzonderheden van de stad rondom een verhuizing.

Ervaren verhuizer in Amsterdam

Door onze jarenlange ervaring in Amsterdam weten wij wat nodig is om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Indien nodig zorgen wij voor de benodigde vergunningen en heeft u op de dag van de verhuizing geen zorgen en kunt genieten van al het moois Amsterdam te bieden heeft.

Verder zijn wij bekend met de krappe straten en drukte die verhuizen in Amsterdam met zich meebrengt. Zonder zorgen kunt u voor Let’s Move Verhuizingen kiezen om uw verhuizing uit te voeren, al is deze in het centrum van Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Amsterdam, binnen Amsterdam of vanuit Amsterdam vlekkeloos verloopt!

 

Verhuis uw inboedel van A naar B

Wilt u op een efficiënte en veilige manier uw verhuisspullen laten vervoeren? Van het inpakken van spullen in de oude woning, het vervoer van locatie A naar locatie B, tot het plaatsen van uw meubels in het nieuwe huis: het is allemaal mogelijk. Zo hoeft u zelf geen vervoer te regelen en staat er een ervaren team klaar voor het in- en uitladen. Voorkom verhuisstress door te veel hooi op uw vork te nemen. We maken graag met u een persoonlijk verhuisplan en zorgen ervoor dat particuliere verhuizingen zo soepel en flexibel mogelijk verlopen.

Vraag een offerte aan voor uw particuliere verhuizing 

Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Daarom helpen we u graag met uw particuliere verhuizing. Wat de situatie ook is, we zorgen met ons ervaren team voor een goede afhandeling van uw verhuizing. Ons team maakt voor uw een verhuisplan en bespreken op basis hiervan de tarieven. Wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven zo zorgeloos en efficiënt mogelijk doorkomen? Vraag dan een offerte aan en ontdek samen de mogelijkheden.

Verhuiswagen verhuizing
Verhuizing uit opslag

Meest gestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Zitten montage en demontage in de totaalprijs verwerkt of is hier een ander tarief voor?

Ja, de totaalprijs is inclusief montage en demontagewerkzaamheden. U betaalt bij ons een uurtarief voor de verhuizers. Daarin zitten alle werkzaamheden inbegrepen. Voor de definitieve prijs is het dus vooral belangrijk hoe lang de mannen bezig zijn en niet per se wat ze doen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn.

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Heeft u een andere vraag voor ons? 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging