Verhuisdag met Let’s Move

U heeft besloten te verhuizen en een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Misschien is het uw eerste ervaring met een verhuisbedrijf of met ons. De verhuisdag nadert en de spanning begint langzamerhand te stijgen. Bij een verhuizing komt zoveel kijken buiten het verhuizen van de inboedel om. Dit is dan ook de reden dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de verhuisdag zelf vlekkeloos verloopt. 

En om precies dezelfde reden leggen wij graag alvast uit hoe een verhuisdag bij Let’s Move Verhuizingen eruit ziet. U heeft ons ingeschakeld om ontlast te worden en daar beginnen wij graag al voor de verhuisdag mee. 

 

Verhuiswagen
Inpakken inboedel opslag

Dag vóór de verhuisdag

Een nauwkeurige offerte voor de verhuizing is opgesteld, door u geaccordeerd en u heeft uw bevestiging ontvangen. Alle zaken zoals vergunningen en ontheffingen zijn geregeld. Het verhuismateriaal zoals de verhuisdozen en het inpakpapier zijn al bij u kosteloos afgeleverd. Morgen gaat het allemaal gebeuren, een nieuwe woning, een begin.  

Wij bellen u de dag voor de verhuizing nog even op. Vragen zoals: ‘bent u er klaar voor?’ of ‘is er nog iets onvoorziens gebeurd waar wij rekening mee moeten houden?’ worden gesteld. Wellicht komt hieruit dat er toch nog extra verhuisdozen nodig zijn. Misschien wilt de buurman zijn parkeerplaats niet af staan. Wat het ook is, wij hebben het al een keer meegemaakt en zullen alsnog ervoor zorgen dat verhuizing soepel zal gaan en de kosten laag.  

De verhuisdag

U bent gisteren opgebeld en alles rondom de verhuizing is nogmaals besproken. U weet waar u aan toe bent en wij ook. De deurbel gaat  en het zijn de verhuizers, netjes op tijd! De verhuizers stellen zichzelf voor, u krijgt mee wie de voorman is en er wordt samen een rondje gemaakt door het huis. Er wordt een inventarisatie gemaakt van alles wat mee moet en globaal wordt gecheckt of dit overeenkomt met hetgeen voorheen al was besproken.

Zodra dit is afgerond gaan wij doen wat wij het beste kunnen, uw inboedel verhuizen! De verhuizers hebben al snel een beeld van hoe zij de verhuiswagen willen gaan inladen. Zijn er persoonlijke of waardevolle spullen die zelf wilt vervoeren, geef dit direct aan. De verhuizers zijn namelijk getraind om de verhuiswagen zo efficiënt mogelijk in te laden.

Uw inboedel mag niet schuiven in de verhuiswagen. De ruimte in de verhuiswagen moet optimaal worden benut. En zo zijn er meerdere zaken waar de verhuizers rekening mee moeten houden om ervoor te zorgen dat er geen schade komt en geen onnodige kosten worden gemaakt. Uw spullen zijn heel even legostukjes in de ogen van de verhuizers en zij moeten weten met welke stukjes zij het geheel gaan vormen.

Het inladen van de inboedel is inmiddels achter de rug. Uw inboedel zit netjes beschermd met verhuismateriaal in de verhuiswagen. Op naar de nieuwe woning! Eenmaal aangekomen beginnen de verhuizers uit te laden. U bent hier de dirigent en geeft aan waar u wat wilt hebben. Wasmachine op de zolder aansluiten, bed moet in de 2de slaapkamer en de kast op de eerste verdieping etc. Geen wens is teveel, wij willen dat u zich direct thuis voelt.

Op het moment dat alles is uitgeladen uit de verhuiswagen, uw inboedel staat op de juiste plek wordt er een afsluitend rondje gemaakt. Staat alles op de juiste plek? Wilt u toch iets ergens anders plaatsen? Alle spullen in dezelfde staat als voor de verhuizing? Tevreden? Mooi! Wij gaan weer verder en wensen u veel geluk en gezondheid toe in uw nieuwe woning!  

N

Échte verhuizers

Binnen ons verhuisbedrijf werken uitsluitend vakkundige en gediplomeerde verhuizers. Onze verhuizers genieten van hun werk en zien u graag tevreden als kroon op hun werk.

N

Topkwaliteit verhuismateriaal

Niets zo vervelend als een verhuisdoos die scheurt. Een verhuisdeken die te dun is. Hier wordt niemand blij van en daarom werken wij alleen met het beste verhuismateriaal.

N

Demonteren en monteren

Een simpele IKEA-kast of 4 deurs kast met spiegels, Simpele lampen of kroonluchters, het is allemaal geen probleem. Demonteren op de beginlocatie en weer monteren de eindlocatie is altijd mogelijk op verzoek.

N

Particulier en zakelijk

Of het nou gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing, u krijgt altijd de aandacht en service die wij beloven. De instelling op een verhuizing van 2 verhuizers en 3 uur of 10 verhuizers en 2 dagen is hetzelfde.

Woningontruiming
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuizing afgerond met alle verhuizers
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging