...
De Verhuisdag

Verhuisdag met Let’s Move

U heeft besloten te verhuizen en een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Misschien is het uw eerste ervaring met een verhuisbedrijf of met ons. De verhuisdag nadert en de spanning begint langzamerhand te stijgen. Bij een verhuizing komt zoveel kijken buiten het verhuizen van de inboedel om. Dit is dan ook de reden dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de verhuisdag zelf vlekkeloos verloopt. 

En om precies dezelfde reden leggen wij graag alvast uit hoe een verhuisdag bij Let’s Move Verhuizingen eruit ziet. U heeft ons ingeschakeld om ontlast te worden en daar beginnen wij graag al voor de verhuisdag mee. 

 

Verhuiswagen
Inpakken inboedel opslag

Dag vóór de verhuisdag

Een nauwkeurige offerte voor de verhuizing is opgesteld, door u geaccordeerd en u heeft uw bevestiging ontvangen. Alle zaken zoals vergunningen en ontheffingen zijn geregeld. Het verhuismateriaal zoals de verhuisdozen en het inpakpapier zijn al bij u kosteloos afgeleverd. Morgen gaat het allemaal gebeuren, een nieuwe woning, een begin.  

Wij bellen u de dag voor de verhuizing nog even op. Vragen zoals: ‘bent u er klaar voor?’ of ‘is er nog iets onvoorziens gebeurd waar wij rekening mee moeten houden?’ worden gesteld. Wellicht komt hieruit dat er toch nog extra verhuisdozen nodig zijn. Misschien wilt de buurman zijn parkeerplaats niet af staan. Wat het ook is, wij hebben het al een keer meegemaakt en zullen alsnog ervoor zorgen dat verhuizing soepel zal gaan en de kosten laag.  

De verhuisdag

U bent gisteren opgebeld en alles rondom de verhuizing is nogmaals besproken. U weet waar u aan toe bent en wij ook. De deurbel gaat  en het zijn de verhuizers, netjes op tijd! De verhuizers stellen zichzelf voor, u krijgt mee wie de voorman is en er wordt samen een rondje gemaakt door het huis. Er wordt een inventarisatie gemaakt van alles wat mee moet en globaal wordt gecheckt of dit overeenkomt met hetgeen voorheen al was besproken.

Zodra dit is afgerond gaan wij doen wat wij het beste kunnen, uw inboedel verhuizen! De verhuizers hebben al snel een beeld van hoe zij de verhuiswagen willen gaan inladen. Zijn er persoonlijke of waardevolle spullen die zelf wilt vervoeren, geef dit direct aan. De verhuizers zijn namelijk getraind om de verhuiswagen zo efficiënt mogelijk in te laden.

Uw inboedel mag niet schuiven in de verhuiswagen. De ruimte in de verhuiswagen moet optimaal worden benut. En zo zijn er meerdere zaken waar de verhuizers rekening mee moeten houden om ervoor te zorgen dat er geen schade komt en geen onnodige kosten worden gemaakt. Uw spullen zijn heel even legostukjes in de ogen van de verhuizers en zij moeten weten met welke stukjes zij het geheel gaan vormen.

Het inladen van de inboedel is inmiddels achter de rug. Uw inboedel zit netjes beschermd met verhuismateriaal in de verhuiswagen. Op naar de nieuwe woning! Eenmaal aangekomen beginnen de verhuizers uit te laden. U bent hier de dirigent en geeft aan waar u wat wilt hebben. Wasmachine op de zolder aansluiten, bed moet in de 2de slaapkamer en de kast op de eerste verdieping etc. Geen wens is teveel, wij willen dat u zich direct thuis voelt.

Op het moment dat alles is uitgeladen uit de verhuiswagen, uw inboedel staat op de juiste plek wordt er een afsluitend rondje gemaakt. Staat alles op de juiste plek? Wilt u toch iets ergens anders plaatsen? Alle spullen in dezelfde staat als voor de verhuizing? Tevreden? Mooi! Wij gaan weer verder en wensen u veel geluk en gezondheid toe in uw nieuwe woning!  

N

Échte verhuizers

Binnen ons verhuisbedrijf werken uitsluitend vakkundige en gediplomeerde verhuizers. Onze verhuizers genieten van hun werk en zien u graag tevreden als kroon op hun werk.

N

Topkwaliteit verhuismateriaal

Niets zo vervelend als een verhuisdoos die scheurt. Een verhuisdeken die te dun is. Hier wordt niemand blij van en daarom werken wij alleen met het beste verhuismateriaal.

N

Demonteren en monteren

Een simpele IKEA-kast of 4 deurs kast met spiegels, Simpele lampen of kroonluchters, het is allemaal geen probleem. Demonteren op de beginlocatie en weer monteren de eindlocatie is altijd mogelijk op verzoek.

N

Particulier en zakelijk

Of het nou gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing, u krijgt altijd de aandacht en service die wij beloven. De instelling op een verhuizing van 2 verhuizers en 3 uur of 10 verhuizers en 2 dagen is hetzelfde.

Woningontruiming
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuizing afgerond met alle verhuizers
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader