Handyman

Handyman

Bent u net verhuisd óf gaat u binnenkort verhuizen en moeten uw meubels ge(de)monteerd worden? Laat een van onze vakmannen dit voor u op een zorgvuldige en vakkundige wijze uitvoeren.

Onze professionele klussers nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe kast, bed of tuinset correct en snel in elkaar gezet worden. Uiteraard hebben onze vakmannen altijd kwalitatief hoogstaand gereedschap bij zich die ervoor zorgt dat de klussen op een vakkundige wijze worden afgerond.

Heeft u twijfels of uw klus door ons kan worden uitgevoerd, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om u vervolgens een prijsindicatie op maat te geven.

Inboedel ingepakt voor het verhuizen
Handyman bezig met demontage
Verhuizing en montage afgerond door handyman
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 4 uur reactie.