Transport

Zakelijk transport

Specialist in verhuizen én transport van uw goederen. Het is belangrijk voor u dat uw goederen zonder schade en op tijd aankomen bij uw klant. Dat uw goederen zorgvuldig worden vervoerd en de klant constant op de hoogte is. Simpelweg dat het transport gaat zoals is afgesproken. En dit is juist wat ons zo goed maakt in wat wij doen; wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.  

Transport van kwetsbare artikelen

Voor iedere transportopdracht bieden wij een oplossing op maat. Door verschillende opdrachtgevers zijn wij bekend met meerdere branches. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij vanuit verschillende perspectieven naar de opdracht kunnen kijken en altijd de beste oplossing aandragen. Of het nou gaat om sanitair, kantoorartikelen, babyspullen of verhuismateriaal. Wij zorgen dat uw lading zonder schade aankomt op de plek van bestemming. 

Kosten transport

Zoals iedere opdracht een oplossing op maat heeft, heeft ook iedere opdracht een prijs op maat. De kosten voor transport zijn uiteraard cruciaal voor u als ondernemer en dat begrijpen wij al te goed. Wij denken graag met u en kijken o.a. voor de prijs naar de frequentie van het transport, het soort goed, de noodzakelijke wagens etc. Heeft u een transportopdracht in gedachte? Neem contact met ons op via +31 (0)85 0600 18 of vraag online een offerte aan en wij komen eruit!

N

Klanten kunnen ons bereiken middels

– Telefoon
– Whatsapp
– E-mail

N

E-mails

Ons Transport Management Systeem zorgt ervoor dat automatisch mails naar klanten worden uitgezet. Dit is volledig aan te passen naar uw wensen. Wanneer, hoe, op welke manier uw klant wordt geïnformeerd wordt samen met u volledig opgezet.  

N

Klachten

Wij zorgen ervoor dat onze klachten snel en kundig worden opgepakt. Onze reputatie is ons een hoop waard en diezelfde inzet krijgt u voor uw reputatie! 

N

Representatief

Onze chauffeurs hebben vaste werkkleding passend bij onze firma. Indien gewenst kunnen wij de kledingvoorschriften naar uw onderneming aanpassen. Verder zijn het louter getrainde en gemotiveerde medewerkers die zich altijd flexibel en klantvriendelijk opstellen. 

N

Track & Trace

Onze bestelwagens beschikken over een geïntegreerd GPS Live Tracking Systeem. Ook beschikken wij over geavanceerde Track & Trace. De klant kan zijn bestelling live meevolgen door middel van een link. Er wordt elke dag vóór 19.00 uur een e-mail of een sms naar de klant verstuurd met een tijdvakindicatie.

De volgende dag ontvangt de geadresseerde minimaal een half uur van tevoren bericht dat de bestelling onderweg is. Dit gebeurt automatisch, gezien het SMS-/emailsysteem gekoppeld is aan het GPS Live Tracking Systeem.

N

Klantenservice

Wij hebben ervaren call-agents die de klanten te woord staan. Onze call-agents zijn klantgericht en enthousiast. De klantenservice is bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur.

N

Planning

Wij hebben onze eigen afdeling planning. Voor onze huidige opdrachtgevers stellen wij elke dag de planning op. Wij hebben de benodigde planningssoftware en -programma’s waar u profijt uit kunt halen.

Verhuislift bezig tijdens transport
Verhuiswagens van Let's Move Verhuizingen
De verhuizers van Let's Move Verhuizingen
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 4 uur reactie.