Transport

Transport

Betaalbare en op-maat transport service voor zakelijke klanten. Lets Move Transport werkt 7 dagen per week, 24 uur per dag als (spoed) koerier. Of het nu gaat om spoedopdracht van een documentje tot complete wagenladingen binnen de Benelux. Bij Let’s Move bent u aan het juiste adres voor zowel eenmalige als een frequente opdracht.

N

Klanten kunnen ons bereiken middels

– Telefoon
– Whatsapp
– E-mail

N

E-mails

Onze afdeling planning stuurt dagelijks e-mails uit naar klanten met een tijdvakindicatie (template van werkgever). Wij houden een tijdvakindicatie aan van ± 2 uur.

N

Klachten

Wij streven ernaar om eventuele klachten binnen 24 uur te behandelen.

N

Representatief

Onze chauffeurs hebben vaste werkkleding passend bij onze firma. Indien gewenst kunnen wij de kledingvoorschriften naar onze opdrachtgever aanpassen. Verder zijn het louter getrainde en gemotiveerde medewerkers die zich altijd flexibel en klantvriendelijk opstellen. 

N

Track & Trace

Onze bestelwagens beschikken over een geïntegreerd GPS Live Tracking Systeem. Ook beschikken wij over geavanceerde Track & Trace. De klant kan zijn bestelling live meevolgen door middel van een link. Er wordt elke dag vóór 19.00 uur een e-mail of een sms naar de klant verstuurd met een tijdvakindicatie.

De volgende dag ontvangt de geadresseerde minimaal een half uur van tevoren bericht dat de bestelling onderweg is. Dit gebeurt automatisch, gezien het SMS-/emailsysteem gekoppeld is aan het GPS Live Tracking Systeem.

N

Klantenservice

Wij hebben ervaren call-agents die de klanten te woord staan. Onze call-agents zijn klantgericht en enthousiast. De klantenservice is bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur.

N

Planning

Wij hebben onze eigen afdeling planning. Voor onze huidige opdrachtgevers stellen wij elke dag de planning op. Wij hebben de benodigde planningssoftware en -programma’s (indien gewenst).

Verhuislift bezig tijdens transport
Verhuiswagens van Let's Move Verhuizingen
De verhuizers van Let's Move Verhuizingen

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren op dagelijkse basis voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Heeft u vragen, vul dan het onderstaande formulier in en krijg op werkdagen binnen 8 uur reactie van ons.