...

Het best beoordeelde verhuisbedrijf op Trustpilot & Trustoo van 2022!

  1. Home
  2. /
  3. testpagina

Particuliere Verhuizing

Verpakken, Transport

Meer informatie

Verhuizen naar Frankrijk

Internationale verhuizing

België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal

Meer informatie

Verhuislift huren

Per object, gehele verhuizing

Meer informatie

Inpakservice bij een particuliere verhuizing

Inpakservice

Voor uw complete inboedel

Meer informatie

Verhuizen naar Frankrijk

Opslag

Containeropslag, Kort- en langdurig

Meer informatie

Ontruiming

Bezemschoon opgeleverd

Meer informatie

Verhuis- en transportdiensten

Let’s Move Verhuizingen heeft zich in de afgelopen jaren op steeds meer vlakken, stap voor stap mogen ontwikkelen. Door deze jarenlange ervaring zijn wij nu op het punt gekomen dat wij ons een expert mogen noemen op verschillende vlakken en kunnen wij voor u verschillende klussen uitvoeren waaronder particuliere klussen en zakelijke klussen. Onderstaand treft u een overzicht aan van al onze diensten. Mocht u ons willen inschakelen, maar u heeft nét iets anders in gedachte dan wat hieronder staat, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Particuliere diensten

Om iedere klus naar tevredenheid af te ronden, passen wij onze werkwijze aan op uw wensen en de omstandigheden. Onze flexibiliteit en expertise stelt ons in staat om iedere klus soepel en vlekkeloos te laten verlopen. Wij helpen u dan ook graag met hetgeen u voor ogen heeft!

Particuliere verhuizing

Binnen Nederland zonder stress verhuizen? Wij zorgen voor uw spullen alsof het onze eigen spullen zijn. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing is natuurlijk een grote stap. Dit brengt voldoende zorgen met zich mee, laat daarom ons de zorg van uw verhuizing op ons nemen.

Verhuislift huren

Een verhuislift kunt u om verschillende redenen willen huren. Wij stellen ons dan ook altijd flexibel op en passen de huur van de lift op uw wensen aan.

Inpakservice

Wilt u zelf niets van uw verhuizing merken? Laat ons uw spullen zorgvuldig en professioneel inpakken. Uiteraard gaan wij niet weg tot alles weer op de juiste plek staat op de nieuwe locatie.

Ontruimingen

In veel gevallen gaat het bij een ontruiming om een situatie met tijdsdruk. Binnen x aantal dagen moet het pand leeg staan bijvoorbeeld. Wij denken met u mee en zorgen dat uw wensen worden gerealiseerd door flexibel en zorgvuldig te werk te gaan.

Opslag

Heeft u goederen die u niet direct ergens kunt herbergen na een verhuizing of ontruiming? Wij helpen u graag hiermee door de goederen veilig op te slaan in onze eigen loods.

 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuislift tijdens een verhuizing
Inpakservice tijdens particuliere verhuizing
Verhuiswagen zakelijke verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging