Particuliere Verhuizingen

Particuliere Verhuizingen

Een nieuwe woning is leuk, maar een verhuizing kan behoorlijk stressvol zijn. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zo efficiënt en zorgeloos mogelijk verloopt.

Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Verhuizen betekent vaak een nieuw hoofdstuk in uw leven en wij schrijven graag met u een mooi begin van dit nieuwe hoofdstuk.

Wij begrijpen de lastige situaties rondom het verhuizen en zijn daarom flexibel ingesteld. Uitsluitend getrainde en gemotiveerde medewerkers zijn bij ons werkzaam. Wij zijn namelijk niet blij wanneer u tevreden bent; wij zijn pas tevreden wanneer u blij bent!

Een keuze voor ons is een keuze voor een zorgeloze verhuizing.

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.Of het nou gaat om een kleine verhuizing, gezinsverhuizing, seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing of internationale verhuizing. Lets move verhuizingen verzorgt deze tot aan de puntjes.

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen? Uw gehele inboedel laten inpakken en/of uitpakken? Uw meubilair laten (de)monteren?

U bepaalt wat u betaalt, kies hiervoor het verhuispakket die bij u past.

De verhuizers zullen ten alle tijden uw kwetsbare meubels zorgvuldig inpakken met verhuisdekens en ingeseald. Tevens zijn onze verhuiswagens standaard voorzien van spanbanden, verhuisdekens, seal en rolmateriaal van hoge kwaliteit.

Om uw verhuizing te inventariseren en zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen, doen wij ten alle tijden een telefonische intake. ​Zo weet u als klant direct waar u aan toe bent!

Met standplaatsen omgeving Rotterdam, Breda, Utrecht en Amsterdam staan wij snel voor u paraat.

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel.

Vaak is dan een vereiste om de verhuizing uit te voeren tussen bepaalde tijdstippen en wordt gevraagd om zodanig te verhuizen zonder dat de partner dit door heeft en weet waar de nieuwe woning is. Met al deze zaken houden wij rekening en bieden daarbij ook graag een steuntje in de rug.

Als u woont in de randstad, zoals in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht proberen wij u op de zelfde dag van dienst te zijn.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

Let’s Move Verhuizingen

  • Voorzien van verhuiswagens en alle benodigde verhuismaterialen.
  • Onze verhuizers zijn op elk tijdstip, 7 dagen per week inzetbaar.
  • Elke dag van 09:00 tot 20:00 telefonisch bereikbaar op 085-  06 000 18

BEL MIJ TERUG: