Ontruiming

Ontruiming

Een ontruiming wordt vaak door een harde deadline en/of een emotionele situatie gekenmerkt. Onze professionele werkwijze zorgt ervoor Let’s Move in staat is om voor iedere situatie maatwerk af te leveren. Een ontruiming waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het eindresultaat en de focus op andere zaken kunt leggen.

N

Particuliere en zakelijke ontruiming

Oude woning, kantoorpand of iets anders ontruimen? Bij Let’s Move bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten ontruimingen. Onze ervaren en getrainde medewerkers klaren iedere klus op een vakkundige en zorgzame wijze.

Ontruiming en opslag 

Voorafgaand aan de ontruiming wordt uiteraard de gehele ontruiming met u doorgenomen en wordt het plan voor de ontruiming opgesteld. Indien er spullen zijn die u tijdelijk wilt bewaren dan is dat uiteraard mogelijk in onze eigen opslag. Uw spullen worden dan in een beveiligde loods onder ons toezicht geplaatst. Op het moment dat u de spullen weer ergens kunt herbergen volstaat een enkel contactmoment om de spullen op de gewenste locatie te krijgen.

Ontruiming en afvoeren

Naast het opslaan van goederen na een ontruiming is het tevens mogelijk dat wij de goederen die u niet nodig heeft voor u afvoeren. Dit verloopt ten allen tijden op een zorgvuldige wijze en de goederen worden naar de stortplaats afgevoerd en netjes gescheiden aangeboden.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Ontruiming

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Een zakelijke ontruiming
Verhuizers in de opslag na een ontruiming
Een ontruiming voor een zakelijke klant

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren op dagelijkse basis voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Heeft u vragen, vul dan het onderstaande formulier in en krijg op werkdagen binnen 8 uur reactie van ons.