Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing zonder zorgen

Tijd voor een nieuw pand vanwege een uitbreiding? Moeten kantoorgoederen van de ene vestiging worden verhuisd naar de andere vestiging? Wat de aanleiding ook is, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsverhuizing geruisloos wordt uitgevoerd. Zo kunt  u uw focus op andere zaken houden.

Hoewel een particuliere verhuizing en een bedrijfsverhuizing op het oog niet veel verschillen, zit er in de praktijk toch grote verschillen in. Bij een particuliere verhuizing gaat het voornamelijk om een combinatie van verschillende soorten goederen. Bij een bedrijfsverhuizing gaat het veelal om grotere/zware goederen zijn die lastig te verplaatsen.

Vandaar ook ons advies om dit uit te besteden aan Let’s Move Verhuizingen. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat de goederen in kwestie vakkundig worden verplaatst. Alles in een vlot tempo, zonder beschadigingen!  Zo is de bedrijfsverhuizing binnen een mum van tijd succesvol uitgevoerd. Zo kunnen u en uw collega’s doorwerken zonder last te ervaren en dit allemaal tegen een voordelige prijs.

Kosten bedrijfsverhuizing

Ondernemen heeft natuurlijk als doel geld verdienen. Dan is het niet de bedoeling dat voor een bedrijfsverhuizing teveel betaald worden. Door onze jarenlange verhuiservaring, zorgen wij dat u altijd binnen uw budget blijft. Wij bekijken altijd met u de mogelijkheden en kunnen u helpen bij andere situatie en ieder budget. 

Heeft u een groot budget en wilt u graag de gehele bedrijfsverhuizing uit handen geven? Wij staan voor u klaar! Een gehele bedrijfsverhuizing wordt op gang gezet. U kunt denken aan het inpakken, de bedrijfsverhuizing zelf en het uitpakken van de gehele kantoorinboedel. Op deze wijze kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse gang van zaken en kunt u snel weer op de nieuwe locatie aan de slag! 

Is er sprake van een kleiner budget of hoeft er simpelweg niet veel gedaan te worden? Ook dan zijn wij de ideale partner voor uw bedrijfsverhuizing! U zorgt ervoor dat de meeste kantoorspullen worden ingepakt en uitgepakt. Wij zorgen ervoor dat de zware en grote objecten vakkundig worden verhuisd. Voor iedere bedrijfsverhuizing staan wij voor u klaar en kunt u rekenen op een hoogwaardige verhuisservice!  

Een zakelijke verhuizing door Let's Move Verhuizingen
Verhuizers in de opslag na ontruiming
Verhuisinboedel ingepakt voor verhuizen

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren dagelijks voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 4 uur reactie.