...
Verhuizen checklist

Verhuizen checklist

q

Voor de verhuisdag

 • Pak uw waardevolle bezitten goed in en maak gebruik van voldoende inpakpapier (oude kranten kunnen ook) en kwalitatief goede dozen.
 • Bekijk ruim van te voren uw inboedel. Welke spullen zijn onnodig om mee te verhuizen? Spullen die kapot zijn, meubels die niet in uw nieuwe woning passen of simpelweg wat meubels of spullen die vervangen zullen worden in uw nieuwe woning. Begin op tijd en zorg dat deze spullen voor de verhuizing al bijvoorbeeld worden gedeponeerd, verkocht of weggeven zijn aan bijvoorbeeld een goed doel.
 • Pak van te voren alle verhuisdozen in zodat dit niet op de verhuisdag hoeft te gebeuren.
 • Zorg dat u een of meerdere verhuisdozen markeert, deze verhuisdozen bevatten de belangrijke spullen op de dag van de verhuizing. Eenmaal klaar met het verhuizen van uw inboedel, na een lange en vermoeiende dag, komt dan het moment dat u toch een aantal benodigde spullen nodig heeft. Die zijn dan makkelijk te vinden door dat deze verhuisdozen anders gemarkeerd zullen zijn dan de rest.
 • Zorg dat alles is gedemonteerd, bundel alle plankjes en onderdelen en zorg dat het klaar staat.
 • Zorg dat u uw meest kostbare bezittingen zoals paspoorten, juwelen e.d. in het zicht houdt en niet tussen alle overige spullen plaatst.
 • Reserveer een dag voor de verhuizing een parkeerplek voor deur.
 • Meet het meubilair dat u meeneemt. Niets zo frustrerend om tijdens de verhuizing erachter te komen dat iets niets past door de deur of het raam.
Verhuizing afgerond met de verhuizers

Verhuizen checklist

Tijdens de verhuizing

 • Zorg voor voldoende drinken en eten gezien verhuizen een zware aangelegenheid kan zijn. Een lege maag verhuist niet graag.
 • Heb een plan van aanpak en weet waar u uw hulpkrachten wilt en kan inzetten.
 • Stapel uw spullen zorgvuldig in de wagen zodat uw spullen geen onnodige schade oplopen.
 • Pak uw waardevolle bezitten goed in en maak gebruik van voldoende inpakpapier (oude kranten kunnen ook) en kwalitatief goede verhuisdozen.
 • Zorg voor voldoende seal en verhuisdekens om de meubels in te sealen en voorkom schade tijdens de verhuizing, want een ongeluk zit in een klein hoekje.
 • Naast de inboedel beschermen is het ook slim om een eventuele lift en vloer in de woning te beschermen. Zeker handig als er nadien ook nog geklust moet worden of omdat er net een nieuwe vloer inligt.
Internationale verhuizing afgerond

Verhuizen checklist

Na de verhuizing

 • Loop nogmaals rustig door uw oude woning en check alle kamers. Indien u een kelder of een schuur heeft, check deze ook nogmaals. Is de gehele woning leeg? Dan kunt u met een gerust hart uw oude woning achterlaten.
 • Begin niet gelijk met het uitpakken van verhuisdozen na het uitladen. Laat alle verhuisdozen nog dicht en breng ze naar de bestemde kamer. Zodra alle meubels gemonteerd zijn en alles op zijn plek staat, dan kunt u beginnen met het uitpakken van de spullen.
 • Regel de belangrijkste administratieve zaken na uw verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Inschrijven bij de nieuwe gemeente;
  • Adreswijzigingen doorgeven bij belangrijke instanties zoals de belastingdienst, de bank, uw werkgever, uw verzekeringen e.d.
  • Uw energieleverancier op de hoogte stellen van uw verhuizing.
 • Alle verhuisdozen en spullen staan nog overal en nergens en het enige waar u op dat moment nog naar verlangt is een goede nachtrust. Nu staat er gelukkig al een gemonteerd bed, maar die moet nog opgemaakt worden.. Gelukkig heeft u de gemarkeerde verhuisdozen waarin alle kussens, dekbed en beddengoed in zitten zodat het bed opmaken na een lange dag en tussen alle spullen door toch nog makkelijk en snel verloopt.
Verhuizing afgerond met alle verhuizers

Werkgebieden

Ziet u er toch tegenop om de verhuizing zelf uit te voeren, dan helpen wij u hier uiteraard graag bij! Let’s Move Verhuizingen is werkzaam door heel het land en er is altijd wel een standplaats waar onze verhuizers vandaan komen in uw omgeving.

Zo zitten wij in de Randstad en daaromheen in steden als Amsterdam, Breda, Rotterdam, maar ook in het midden van het land in Utrecht, Den Bosch. Verder hebben wij zelfs dekking in het zuiden en oosten van het land door onze standplaatsen in Roermond en Arnhem.

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader