Verhuisbedrijf Breda
Verhuisbedrijf Breda

Gaat u verhuizen van of naar Breda en omgeving? Wij als professioneel verhuisbedrijf kunnen u hier perfect mee helpen. Verhuisbedrijf Breda helpt u graag bij het verzorgen van een zorgeloze verhuizing. Verhuizen wordt vaak ervaren als een zware klus. Verhuisbedrijf Breda neemt u graag deze klus uit handen. Wij helpen u ontzettend graag bij het verhuizen van en naar Breda en alle omliggende dorpen en steden.

Wij begrijpen de lastige situaties rondom het verhuizen en Verhuisbedrijf Breda is dan ook flexibel ingesteld. Uitsluitend getrainde en gemotiveerde medewerkers zijn bij ons werkzaam. Mede hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige service te verlenen en u te helpen aan een zorgeloze verhuizing.

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Breda is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Vanaf het moment dat de digitale of telefonische offerte aanvraag bij ons binnen komt, zitten onze verhuisadviseurs bij verhuisbedrijf Breda voor u klaar. Uw vragen worden kundig beantwoord en de juiste vragen worden door ons gesteld voor het complete plaatje van de verhuizing. Zo staat u zelf en wij bij verhuisbedrijf Breda, nooit voor verrassingen want een goede voorbereiding is het halve werk!

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

Met onze hulp van verhuisbedrijf Breda bent u verzekerd van een goede en soepele verhuizing zonder stress! Daarnaast worden uw eigendommen veilig van A naar B gebracht. Dit doen wij doormiddel van het gebruik van goede en kwalitatief verhuismateriaal.  Want we weten dat er altijd één grote wens is vanuit onze klant: een schadeloze verhuizing volgens afspraak.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel en begrijpen wij goed dat het tevens een emotionele kwestie is.

Wat de situatie ook is, wij denken met u mee met als doel u volledig te ontzorgen wat de verhuizing betreft. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zowel uw persoonlijke verhuisadviseur als de verhuizers zetten zich met 100% in om van de verhuizing een aangename ervaring te maken.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren op dagelijkse basis voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Heeft u vragen, vul dan het onderstaande formulier in en krijg op werkdagen binnen 8 uur reactie van ons.