Verhuisdozen

Iedere verhuizing staat op zichzelf. Bij iedere verhuizing die wij als verhuisbedrijf uitvoeren zijn er verschillende factoren die een rol spelen. Soms is een verhuislift noodzakelijk, soms is deze niet te plaatsen op de bestemming. In andere gevallen gaat het om erg grote en zware spullen zoals bij een kantoorverhuizing en in andere gevallen gaat het slechts om het transport van een piano.

Wat alle verhuizingen wel met elkaar in gemeen hebben, is het gebruik van verhuisdozen. Verhuisdozen zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat al kleinere spullen zonder schade en gestructureerd worden verhuisd. Bij de ene verhuizing zijn er slechts 10 nodig, bij een ander 150. 

Werkwijze voor het inpakken van de inboedel
Verhuisdozen van de inpakservice

Auto-lock verhuisdozen

Bij een groter huishouden kan het aantal verhuisdozen al snel oplopen. Bij een gemiddelde verhuizing van een huishouden van twee volwassenen en twee kinderen worden er 70 verhuisdozen gebruikt. Uiteraard als u een verzamelaar bent of simpelweg een bovengemiddelde inboedel heeft, kan dit nog sneller gaan qua aantallen.

Naarmate u meer verhuisdozen moet gebruiken, speelt de kwaliteit van de verhuisdozen een steeds grotere rol. Een verhuisdoos die scheurt zorgt voor stress. Een verhuisdoos die u moet aftapen kost tijd. En het is juist tijd die wij niet willen verspillen en stress die wij willen vermijden. Onder andere om deze redenen maken wij uitsluitend gebruik van hoogstaande auto-lock verhuisdozen.

Autolock verhuisdozen zijn stevige verhuisdozen die met een automatische bodem. Ze zijn in een handomdraai op te zetten en kunnen gemakkelijk gesloten worden middels de zelfklevende sluiting. 

Kopen verhuisdozen

Al onze klanten die gebruik maken van onze verhuisservice hebben de mogelijkheid om verhuisdozen te huren. Op het moment dat u geen gebruik wilt maken van onze verhuisservice bieden wij de verhuisdozen alleen te kopen aan. Bij interesse in de hoogstaande en duurzame verhuisdozen vragen wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.    

Inpakservice bij een particuliere verhuizing
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuislift tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging