...
Verhuisdozen

Verhuisdozen

Iedere verhuizing staat op zichzelf. Bij iedere verhuizing die wij als verhuisbedrijf uitvoeren zijn er verschillende factoren die een rol spelen. Soms is een verhuislift noodzakelijk, soms is deze niet te plaatsen op de bestemming. In andere gevallen gaat het om erg grote en zware spullen zoals bij een kantoorverhuizing en in andere gevallen gaat het slechts om het transport van een piano.

Wat alle verhuizingen wel met elkaar in gemeen hebben, is het gebruik van verhuisdozen. Verhuisdozen zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat al kleinere spullen zonder schade en gestructureerd worden verhuisd. Bij de ene verhuizing zijn er slechts 10 nodig, bij een ander 150. 

Werkwijze voor het inpakken van de inboedel
Verhuisdozen van de inpakservice

Auto-lock verhuisdozen

Bij een groter huishouden kan het aantal verhuisdozen al snel oplopen. Bij een gemiddelde verhuizing van een huishouden van twee volwassenen en twee kinderen worden er 70 verhuisdozen gebruikt. Uiteraard als u een verzamelaar bent of simpelweg een bovengemiddelde inboedel heeft, kan dit nog sneller gaan qua aantallen.

Naarmate u meer verhuisdozen moet gebruiken, speelt de kwaliteit van de verhuisdozen een steeds grotere rol. Een verhuisdoos die scheurt zorgt voor stress. Een verhuisdoos die u moet aftapen kost tijd. En het is juist tijd die wij niet willen verspillen en stress die wij willen vermijden. Onder andere om deze redenen maken wij uitsluitend gebruik van hoogstaande auto-lock verhuisdozen.

Autolock verhuisdozen zijn stevige verhuisdozen die met een automatische bodem. Ze zijn in een handomdraai op te zetten en kunnen gemakkelijk gesloten worden middels de zelfklevende sluiting. 

Kopen verhuisdozen

Al onze klanten die gebruik maken van onze verhuisservice hebben de mogelijkheid om verhuisdozen te huren. Op het moment dat u geen gebruik wilt maken van onze verhuisservice bieden wij de verhuisdozen alleen te kopen aan. Bij interesse in de hoogstaande en duurzame verhuisdozen vragen wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.    

Inpakservice bij een particuliere verhuizing
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuislift tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader