...
Verhuizen naar Duitsland

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Internationale verhuizing
  6. /
  7. Verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland? Wir schaffen das! Overtuigd van onze kunde en ervaring is een verhuizing naar Duitsland altijd een soepele en stressloze onderneming. Of u nu gaat verhuizen dicht aan de grens van Nederland of naar de mooie hoofdstad Berlijn, wij nemen de zorg van uw internationale verhuizing graag op ons.

U kunt erop rekenen dat wij u informeren over alle benodigdheden rondom uw verhuizing. U kunt hiervoor kiezen om zelf al het voorbereidend werk uit te voeren. Heeft u dit liever niet, dan bieden wij alle extra services aan, zoals onze inpakservice en handyman, zodat u zelf andere zaken op kunt pakken.  Ook mocht u voor de verhuizing voor een periode een opslagruimte nodig hebben, dan is dit geen enkel probleem. 

Verhuizen naar Frankrijk
Verhuisbedrijf Let's Move

Kosten internationale verhuizing 

Op het moment dat u zeker weet dat de verhuizing naar Duitsland zal plaatsvinden kunt u de afweging maken om dit zelf te doen of uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Om deze afweging goed te kunnen maken is de inboedel die u wenst te verhuizen van groot belang. Op het moment dat het gaat om slechts een aantal verhuisdozen zou het zonde zijn als u dit niet zelf uitvoert. 

Mocht het gaan om een gehele inboedel, dan weegt de moeite en stress die hierbij komt kijken niet op tegen de kosten van een internationale verhuizing. De kosten zijn namelijk voornamelijk afhankelijk van het aantal m³ dat moet worden verhuisd en de afstand tussen de twee locatie. Verder kan het zo zijn dat de kosten ook eventuele transportvergunningen, wegenbelastingen, parkeervergunningen, verzekeringen e.d. bevatten. Dit wordt uiteraard direct na uw aanvraag duidelijk aan u doorgegeven.

Offerte internationaal verhuizen

Een offerte voor een internationale verhuizing is van meer factoren afhankelijk dan een binnenlandse verhuizing. Dit kan ervoor zorgen dat het opstellen van uw offerte voor de verhuizing iets meer tijd in beslag neemt. Alle geldende wet- en regelgeving dient te worden gecontroleerd zodat zowel u als onze verhuizers niet voor verassingen komen te staan. Uiteraard kunt u dit volledig overlaten onze ervaren verhuisadviseurs en zullen zij u hierin ondersteunen vanaf het begin. 

Voor een verhuizing naar Duitsland kunt u online een offerte aanvragen. Direct telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85 06 000 18 is uiteraard ook mogelijk. Vaak zullen wij zelf ervoor kiezen om zaken rondom de verhuizing telefonisch met u te bespreken. Ervaring leert dat dit contact toch het makkelijkst en efficiënts communiceren is. Alle gemaakte afspraken worden uiteraard op schrift gezet om achteraf misverstanden te voorkomen. 

U

Wat neemt u mee?

Een verhuizing, maar zeker een internationale verhuizing kan een goede reden zijn om kritisch naar uw inboedel te kijken en alleen de spullen te behouden die u daadwerkelijk wilt houden.

~

Verhuismateriaal

Wij kunnen u uiteraard voorzien in al het benodigde verhuismateriaal. U kunt denken aan verhuisdozen, maar ook o.a. aan verhuisdekens, afwikkelseal en bubbelfolie. Alles voor een veilige verhuizing zonder schade.

i

Geldende wet- en regelgeving

Wij zijn bekend met internationaal verhuizen naar Frankrijk en vanuit onze ervaring zullen wij u informeren. Zo weet u waar u rekening mee kunt houden op de grote dag.

N

Volledig verzekerd

Ook tijdens internationaal verhuizen zijn wij goed verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden. Ook voor erg kostbare spullen zoals kunstwerken e.d.

Werkwijze voor het inpakken van de inboedel
Internationale verhuizing afgerond
Verhuizing afgerond met alle verhuizers
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader