1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Internationale verhuizing
  6. /
  7. Verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland? Wir schaffen das! Overtuigd van onze kunde en ervaring is een verhuizing naar Duitsland altijd een soepele en stressloze onderneming. Of u nu gaat verhuizen dicht aan de grens van Nederland of naar de mooie hoofdstad Berlijn, wij nemen de zorg van uw internationale verhuizing graag op ons.

U kunt erop rekenen dat wij u informeren over alle benodigdheden rondom uw verhuizing. U kunt hiervoor kiezen om zelf al het voorbereidend werk uit te voeren. Heeft u dit liever niet, dan bieden wij alle extra services aan, zoals onze inpakservice en handyman, zodat u zelf andere zaken op kunt pakken.  Ook mocht u voor de verhuizing voor een periode een opslagruimte nodig hebben, dan is dit geen enkel probleem. 

Verhuizen naar Frankrijk
Verhuisbedrijf Let's Move

Kosten internationale verhuizing 

Op het moment dat u zeker weet dat de verhuizing naar Duitsland zal plaatsvinden kunt u de afweging maken om dit zelf te doen of uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Om deze afweging goed te kunnen maken is de inboedel die u wenst te verhuizen van groot belang. Op het moment dat het gaat om slechts een aantal verhuisdozen zou het zonde zijn als u dit niet zelf uitvoert. 

Mocht het gaan om een gehele inboedel, dan weegt de moeite en stress die hierbij komt kijken niet op tegen de kosten van een internationale verhuizing. De kosten zijn namelijk voornamelijk afhankelijk van het aantal m³ dat moet worden verhuisd en de afstand tussen de twee locatie. Verder kan het zo zijn dat de kosten ook eventuele transportvergunningen, wegenbelastingen, parkeervergunningen, verzekeringen e.d. bevatten. Dit wordt uiteraard direct na uw aanvraag duidelijk aan u doorgegeven.

Offerte internationaal verhuizen

Een offerte voor een internationale verhuizing is van meer factoren afhankelijk dan een binnenlandse verhuizing. Dit kan ervoor zorgen dat het opstellen van uw offerte voor de verhuizing iets meer tijd in beslag neemt. Alle geldende wet- en regelgeving dient te worden gecontroleerd zodat zowel u als onze verhuizers niet voor verassingen komen te staan. Uiteraard kunt u dit volledig overlaten onze ervaren verhuisadviseurs en zullen zij u hierin ondersteunen vanaf het begin. 

Voor een verhuizing naar Duitsland kunt u online een offerte aanvragen. Direct telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85 06 000 18 is uiteraard ook mogelijk. Vaak zullen wij zelf ervoor kiezen om zaken rondom de verhuizing telefonisch met u te bespreken. Ervaring leert dat dit contact toch het makkelijkst en efficiënts communiceren is. Alle gemaakte afspraken worden uiteraard op schrift gezet om achteraf misverstanden te voorkomen. 

U

Wat neemt u mee?

Een verhuizing, maar zeker een internationale verhuizing kan een goede reden zijn om kritisch naar uw inboedel te kijken en alleen de spullen te behouden die u daadwerkelijk wilt houden.

~

Verhuismateriaal

Wij kunnen u uiteraard voorzien in al het benodigde verhuismateriaal. U kunt denken aan verhuisdozen, maar ook o.a. aan verhuisdekens, afwikkelseal en bubbelfolie. Alles voor een veilige verhuizing zonder schade.

i

Geldende wet- en regelgeving

Wij zijn bekend met internationaal verhuizen naar Frankrijk en vanuit onze ervaring zullen wij u informeren. Zo weet u waar u rekening mee kunt houden op de grote dag.

N

Volledig verzekerd

Ook tijdens internationaal verhuizen zijn wij goed verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden. Ook voor erg kostbare spullen zoals kunstwerken e.d.

Werkwijze voor het inpakken van de inboedel
Internationale verhuizing afgerond
Verhuizing afgerond met alle verhuizers
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging