1. Home
  2. /
  3. Zakelijke diensten
  4. /
  5. Schoolverhuizing

Schoolverhuizing

Gaat uw school verhuizen en bent u verantwoordelijk om de verhuizing in goede banen te leiden? Dan bent u bij Let’s Move Verhuizingen aan het goede adres! Een schoolverhuizing draait om echt teamwork. Een schoolverhuizing heeft namelijk een aantal bijzondere kenmerken.

De ‘medewerkers’ van een scholengemeenschap zijn scholieren, studenten en docenten. Docenten wensen zo snel mogelijk na de schoolverhuizing weer op te bouwen zodat de lessen weer kunnen beginnen. Na de verhuizing moet de school namelijk in korte tijd weer open zijn.

 

Inpakken inboedel opslag

Intake gesprek

Om u beter van dienst te kunnen zijn bij de verhuizing van de school beginnen we altijd met een intakegesprek. Met een intakegesprek zijn wij beter op de hoogte van de inventaris en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Na de intake maken we een offerte op voor de verhuizing. Gezamenlijk kijken we hierbij naar de verschillende mogelijkheden om uw school zo goed en snel mogelijk te verhuizen.

De schoolverhuizing

 Het verhuizen van een school is een verhuizing die vraagt om veel voorbereiding en ervaring. Of het nu gaat om een basischool, middelbare school, hogeschool of een universiteit. Iedere school wordt verhuisd door Let’s Move Verhuizingen. Tijdens een schoolverhuizing houden wij altijd rekening met de leerlingen. Het is natuurlijk de bedoeling dat de leerlingen zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens de lesuren. Daarom adviseren wij de verhuizing te plannen buiten de lesuren, in de weekenden of in de vakanties.

Schoolverhuizing

Een schoolverhuizing draait om teamwork! Zo snel mogelijk weer beginnen zodat de lessen door kunnen gaan.

Intake gesprek

Wij hanteren een intakegesprek om alles goed te kunnen invetariseren. Dit zorgt voor rust voor u en ons als verhuisbedrijf.

Tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslag voor uw meubilair die u nu even niet kwijt kunt.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door de school om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Inladen inboedel

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar de nieuwe vestiging. De inboedel worden zorgvuldig op de nieuwe locatie uitgeladen en u kunt spoedig weer les geven. 

Planning schoolverhuizing

Bij een verhuizing van een school is het erg belangrijk dat voor beide partijen de planning duidelijk is en dat de verhuizing goed wordt voorbereid. Samen maken we een duidelijke planning voor beide partijen Hiermee zorgen we ervoor dat beide partijen zo min mogelijk stress ondervinden tijdens de verhuizing.

Tijdelijke opslag bij schoolverhuizing

Een schoolverhuizing kan een uitdaging zijn, zeker als u niet weet wat u precies met alle oudere meubels wilt. Dan is het handig om een tijdelijke opslag te huren voor uw spullen. Het huren van een opslagruimte kan soms ingewikkeld zijn. Niet bij ons! Als verhuisbedrijf begrijpen wij dat snel schakelen belangrijk is. 

Jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen denken. Wij kennen geen problemen, alleen oplossingen. Het huren van een opslagruimte kan in veel gevallen voor rust zorgen. De meubels of gedeeltelijke inboedel wordt in de opslagruimte geplaatst en u heeft een last minder.  Zodra u de spullen weer kunt plaatsen, heeft u ook gelijk een professioneel verhuisbedrijf die uw spullen uit de opslag haalt! 

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging