...
Schoolverhuizing

  1. Home
  2. /
  3. Zakelijke diensten
  4. /
  5. Schoolverhuizing

Schoolverhuizing

Gaat uw school verhuizen en bent u verantwoordelijk om de verhuizing in goede banen te leiden? Dan bent u bij Let’s Move Verhuizingen aan het goede adres! Een schoolverhuizing draait om echt teamwork. Een schoolverhuizing heeft namelijk een aantal bijzondere kenmerken.

De ‘medewerkers’ van een scholengemeenschap zijn scholieren, studenten en docenten. Docenten wensen zo snel mogelijk na de schoolverhuizing weer op te bouwen zodat de lessen weer kunnen beginnen. Na de verhuizing moet de school namelijk in korte tijd weer open zijn.

 

Inpakken inboedel opslag

Intake gesprek

Om u beter van dienst te kunnen zijn bij de verhuizing van de school beginnen we altijd met een intakegesprek. Met een intakegesprek zijn wij beter op de hoogte van de inventaris en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Na de intake maken we een offerte op voor de verhuizing. Gezamenlijk kijken we hierbij naar de verschillende mogelijkheden om uw school zo goed en snel mogelijk te verhuizen.

 

De schoolverhuizing

 Het verhuizen van een school is een verhuizing die vraagt om veel voorbereiding en ervaring. Of het nu gaat om een basischool, middelbare school, hogeschool of een universiteit. Iedere school wordt verhuisd door Let’s Move Verhuizingen. Tijdens een schoolverhuizing houden wij altijd rekening met de leerlingen. Het is natuurlijk de bedoeling dat de leerlingen zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens de lesuren. Daarom adviseren wij de verhuizing te plannen buiten de lesuren, in de weekenden of in de vakanties.

Schoolverhuizing

Een schoolverhuizing draait om teamwork! Zo snel mogelijk weer beginnen zodat de lessen door kunnen gaan.

Intake gesprek

Wij hanteren een intakegesprek om alles goed te kunnen invetariseren. Dit zorgt voor rust voor u en ons als verhuisbedrijf.

Tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslag voor uw meubilair die u nu even niet kwijt kunt.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door de school om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Inladen inboedel

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar de nieuwe vestiging. De inboedel worden zorgvuldig op de nieuwe locatie uitgeladen en u kunt spoedig weer les geven. 

Planning schoolverhuizing

Bij een verhuizing van een school is het erg belangrijk dat voor beide partijen de planning duidelijk is en dat de verhuizing goed wordt voorbereid. Samen maken we een duidelijke planning voor beide partijen Hiermee zorgen we ervoor dat beide partijen zo min mogelijk stress ondervinden tijdens de verhuizing.

Tijdelijke opslag bij schoolverhuizing

Een schoolverhuizing kan een uitdaging zijn, zeker als u niet weet wat u precies met alle oudere meubels wilt. Dan is het handig om een tijdelijke opslag te huren voor uw spullen. Het huren van een opslagruimte kan soms ingewikkeld zijn. Niet bij ons! Als verhuisbedrijf begrijpen wij dat snel schakelen belangrijk is. 

Jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen denken. Wij kennen geen problemen, alleen oplossingen. Het huren van een opslagruimte kan in veel gevallen voor rust zorgen. De meubels of gedeeltelijke inboedel wordt in de opslagruimte geplaatst en u heeft een last minder.  Zodra u de spullen weer kunt plaatsen, heeft u ook gelijk een professioneel verhuisbedrijf die uw spullen uit de opslag haalt! 

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader