1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Verhuizen
  6. /
  7. Verhuishulp of full-service verhuizen?

Verhuisdozen van de inpakservice

Verhuizen: voor de een nachtmerrie, voor de ander een actieve dag vol uitdagingen. En dan zijn er natuurlijk ook mensen die hier tussenin zitten. Iedereen ervaart een verhuizing op een andere manier en daarom is verschilt de keuzes qua verhuisservice ook enorm. Het verhuisbedrijf de grotere meubels alleen doen, de gehele inboedel laten verhuizen of zelfs laten in- en uitpakken naast het verhuizen van de inboedel. In deze blog de verschillende soorten verhuisservice en de voor- en nadelen zodat jij makkelijker de juiste keuze kan maken voor jouw verhuizing!  

De grote meubels laten verhuizen door het verhuisbedrijf

Laten we gelijk beginnen met de meest voordelige wijze om te verhuizen. Uiteraard is dit niet voor iedereen weggelegd. Op het moment dat je 200 km verderop gaat verhuizen, dan zal je minder snel in de gelegenheid zijn om met je personenauto de verhuisdozen en andere kleinere spullen te verhuizen. Ga je echter in de buurt verhuizen, dan kan je ervoor kiezen om een aantal keer op en neer te gaan met de auto vol kleinere spullen en verhuisdozen. Op deze wijze zorg je ervoor dat het verhuisbedrijf minder hoeft te doen en de eindafrekening stuk lager zal uitvallen.

Vervolgens kan het verhuisbedrijf op de grote verhuisdag de grotere meubels voor je inpakken en verhuizen naar het nieuwe adres. Zo ben je ervan verzekerd dat je grote spullen veilig en schadeloos worden verhuisd en hou je geld over voor andere zaken rondom de verhuizing.

De gehele inboedel laten verhuizen door een verhuisbedrijf

Laat de situatie het niet toe dat je zelf de kleinere spullen en verhuisdozen verhuisd óf heb je hier gewoon geen trek in, dan kan je een verhuisbedrijf inschakelen voor het verhuizen van de gehele inboedel. De verhuizers zullen dan je gehele inboedel in- en uitladen in de verhuiswagen en zullen ervoor zorgen dat alle spullen op de juiste plek in de nieuwe woning komt te staan.

Houdt hierbij wel rekening dat je zelf de kleinere spullen in de verhuisdozen moet inpakken. Uiteraard zullen de verhuizers mocht je het niet hebben gered om alles in te pakken op de verhuisdag zelf best willen meehelpen, houdt er wel alleen rekening mee dat de verhuizing dan langer zal duren en waarschijnlijk meer zal kosten.

Volledige verhuisservice inclusief in- en uitpakken

Wil je gewoon dat de verhuizing achter de rug is zonder dat je er veel van merkt? Dan is dit de verhuisoptie voor jou. Het kost vaak wel wat, maar daar krijg je dan ook wel gelijk wat voor terug. Afhankelijk van de grootte van de inboedel zal al snel een aardig groot team van verhuizers uw kant opkomen. Zij zullen al uw spullen, van de keuken tot aan de slaapkamer, voor u inpakken in dozen. De gehele verhuizing zal voor u worden uitgevoerd zonder dat u ook maar ergens aan hoeft te denken.

 Uiteraard is het tijdens zo’n allround verhuisservice ook mogelijk om alsnog zelf mee te helpen. Uiteindelijk is het jouw verhuizing en bepaal jij (voor het grootste gedeelte) hoe de verhuizing zal lopen.

 

 

Een vrijblijvende verhuisofferte aanvragen bij Let’s Move Verhuizingen

Benieuwd hoeveel uw verhuizing bij ons verhuisbedrijf zou kosten? Wij komen graag met u in contact en zorgen ervoor dat de verhuisofferte zo transparant mogelijk is. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en dat begint niet wanneer de verhuizers al voor de deur staan, maar direct bij het eerste contact. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs of vraag direct online een offerte aan.