...
Slide 1

Verhuislift Hoeksche Waard

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift Hoeksche Waard

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow

Verhuislift huren Hoeksche Waard

Superblij met de nieuwe bank, maar hij past niet door deurgat? Of krijg net dat nieuwe bed binnen, maar de trap is te smal om het bed boven te krijgen? Geen zorgen, met de verhuislift Hoeksche Waard wordt alles zonder problemen opgelost! 

Met ons hoofdkantoor in Dordrecht kunnen wij vaak al binnen het half uur op locatie zijn. Met de verhuislift komt altijd een ervaren verhuizer die zo nodig kan helpen met kleine, maar toch belangrijke tips en uiteraard heeft hij altijd hoogstaand verhuismateriaal bij zich. Zo voorkomt u dat uw nieuwe spullen beschadigd raken voordat u er van kunt genieten. 

Gaat het niet om slecht 1 object of meerdere, dan is dit uiteraard ook geen punt! Wij voeren op dagelijkse basis ook volledige verhuizingen uit met behulp van onze elektrische verhuislift. Zowel binnen Hoeksche Waard als in de omgeving zijn wij 7 dagen in de week om de lasten van verhuizende mensen te verlichten.  

N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

Ervaren lift operator

N

Geen borg

N

24/7 beschikbaar

Wat kost het huren van een verhuislift in Hoeksche Waard

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel of app direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Verhuislift in Rotterdam

Huren verhuislift en verhuizer(s) in Hoeksche Waard

Wij begrijpen ook dat het geen goedkope grap is om te verhuizen, maar eens in de zoveel tijd is het gewoon nodig. Met het huren van de verhuislift kunt u zelfs kosten besparen doordat een verhuizing vaak efficiënter en dus sneller verloopt. En tijd is nou eenmaal geld. U kunt ervoor kiezen om uitsluitend de verhuislift in Hoeksche Waard bij ons te huren. Ideaal als u zelf de mankracht heeft om de spullen uit of in de woning te verplaatsen. 

Op het moment dat u niet de mankrachten heeft, dan kunt u uiteraard ook de verhuizers bij ons inhuren. Bij het huren van de verhuislift in Hoeksche Waard krijgt u altijd een ervaren verhuizer erbij die de verhuislift bestuurd. Op het moment dat dit niet voldoende is om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen, kunt u altijd ook verhuizers en indien nodig een verhuiswagen bij ons huren. Wij zullen de complete verhuizing op ons nemen en ervoor zorgen dat u geen omkijken heeft naar de verhuizing.

Tijdens het bespreken van de mogelijkheden omtrent het huren van de verhuislift kijken wij altijd naar de beste optie voor u. Wij bespreken samen met u uw wensen en zorgen ervoor dat deze uitgevoerd worden. Al onze verhuizers zijn ervaren en gediplomeerd. Onze verhuislift is gloednieuw en duurzaam. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend gebruik van hoogstaand verhuismateriaal. Voor iedere verhuizing hebben wij een oplossing en dus niet alleen voor het huren van de verhuislift in Hoeksche Waard. Wij kunnen en voeren alles uit rondom een verhuizing op hoog niveau!  

Verhuislift in Rotterdam
Verhuizing uit opslag
Verhuislift in Rotterdam tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader