...
Slide 1

Verhuislift Dordrecht

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift Dordrecht

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow

Verhuislift huren Dordrecht

Een verhuizing naar de 4de etage of simpelweg een nieuwe bank die niet past door de deur of de trap op? Met het huren van de verhuislift in Dordrecht bespaart u tijd en moeite. Met ons hoofdkantoor in Dordrecht kunnen wij vaak zelfs binnen het half uur ter plekke staan. 

Gaat u zelf verhuizen en heeft u professionele hulp nodig met enkele objecten of heeft u de verhuislift voor uw gehele inboedel nodig? Bij Let’s Move Verhuizingen bent u aan het juiste adres om uw inboedel veilig en op een vakkundige manier te plaatsen op de juiste plek. De ervaren verhuizer die de verhuislift bestuurd, begeleid u waar nodig en heeft altijd het juiste verhuismateriaal bij zich om er zeker van te zijn dat uw kostbare spullen verantwoord worden verhuisd.

Met onze jarenlange ervaring in het verhuizen en gevestigd in Dordrecht zelf kunt u met een gerust hart uw verhuizing aan ons uit besteden. Door de korte afstand kunnen wij gemakkelijk schakelen en uw wensen snel en efficiënt uitvoeren. Door onze professionele werkwijze zal uw verhuizing snel en zonder zorgen verlopen! 

N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

Ervaren lift operator

N

Geen borg

N

24/7 beschikbaar

Wat kost het huren van een verhuislift in Dordrecht?

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel of app direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Verhuislift in Rotterdam

Huren van een verhuislift en verhuizer(s) in Dordrecht

Voor iedere verhuisklus in en rond Dordrecht is het mogelijk om de verhuislift te huren. Naast de lift kunt u dus ook onze verhuizers inhuren. Zij zijn expert op het gebied om uw verhuizing snel en geruisloos te laten verlopen. Zo zorgen zij ervoor dat er bij het verhuizen niets breekt of beschadigd raakt. Met de grootste zorg beschermen wij uw spullen. Als u bovendien een verhuislift huurt bij ons, nemen wij zelf verhuisspullen mee zoals spanbanden en dekens om uw huisraad onbeschadigd boven te krijgen.

U wilt naar Dordrecht verhuizen, maar u twijfelt of u al uw spullen wel veilig naar de bovenste verdieping krijgt? Denk dan eens aan het huren van een verhuislift in de regio van Dordrecht. Let’s Move Verhuizingen biedt hiermee een makkelijke en snelle oplossing aan om uw zwaarste huisraad in mum van tijd boven te krijgen. Onze liften kunnen tot aan de achtste etage van een woning komen. Zowel voor particuliere als zakelijke diensten is onze verhuislift te huur in Dordrecht

Verhuislift in Rotterdam
Verhuizing in Rotterdam
Verhuislift in Rotterdam tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader