...
Verhuisbedrijf Gouda

Verhuisbedrijf Gouda

Het is en blijft een grote onderneming, uw gehele inboedel verhuizen. Uiteraard kan een verhuizing zelf uitvoeren erg leuk zijn als dit samen gaat met hulp van vrienden en familie. Maar vaak is de organisatie van een eigen verhuizing al lastig zat. Ook bij u? Kies dan voor hét professioneel verhuisbedrijf in Gouda, Let’s Move Verhuizingen. 

Een groot voordeel voor het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf is dat u geen omkijken heeft naar de verhuizing. U laat de verhuizing over aan experts die dagelijks, zowel voor particuliere als zakelijke klanten verhuizen. Dit zorgt voor een rustige gemoedstand, geen schade en extra tijd voor u die besteed kan worden aan alle randzaken die rondom een verhuizing moeten worden geregeld.

Met alleen gediplomeerde verhuizers, uitstekend materiaal en jarenlange ervaring is verhuisbedrijf Gouda uw ideale verhuispartner! 

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Gorinchem is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Ook als u slechts enkele objecten wilt verplaatsen en hier de verhuislift voor wilt gebruiken, dan is dit uiteraard mogelijk. 

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U kunt er ook voor kiezen om de gehele uit handen te geven. Wij kunnen voor u inpakken en zelfs weer uitpakken in de nieuwe woning. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen naar Gouda

De stad met historische hoogtepunten zoals de Waag, het Stadhuis en de Sint-janskerk is een prachtige plek om u te vestigen. Een mooi nieuw hoofdstuk in uw leven en wij als verhuisbedrijf helpen u graag hierbij. Een goed begin is het halve werk en als de verhuizing soepel en zorgeloos verloopt is dat hopelijk de opmaak voor een mooi nieuw hoofdstuk. 

Daarnaast zijn de mogelijkheden onbeperkt qua verhuisdiensten. Zowel het eerder genoemde inpakken en verhuislift als ook het inschakelen van een professionele organizer! Hiermee krijgt u een vliegende start in uw nieuwe woning. Alle zaken die u ooit wilde oppakken rondom uw woning, kunnen met behulp van verhuisbedrijf Gouda nu worden opgepakt zonder moeite!  

 

Spoedverhuizing

Kosten verhuisbedrijf Gouda

De kosten van een verhuisbedrijf kunnen enorm variëren. Los van de (extra) verhuisdiensten waar u voor kunt kiezen, zijn de kosten van een verhuizing van vele factoren afhankelijk. Zo gaat het uiteraard om de hoeveelheid spullen, maar zijn zaken als de bereikbaarheid van de woning en afstand tussen de begin- en eindlocatie van belang. 

U kunt uiteraard ook zelf invloed uitoefenen op de kosten van een verhuizing in Gouda. Des te beter u bent voorbereid, des te minder wij moeten doen, des te minder u betaald. Als u ervoor zorgt dat de gehele inboedel klaar staat, de verhuisdozen ingepakt en alles volledig duidelijk is, zullen de kosten een stuk lager liggen. Neem anders een kijkje naar onze tarieven voor meer duidelijk of vraag direct een offerte aan en ontvang een offerte op maat voor uw verhuizing in Gouda! 

 

Inboedel ingepakt bij verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader